Danas vidjeh izjavu Brnovica na tv dje je rekao kako mi ne mozemo da igramo sa 70% posjeda i vidio je koje smo probleme imali da iznesemo loptu od golmana preko bekova i dalje. Valjda je i sam shvatio da treba da zaboravi tu taktiku.
Printable View
Danas vidjeh izjavu Brnovica na tv dje je rekao kako mi ne mozemo da igramo sa 70% posjeda i vidio je koje smo probleme imali da iznesemo loptu od golmana preko bekova i dalje. Valjda je i sam shvatio da treba da zaboravi tu taktiku.
jesi li ti gledao utakmicu? Mi pobijedismo Island ili si ti nešto pobrk'o?!
Koliko je davala rezultate? Ne znaš da li bi dala, jer poslednja dva meča se obrukao!!!
Viđi, zadovoljstvo u onim utakmicama za baraž i u baražu, koje mi je pružila ova reprezentacija NIKAD zaboravit neću, ali prosto mi dođe žao što Cico nije ostao, pa da vidimo da li bi gledali baraža jer ovako samo pričate praznu priču! Baraž je izboren bez Cica i to je suština, da li bi ga bilo sa njim to je pitanje i to NIKAD NEĆETE ZNATI:)
Dajte bar to malo zasluge ovim momcima, pa i Brni, i puštite ih da rade svoj posao, vi radite svoj, navijajte i to je jedino ispravno:)
zvoncice grijesis.
ovo je bio ISLAND (alo island) a nama je puvalo sa svih strana, trebali su da nas napune samo da su bili maaalo precizniji.
i koji normalni trener sa autoritetom moze dopustit igracu da mu siri ruke i da vice na njega + je taj igrac najgori u ekipi?! dobili smo iskljucivo individualnim kvalitetom jovetica.
ali dobro (nije dobro :D) treba ga pustit da odradi jos koju utakmicu i vidjet sto sa njim.. za vlaisavljevica treba neka parola da se izbaci jer ono nije humano sto covjek radi.
Mi pobijedismo,ali nijesam siguran da cemo iduci put pobijedit neku malo ozbiljniju selekciju pa i neku u rangu Islanda,to sam htio rec.A sto se toga tice ja momcima ne zamjeram nista no mislim da vembli i tu utakmicu i pogodjenu precku na koju sam skocio kao mda je gol niakd zaboravit necu.Ja zmijeram velikom strucnjaku Brni kojem se bukaju igraci a sto kaze CurvaNord jos onaj najgori Bozovic.Taj covjek definitivno veze nema i sigurno ova utakmica mjerilo ne mzoe da mu bude,no cemo da ga vidimo protiv neke krstene reprezentacije i da demonstrira to njegovo znanje i trenersko iskustvo koje on posjeduje ali malo sjutra.
I zvoncice reprezentacija je tu rdi nas navijaca i mi smo ti koji treba da ocjenjujemo njihov rad a ne da klimamo glavom i ljubimo u prkno trenere i predsjednike koji se ponasaju bahato.
A sto se Duleta strucnjaka tice smrkne mi se kad ga neko spomene ,vidjeh ga ljetos na kraj krivoga mosta seta sa zenom i stade da pisa u neki grm na brijeg morace ,doslo mi je bil oda gurnem niz liticu tu neznalicu.No i to je Dekijev problem na koji on konstantno zmuri.
Ali on ih je ladno naucio da se ne ispucava lopta nego da bukvalno svaki napad krece od stopera.Ne zaebajte.
Evo i ja da se glasnem kratko, vec ste sve ispricali :) Gledao sam mec online na latinoamericki ESPN i valjda posto smo dolje nepoznanica, komentatori su bili odusevljeni i cijeli mec hvalili igru nae reprezentacije, posebno se odnosilo, kao sto je i ocekivano, na Jovetica i Vucinica :) cak su nasu ekipu uporedjivali sa Murinjovim REALOM :))) hahahha
Ko nas ne zna... Pomislio bi da smo dobili ovo doziranjem u igri. Crna nam čapra protiv Belgije u maj, ne promijeni li se nešto.
Janko Simovic potpisao za Dinamo Kijev. Kakav je on igrac, je li ga gledao ko? Igra stopera, pa bi mozda valjao u reprezentaciji s obzirom da smo tanki u odbrani.
http://www.vijesti.me/sport/janko-si...a-clanak-62957
ma, slažem se ja da je ružno ako je istina da selektor nema autoritet, da mu fudbaleri ruke dižu (ma ih i on drži sve u vazduh ka' da će da poleti!) ali nemamo drugoga trenutno, puštite ga par mečeva ili do kraja ovih kvalifikacija (ko bi sad došao i da imaju para?) i ako bude kako mislite, pritisak na savez!
