dali neko od vas vjeruje da je honda zapravo imala sve one probleme za ove tri godine ili je to bio mckvaren?
bilo kako bilo trenutno ferkan je treci po brzini
Printable View
dali neko od vas vjeruje da je honda zapravo imala sve one probleme za ove tri godine ili je to bio mckvaren?
bilo kako bilo trenutno ferkan je treci po brzini
[emoji848][emoji848][emoji848]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...26df1b513a.jpg
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
sasija ne valja i drugi bed je sto su zabranili gorenje ulja
A dobro, ipak je ovo Sky Sport, Hamiltonovi dupelizaci....
Vidjet cemo u Ostreliju
znaci svi su nspredovali a jedino je zakljucak da je ferrari pao...
evo, brzo ce melburn pa cemo da vidimo...
Ferari skriva karte.. gume su im bile najbolje ocuvane na simulacijama..
Je li ovo za Adriana tacno? Da nece mozda do Maranela na obilazak?
vele ferari vozio na limitu... ferrari trosi gorivo...cak su nedje rekli da je iza hassa....
Neka novinari sa livade i tribina proglase ko je sampion? Da se ne cimaju i lete tamo ovamo cijele godine....
Sent from my iPhone using Tapatalk
vele da je ferrari vozio na limitu... dok je mercedes mogao uvijek brze bez problema... i to sve gledsjuci sa livade sto rece
Ferari je najbrže vrijeme vozio na Hipersoft gumama a Mercedes nije na njima postavio najbrže vrijeme. Mislim da svi prave projekciju zbog pirelijevih razlika u gumama da je Mercedes na Hipersoft mogao na 1:16. Naravno to su projekcije. Vjerujem da se Mercedes ukrivao baš kao što mislim da Ferari nije bio u full kvali modu za 1:17.
Prljavi,podmukli,pokvareni Mercedes.
kakav je ovo odabir u kini :)
http://www.gp1.hr/wp-content/uploads...03/pirelli.jpg
bila je neka analiza nakon testova.... i na osnovu razlika u vremenima koje je pirelli prikazao, izracunato je da bi mercedes na HS gumama mogao da ide ako se ne varam 1.16.2---..... uglavnom nevrijeme, pa i RB bi isao ispod 1.17... uglavnom ono na sta je skrenuta paznja je ono sto niko nije kosntatovao a to je vrijeme raikonenan na SS gumama koje su svi zanemarili nakon najbrzeg kruga na HS gumama i najbrzeg vremena toga dana tj zadnjeg dana....a na osnovu toga vremena i razliek po komponentama ispada a bi ferrai takodje moga da ide lagano blizu mercedesa... sad se ne sjecam tacno vremena ali su razlike bile male...
ono sto je otala kao msiterija je race pace koji je kod ferrarija bolji nego kod RB-a ali prilicno losiji nego kod mercedesa.... i sumnja je neka na potrosnju goriva kod ferrarija... ali opet, niko ne moze da znasem sami timovi kako su i sta testirali...
Kimi je izjavio da su mogli i bolje vrijeme da postave. Mislim da je dosta toga u igri ove godine i da svi skrivaju adute. Nećemo znati prije Australije.
Inače Barselona je staza koja najviše odgovara RB sasiji, nije baš uporediva sa Melburnom. U prve tri trke će se znati gdje je ko.
meni se cini da mercedes ima problema sa meksim gumama ali da su najbolji sa tvrdjim gumama.... mada pretpostavljam da ce oni to brzo rijesiti kako se udje u sezonu....
taj problem vuku evo 3 godine
Carevi:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ad0c94289f.jpg
kako mi fali crveno bijela toyota u f1
Uzas...
Vidio od Hamiltona, pa pomislio da će mu pomoći titulu da osvoji. [emoji38]
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
laksi za par grama
ahhhh jos samo 24 sata!
U***** vise...preduge su ove pauze...
Premda, dobio sam ja jednu motoGP injekciju sad za vikend pa mi je lakse :)
Ima li topic Moto GP?
Ne vidim nikakav razlog da se na ovom topicu pominje Moto GP.
Sent from my SM-J530F using Tapatalk
Izvinite vasa exelencijo...nece se ponoviti.