Pa sto ne pisete Hemilton ili slicna imena onako kako izgovarate.:)
Printable View
Heh, jos samo nedjelja dana i kraj...:/
Zaista se ne mozemo zaliti na sezonu.
Cestitke Red Bull-u na konstruktorskoj tituli.
Ne samo sto su bili za glavu ispred ostalih, vec i sto su se, makar do sada, klonili team order-a, koji definitivno ubijaju car ovog sporta i koje nijedan normalan navijac f1 ne moze da pozeli.
Ko zeli titulu, nek je zaradi.
Alonso je svakako u najpovoljnijoj poziciji.
Webber-u je malo teze, Vettel-u najteze, mada sve je to izvodljivo i otvoreno.
Svejedno, dajem glas najtezoj mogucoj kombinaciji, easy is boring.:p
I Massa uzasan, kako je izgurao Buemija, koji mu je?
A tek Kobayashi. Interesantno, svi japanci su kamikaze u F1.
Massa gura sam sebe od Saubera...
Red bull taman ka' Ferrari, isto vrijeme su postizali, samo su imali srece da pretknu onu babu u prvom krugu, dok je Alonso proshao tek u 4-5 i to je bila jedina prednost onih volova ;)
Samo da Alonso ne zajebe nesto zadnju trku i osvaja ovo! :D
Scuderia Ferrari naravno ;)
da ne čekaš da ti odgovori :)
Zamisli, neko navija za tim...
Pa onda dodje tamo recimo Sato i moras navijat za njega.
"I had quite a good start today gaining two positions which unfortunately I lost again directly afterwards following my exit on the grass because of the fight with Robert. We then had good pace but with hindsight, my pit stop was maybe a little too early which left me stuck behind Adrian. Towards the end, I let Nico past when he was on fresh tyres as he had the better chance to fight Jenson in front of us. I look forward to Abu Dhabi now where I hope to have another encouraging race."
I onda, kako ON nije NAJVECI?
časti RB alonsa titulu.. forsiraju vetela i nadaju se kiksu alonsa, a imaju gotovog šampiona!! bruka za tim, ali njihovo pravo..
p.s. sad pročitah da je izjavio horner da će ako bude ovakav poredak posljednjim krugovima u abu dabiju, narediti vetel da pusti vebera!!! :mad:
(a ja se nadam da će ih veber pospremiti zajedno sa njihovim pulenom i reći - nije ovo loše za vozača broj 2 :hardrock:)
Ma zajebali su se. Mogli su imat sigurnog sampiona i kraj, nego forsiraju Vettela. Isto kao 2007-e u McLarenu.
http://news.bbcimg.co.uk/media/image...050_horner.jpg
Red Bull team principal Christian Horner says it would have been wrong to "artificially take one of his drivers out of the championship" by giving team orders during the Brazilian Grand Prix, but he does expect Sebastian Vettel and Mark Webber to "do the right thing" if one of them has the opportunity win the title in the final race in Abu Dhabi.
- "do the right thing" :mad::mad:
Vettel Webberu nece ispruzit nikakvu pomoc.
pomoci ce mu a onda ce ovaj da mu nosi vodu iduce sezone kao nadoknadu, da imaju pameti sami bi se dogovorili tako bez Hornera i ovoga i onoga...
Za Ferrari i Alonsa naravno :)
Ovo za Red Bull da je nedostizan napisala sma i mislila za ovu trku, vec iducu nece tako biti.
Naravno :). Hvala
Ferrari se voli i ja ti to ne umijem objasniti.
Oli mi ostaii mail da ti posaljem ovo? Dopasce ti se.
Ajde Fabia ostavi mail djevojki, ne stidi se.