Za Vlaisavljevića se slažem ali izgleda da ništa ne pomaže:)
Ako će se ko micat', to je Dule Vlaisavljević. Čemu je vrijeme, tome je i vakat, a nije ni čudno što nemamo mlađarije da odradi smjenu generacija kad nam je onaj princ edukator mlađe kategorije.
Jezivo. Dajte neku akciju oko toga, pokrenuo bih se tu baš. Da nosim nekakve korpe jaja ili bilo što.
Brnovića će smijenit' rezultati prije ili kasnije a ovoga evo ne znam ni sam koja godina - gubio, dobijao sve isto.
ako ko treba da smjeni to je el Genije jer je on postavio ovu dvojicu , ali svi znamo da on nikad nece otic
Prestani vise da me citas ko bukvar :) sve tacno totalno!!!bez srednice terena ni ofanzuvni ni defanzivni dio fudbalskog posla ne ide!!!da je srecnije vrijeme i da nam liga nije ovakva,mozda bi iz ove lige mogli naci kreativnog,tehnicki dobro dobro potkovanog,a isto tako defanzivno sjajnog igraca sredine terena.malo bi ljudi iz saveza trebali bolje posmatrati,i dati priliku momcima(nije mi jasno zasto nije probao adzica i giljena onu noc).po meni,sjajan fudbaler ,koji bi trebao dobiti priliku je boris bulajic.trenutno je u celiku, godinama je igrao u sutjesci(poceo kao dijete), sa mladom reprezentacijom je bio u dvije faze i bio jedan od najboljih,ima 23 godine.proslog ljeta je bio gotov transfer u debrecin ali do njega nije doslo jer madjari nisu uspjeli da se otarase jednog od stranaca.posle toga je doslo do saradnje sa celikom.do njegovog ugovora sa nekim solidnim evropskim klubom ce sigurno doci.
ps.: on je samo primjer,sigurno ima jos ovakvih momaka u cg
uh, samo ne rezultat u kval kad pocne jer bi to samo jedno znacilo sto se tice konacnog iskoda.
ja sam se nesto nadao da ce se dejo, nedje u vrijeme polusezone, pojavit sa nekim trenerom koji bi bio prihvatljiv. mislim da ce se nakon sljedece ili prijateljske neke stvari jos bolje vidjet jer se prica sa trenerom mora rijesit do ljeta.
ko misli da sa onakvom igrom mozemo borit za SP ...
Ne druze ti sve shvatas bukvalno.
Ja ti rekoh da sam u Pragu mu zvizdao kao i svih ostalih tri hiljade koje su dosle tamo.
Mozes malo se vratit unazad pa vidjet a cak i u tim poslednjim postovima da sam napisao da smo bez mirka rupa i dzabe i stevan kad nema mirka, najbolje se vidjelo u poslednjem mecu. Ratove i te price o patriotizmu su mi malo crne ali ko ne zna sto ce napisat odmah se lati ove price.
Ali sitajuci tvoje postove nisam bas upucen da ti uopste pratis fudbal i ne znam sto ce mi da se dopisujem odje u prazno.
Samo eto da te informisem da Tomasevic ne zaigrava, da je Grbic promijenio za 6 mjeseci tri kluba i da ce vjerovatno sa rotkovicem na ljeto u mladost. Balic se nij enesto previse pokazao one meceve ali eto ajde da ga ne otpisujem. ....no nebitno.
P.S
ne otpisujem ja Mirka Vucinica no je on sam sebe skoro bio otpisao ali eto nekako su ga ubijdili da promijeni misljenje, pa i on sam je rekao da bi sa cicom prosli dalje i da je trener jedan od glavnih krivaca za ispadanje. Aako ga neko opet nacepi.....
