Mislim da je ovo novi zaokret u Djovakovoj karijeri, napokon posle duzeg vremena da pregura GS finale. Skratio mi je covjek otkad ga pratim zivot za sigurno 5 god, al ajde...
Printable View
Mislim da je ovo novi zaokret u Djovakovoj karijeri, napokon posle duzeg vremena da pregura GS finale. Skratio mi je covjek otkad ga pratim zivot za sigurno 5 god, al ajde...
Legendarno finale i pobjeda za veliko slavlje na Sveti Stefan :) ... ŠAMPION :)
Gasi Sofra gasi dusmane idemoooooooooo SAMPIONEEEEEEEEEE!!!!!!!!
Ovo mi je milije no 3:0 da ga je pocistio! Jer je dekici ovo bila jedinstvena prilika da ugrabi jos taj jedan grand-slam u karijeri, 18-i.. jos bi postavio i rekord kao najstariji igrac koji je osvojio londosku travu.. a jos je bio tako, taaako blizu... i prc! :D
Siguran sam da ga posle ovoga Fedex tek organski ne moze podnijet, haha..
G A S I
t e n i s
Jesam li ja jedini na ovom forumu koji je primjetio očiglednu netrpeljivost/"mržnju" prema Federeru od strane Šofranca?
Zanimljiva je ljudska percepcija:)
Zasluzeno, treba je da zavrsi mec u 4 set lagano.
off:
moze li mi neko reci odakle je krenula ova glupost "gasi"? :) siguran sam da je neki banalni povod bio, neki klip ili sl.. nemam pojma, ali je predebilno, a volim da znam uzrok predebilnih stvari :)
Sinovac Crne Gore! :lolblue:
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
U inat smrdljivoj publici, tonus hlebu i ostalim šišnjarima!
Ne daj Boze da ovo nije dobio - to bi bio osmi poraz u finalima grand slemova i to od covjeka na zalasku karijere.
Osvoji ovako turnir,prvo mjesto je opet njegovo i sad lagano pakovanje pa u Montenegro.
Nisam bio optimista ni prije meca pogotovo ne u pojedinim fazama istog ali eto,nasmija mu se sreca malo :)
Ponos, sreca, zadovoljstvo. No1e!
Hvala ti Nole!!!
Vec duze vrijeme je jedan clan foruma to koristio i postalo je nejgov zastitni znak , posle napustanja foruma od strane tog clana , posle decime Reala , Rookie koji kao navijac Barse ima traume od tog bivseg clana foruma je ukrao to "Gasi" i pokusava biti zanimljiv , a ova njegova potreba je naglo skocila posle pobjede Holandije nad Spanijom i raste postepeno sve dok neko ne ugasi tu isti Holandiju i on prestane da krade fore i bude odvratan. :)
Послато са ZTE BLADE III уз помоћ Тапатока
Off:Da to nije neka nova fora podgorickih tinejdzera tipa "Ostroga mi" ili slicno?
Inače svaka čast Đoki zaslužio je posle onoliko izgubljenih finala pobjedom nad najboljim igracem na travi sad je pravi Wimbldon šampion a Federer je mislim propustio zadnju šansu da uzme GS sad je red da privede ovu sezonu kraju i polako u penziju.
ДОМИНАЦИЈА!!!
Браво шампионе наш!
Највеће албанско племе Ђоковићи су поносни на Новака.
ГАСИ.
Bravo Nole!
Jel sad opet broj 1?
Bogami neki odje su "dekicu" već sahranili prije godinu-dvije kad ono još jedno, n-th finale.
Previše je griješio a Djok1ca to vješto iskoristio.
Dosta je bio No2e sad je opet No1e :D
Ekstra mec, bolji je pobjedio.
Respect za majstora.