Garantujem da je mecka produzila pravo iz trake koja je samo za skretanje put kbc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Garantujem da je mecka produzila pravo iz trake koja je samo za skretanje put kbc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ujak mi je bio taj koji je bio taksista, izbjegao je mercedesa i udario u stub. Od siline udara ispao iz auta. U nesvjesnom stanju prebačen, ne sjeća se šta je tačno bilo. Dok vozač mercedesa kaze da se ne sjeća ni on ničega i da ne zna šta je bilo, iako je samo okrznut i bez ikakvih povreda. Dovoljno o tome :))
ccc, koliko udesa u zadnje vrijeme...
Nije to u zadnje vrijeme, nego ko zna od kad. Divlja se pakao. Totalno je nebezbjedno voziti auto...
Dje nam je wulfy da izvuce statistiku, cini mi se iz godine u godinu broj smrtnih slucajeva na putu sve veci i veci, drzava apsolutno nista da uradi, ne samo da ne rade nista nego svojim ponasanjem i bahatoscu u saobracaju samo pogorsavaju situaciju, dokle ce ovako Bog zna....
Na terenu sve redovno…
https://www.instagram.com/reel/DZAvF...doY3h6YmM1cw==
https://i.postimg.cc/q0YZckSm/1780324300915.jpg
Šahta otvorena?
Satistika poginulih u saobraćaju u Crnoj Gori po godinama:
1964. godine - poginulo 32 osobe
1990. godine - poginulo 140 osoba
1991. godine - poginulo 139 osoba
1998. godine - poginulo 174 osoba
1999. godine - poginulo 146 osoba
2000. godine - poginula 81 osoba
2001. godine - poginulo 105 osoba
2002. godine - poginula 81 osoba
2003. godine - poginulo 84 osoba
2004. godine - poginula 91 osoba
2005. godine - poginulo 95 osoba
2006. godine - poginulo 85 osoba
2007. godine - poginulo 122 osobe
2008. godine - poginulo 112 osoba
2009. godina - poginulo 100 osoba
2010. godina - poginulo 95 osoba
2011. godina - poginulo 58 osoba
2012. godina - poginulo 46 osoba
2013. godina - poginulo 74 osoba
2014. godina - poginulo 65 osoba
2015. godina - poginulo 51 osoba
2016. godina - poginulo 65 osoba
2017. godina - poginulo 63 osoba
2018. godina - poginulo 48 osoba
2019. godina - poginulo 47 osoba
2020. godina - poginulo 48 osoba
2021. godina - poginulo 55 osoba
2022. godina - poginulo 73 osoba
2023. godina - poginulo 78 osoba
2024. godina - poginulo 75 osoba
2025. godina - poginulo 67 osoba
Ove devedesete su zbilja lude bile, ja mislim da je sad utrostručen broj automobila i opet je bilo 2.5 puta poginulih više ?
1964 godine u Crnoj Gori je bilo oko 7,8000 auta...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kod nas se gine vrlo malo s obzirom kako se vozi.
Makar 1000 poginulih bi godisnje ocekivao kakvi smo divljani po putu, ali nas neka sila cuva, mozda i bopji vozni park.
Bilo bi dobro izvesti ekonomsku racunicu koliko drzava izgubi u produktivnosti zbog izgubljenih zivota, obogaljenosti naroda, lijecenja... ne samo zbog saobracaja, nego i zbog drugih nesreca. Zapadne drzave rade te racunice, kod nas bi to bilo desetine miliona godisnje sigurno.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
To je posebna disciplina psihoze, ovo su njeni blazi nus efekti... Da ne drzim svaki dan devetoro ociju otvorenih u ove 4 glave sto imam i ne ocekujem i moguce i nemoguce u bilo kojem trenutku ja ne znam ljudi... Juce sam u 15tak min gradske voznje 2 ozbiljna stresa prozivio u saobracaju, dodje mi da idem na Novi Zeland jer ovo šizenje mozga se samo izgleda zahuktava..
Aha. I bio je majndset "ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine" sa sve bocom pola loza pola spiritus u ruci i vilama plus kuhinjski noz od oruzja a krecalo se na ameriku ako treba. Vjeruj mi nije to do kola previse...
Taj majndset nije do kola, to je komunjara majndset, nego pricam o automobilima koji su bili totalno nesigurni.
moja majka me uvijek, za voznju, savjetovala jednom recenicom:
"ja znam koja budala ide odovud, ali ne znam koja budala ide otud"
bukvalno vas sve gledam ko neprijatelje :D ko todlera na visku secera ili psa koji se raduje vlasniku - pojma nemas sta ce da uradi sljedece
pa kad se sretnu s meckom...
ne diraj Berkovice - to je generacije othranilo :D
zato sad kad prodjes - tuga tuzna
I suze :)
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Hahaha, bravo [emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Листам овај топик и питам се, по глави становника, преврћу ли се аута на кров иђе на свијету више но код нас. Какви су то углови у вожњи да нонстоп гледамо превртања?
auta su jako prevrtljiva... na 30-40 na sat ga mozes obrnut na krov od ivicnjaka i slicnih udara... ili proklizas bocno jer izgubis kontrolu i onda "dovatis" malo grublju podlogu i caoo
znam da je lako palamudit - ali kljuc je uvijek u istome - sacuvati prisebnost (nije uvijek lako)
Kako kaže Takumi - stanje redovno
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...milijarde-eura
Sent from my 2409BRN2CY using Tapatalk
Dobra im je metodologija ... a za smrt isplacuju 6200 eura
Sent from my SM-A546B using Tapatalk