Zvonchi, nemoj da se brukash. Ne razumijesh se, jednostavno, kraj price. Nije sramota ne znati. Simpatican si lik na ovom forumu-ovaj ti je post u rangu sa onim SinishomM shto je tvrdio da Chelsea ne igra fudbal(protiv Barcelone) i slicne stvari. Lijepo je shto pratish utakmice i navijash za reprezentaciju, ali dublje razumijevanje fudbalske taktike i igre uopste ti ocigledno nije jaca strana. Najiskrenije ti ovo kazhem-samo zbog ove druge recenice shto sam quotovao mogli bi da sprdnju pravimo ovdje 3-4 dana, a nema potrebe za tim, niti zasluzhujesh takav tretman. Kao neko ko prati fudbal on a daily basis evo 20 godina, iskreno ti kazhem i prijateljski da si jednostavno lupila. Deshava se svakome, ali da se i izbjeci-zato ti je moj savjet: ako te stvarno interesuje fudbal (shto bi me radovalo), pocni da gledash klupske utakmice na nedeljnom nivou, procitaj malo clanaka o fudbalu ljudi kojima je to posao evo 20-30 godina (recimo, na Eurosportu imash Vengera i Beniteza koji redovno pishu), brzo cesh pohvatati osnovne konce i ukapirati o chemu pricamo i moci cesh kvalitetno da doprinosish diskusiji. Ukoliko nemash vremena/zelje/volje to da radish, idi na utakmice reprezentacije i navijaj, ali se molim te uzdrzhi od komentarisanja taktika, formacija i trenerskih odluka. Zbog tebe ovo kazhem-meni ne smeta nishta, ali ti ispadash neznavena bez ikakve posebne potrebe;)
Ao, Recordare je li moguće da tako nisko padaš. Ovaj tvoj post je toliko nizak (a sve toboš dobronamjeran) da ne zaslužuje komentar. Valjalo bi imati neki minimum poštovanja prema različitom mišljenju. Samo toliko jer je bolje da se zaustavim.
Naravno da je dobronamjeran,mada se ne cudim sto mislish suprotno-o razlozima imas pm, jer bi objasnjenje ovdje prekrsilo pravila 4uma.
kazem ti ,navodim primjer,on je samo jedan od hiljadu,e pa od tih hiljadu treba izabrati nekog ko ima potencijala.a je li on prosjecan igrac to je vec druga stvar.po meni je odlican igrac ,a ljudi koji sa njim igraju mogu potvrditi koliko je ekipi lakse igrati s njim nego bez njega.citavu sredinu nosi na svojim ledjima.naravno u ***** ligi ,ali ko zna,mlad je
Da se ne lažemo ova pripremna utakmica je bila dosta loša pobjedili jesmo ali treba da se zapitamo koga i na koji način?Ne slažem se sa zviždanjem na prijateljskoj utakmici ali bojim se da će uskoro to postati svakodnevnica jer ono što je reprezentacija pokazala za sad pod Brnom je dosta loše.Ova ekipa sa manjim promjenama je na okupu pet godina i to mnogi zaboravljaju.Zašto onda izgledaju kao da su se prvi put sreli na terenu?Zašto kreće panika čim neko pokuša presing da odigra na nama i to ekipa u kojoj igrači u prosjeku imaju 60 kila i manji za glavu od svakog našeg igrača.Niko ne pominje da je Lagerbek evidentno uigravao ekipu i nije mu cilj bio nadigravanje sa nama.Šta će biti kad budemo igrali sa ekipama za klasu jačim ako se ovakva neorganizovanost nastavi?
http://www.vijesti.me/sport/vlaisavljevic-neke-vise-necu-pozivati-clanak-62961
Jel realan ovaj covjek.Posle svakog poraza su krivi igraci, jes kako da ne , kad bi jednom odgovornost prihvatio tri generacije nam je unistio.Od 2007 igramo u kvalifikacije ewo je 2012 znaci 6 godina punih, jovetic i vukcevic su vec bili gotovoi igraci za A tim oce li mi ko navest koga je A selkcija dobila od igraca od mlade.Po mom neko misljenju koje smtram da i vi svi a foruma ttkao mislite mlada repka sluzi za pravljenje igraca za A tim a mi to jos ne docekasmo bruka.
Kakva tuga od covjeka i trenera. Ovo mu je ko zna koji put da ponavlja istu ovu pricu, i to radi svaki put kad puknemo malo vecim rezultatom, uvijek su mu krivi pojedini igraci koji se nisu trudili dovoljno. Zaista je nejasno, igraci kad igraju za A selekciju se svi trude, isti slucaj je i sa kadetima i omladincima, ali kako njega vazda zapadnu neki neradnici i "setaci" po terenu, to je stvarno cudno. Ali bitno je da bi on ponudio svoju ostavku u slucaju da smo izgubili kuci od Andore. Bogu za plakat.Treca generacija koju je vrlo vjesto upropastio, treba i to znati. Sledeca ce biti po meni jos i najtalentovanija do sada, i zaista bi bila grehota dati mu priliku da i njih unisti...
