Nije lak zivot na Lamborghini jahtu [emoji23]
Printable View
To možda jes lako i lijepo, ali biti dio nekog klana ili kriminalne organizacije vjeroatno ne pada čovjeku sve to lako i fino.
A ko zna, možda su zbog toga i postali "uspješni", našli neke jake veze, imaju para da potplate bilo što itd.
Chandler vs Oliveira 2 u novembar
hahahaha
@miha sad ovo vidjeh[emoji91][emoji91][emoji91]
https://twitter.com/ChampRDS/status/...tUser=ChampRDS
Linkovi ako trebaju kome
https://red3.mmastreamlinks.com/detail-match/2600039853
Strasan event za sad samo mi fali publika okolo, ali vjerovatno da je tamo najjace [emoji23]
Ako Merab bude forsirao neki stil borbe kao ovi ostali meksikamci na card, on je bukvalno mrtav. Treba samo TD da forsira.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Sto je prezivio ovaj Rodrigez u prvu rundu, prvo teski nokdaun pa triangle choke.
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
Da mu je onamo na triangle čupnuo lijevu ruku, mislim da bi ga ugusio, ali srčan Rodrigez, zasluzio je pobjedu. Kako brutalno izgleda ovo mjesto, imam osjecaj kao da je igrica neka, poput Mortal Kombat ili Tekken, mogu misliti kakav je trip tamo. Ćelavi pomjera granice sa svakim eventom.
Ova sfera je stvarno brutalna, koji je to nivo "immersion"-a kad ne znaš đe ćeš prije da gledaš, okružen si sa toliko vrhunskog sadržaja da su i oči i mozak preopterećeni xD
Ja sam saznao za ovo cudo od venua tek kad je ufc izbacio event i onda sam malo istrazio i odgledao neke videe, i pao sam na dupe. Ovo je najmoderniji venue na svijet.
Kako se pobise ova 2 momka sto je ovo....
Ovo me je podsjetilo na nekadašnje tuče na fer bukvalno, baš su se pokomatili dobro
A što se venua tiče, bomba je
Dobro si ovo rekao, taman ovako smo se nekad šibali na fer ispod Ljubovića na čuvene Sofice, kost u kost dok neko ne moze vise, 20 starijih momaka oko nas i palinjanu nas da se gazimo, i kad se završi tuča idemo na livade, dje su sad zgrade u Crnogorskih serdara, da se jede lubenica i pije pivo i da se izmirimo, i sjutra dan na poligon da igramo fudbala, kao da nista nije bilo [emoji16]
Masu pasivan Ortega... Lopes pametno odradio mec, i ujedno ovaj momak je preopasan svudje
Vjeruj mi da bi totalno druga priča bila da je Ortega uzeo PEDs, izgledao je tjelesno kao ja haha xD. A ova Grasso ako ne nokautira Valentinu u ovu zadnju rundu ništa od pobjede, 4-0 u rundama za Valentinu.
Jes, totalno inteligentno odrađen meč od strane Valentine.
A kako su mi nešto smijiešne ove Ring girls hahah, kao neki cirkus.