Uufff prosto nevidjeno ajde da bi jedan tim il repka napravial dobar rezultat treba mnogo stvari da se potrefi od srece forme itd.Al ono sto mene para oci jeste da nijednog igraca malda rapka nije izbbacila osim jowete i wukcevica sto je nevidjeno, al jbg dejo zna najbolje nekaovog cutaka ostavi i dalje sama njegova pojava ljdui ono debilno lice da on ima neki atuoritet
Citajuci ovaj forum moglo bi se zakljucit da je trener u fudbalu potpuno nepotreban i da je sasvim svejedno ko igra na kojoj poziciji,jer je ionako sve stvar srece.
Visok,dosta jak fizicki,mogao bi da postane novi Dzudovic,mislim da je i talentovaniji od njega i steta sto mu nije ranije ukazivana sansa u reprezentaciji jer bi se vjerovatno ranije prodao,a ovako je bespotrebno izgubio neko vrijeme u Mogrenu rekao bih.Da li je dovoljno dobar da postane standardan u Dinamu iz Kijeva?Cisto sumnjam.
E vala ga je Vlaisavljevic precerao. Svaki put kad ovako izgubimo ima istu pricu o nekim igracima koji se ne trude dovoljno. U sljedecoj utakmici stvarno treba organizovati skandiranje + transparent.
Evo posto vidim ima zainteresovanih ,ocemo li da skupimo pare za platno i sprejeve da ispisemo parolu i ako vam je mrsko ja cu poc da je okacim na stadion?
Imam ja nekih sprejeva, tako da to nije problem. Samo to platno. ;)
Znam đe i Duci živi, tako da ako želite da odma' to eskaliramo, ni to nije problem.
Čuvam neke sarme od Nove Godine samo za tu priliku, dobro su se umirisale.
E pa da vidim ja za platno sa drugarima ,pa dako ga ja nabavim pred sledeci mec i da krenemo nesto konkretno jer ovak ose ne moze..
imate moralnu i finansijsku pomoc od mene, kad zatrebadne javite ;)
"Znaće oni sami a i vrijeme će pokazati. Zna se da sam ranije preuzimao odgovornost na sebe, zašto bih sada prozivao nekoga? A kada prođete kao mi u Slovačkoj, onda na 90 odsto tima možete da stavite teret", smatra Vlaisavljević
jel on lud il laze nas kao da prvi put citamo novine. kao da smo mi kolektivno nepismeni i nista ne znamo. meni je jedino siptomaticno sto ga vijesti ne prozivaju, sto novine cute o njemu. a sve novine znaju kritikovati i deja, i brnovica itd ali njega niko ne pominje. to mi nije jasno , ZASTO????
pridruzujem se protestu a i prije sam govorio da bi trebali poslati mail na fsc ili bilo kako krenuti u akciju. ovo je uzas
ajmo da probamo ovako.
peticija na fb za micanje te fukare - http://www.facebook.com/spasfudbalskecg
predlozite ako sto treba promijeniti i dodati, jer sam ovo laicki odradio.
LAJKUJTE I ZOVITE PRIJATELJE! Ovo je najmanje sto mozemo da uradimo!
kad vi to planirate?? sljedeca utakmica kod kuce je 7. septembra protiv ceske... a do prve utakmice sa cesima 1. juna nemamo vise prijateljskih utakmica...
tako ako mislite da spasite ovu generaciju, onda se to mora poceti od meca sa belgijom sa transparentom protiv vlaisavljevica...
mogla bi se i facebook akcija napraviti i skrenuti tako paznju cg medija
Prijeki i kompanijo,sa vama sam za sve sto treba.Vrlo sam rad za svaki moguci vid akcije.I ja bi to sto prije.Nedje u grad,na stadion ili put kuce mu.Ajmo,ajde.
A sto se tice A tima
http://www.vijesti.me/sport/pakleni-tandem-stevan-mirko-clanak-62904
Crna Gora je u srijedu pokazala da je samo klasom dvojice napadača spremna da ponovi, ili se makar približi takvom podvigu. “Problem” je što samo napad ne čini tim. U crnogorskom primjeru, igra u defanzivi je čak i puno važnija, jer napad obično nije problem kada Jovetić i Vučinić igraju zajedno.
"Trebao sam da igram samo poluvrijeme, ali nisam htio da ostavljam ekipu na cjedilu kada je bilo gusto. Završilo sve kako treba"!