Bolje i to no da se mumificira, ekspresno ...
Ili kriogenizuje, natenane ...
Jer toplo/hladno, a ono svejedno.
Printable View
Bolje i to no da se mumificira, ekspresno ...
Ili kriogenizuje, natenane ...
Jer toplo/hladno, a ono svejedno.
Svratih do eminentne nam parfimerije i pitam za Champs Elysees, imaju li ga.
Objasni, ljubazna radnica, da ga nemaju, ali koliko joj se čini to je avenija u Parizu...što potvrdih. Nakon toga (ponovo ljubazno) savjetuje, da potražim u toj aveniji, mora da ga imaju.
Da, sigurno, raste na drvetu (pomislih).
I dalje se pitam, da li je bila ozbiljna, ili je pokušala da se našali sa mnom...
Bas bi bilo cudno ga nemaju tamo, nije to bas mala avenija. :) :) A nije ni daleko.
Kako ugrabih dva pljuska danas..... morao sam ici kuci na preobuku :p
Pogledaj u Deltu, u onu parfimeriju na sprat. Čini mi se da sam tamo gledala Guerlain parfeme. Nisam sigurna.
Ili mozda baš u Sephoru na Champs Elysees ;)
Pogledaću, hvala.
Nikad više u Sephoru. Poslednji put su sestri i meni oteli 300€. Nismo se mogle odbraniti. :D
Hehe :) treba znat'
moja je bila bolja [emoji14] [emoji23]
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
Jesi se utuka ka snicla hahaha
Ležim u krevet, držim telefon..ima 33% baterije,
Muka mi je da ga stavljam na punjač, samo ću da ga bacim pa će se śutra snalaziT.
Zaspaću u roku od 3min, laka noć.
Ao, ova je gotova...
Odlicnost, bas odlicnost. 16. put gledam.
Omiljeni dio mi je parafraziracu - Zapamtite da ste posebni i nemojte da vam iko ikad kaze, djelima ili rijacima da vi to niste, jer zaista jeste.
Ja ne znam kako ona djeluje vama, ali meni je super. Nekako topla i mila, da mi je žao.
Je li ono biciklo u pozadini njeno...drugi video, ili ga je neko zaboravio tamo?
Edit - Odgledah samo prvi, i dovoljno me motivisala, zato nisam sigurna da li je biciklo njeno.
"Never settle for anything less than extraordinary, because if you do, life will suck..."
don't worry be happy
https://youtu.be/yHFDa9efCQU
Hoću...toliko posla, toliko obaveza. Moja, goozo :D
...ali ne žalim(se).:roll:
Мало...
:devil:
evo ovako se ubio
https://www.facebook.com/PovuciAMalo...4285170087386/
ali pazi je kako je mrtva, ona je dolje ostala niko ništa, bože me sabrani
Od zimnice sam spremila velike sise, podbradak i šlauf oko stomaka...
A nemoj Shone brate moj napaceni, mishljah neki lagani doruchak i ti mi ovo uradi...
sent using tapatalk
A sto cu brate, dje lagani dorucak. Vele za dorucak se dobro nabucaj, potrosices sve. Ja se toga drzim :)
Kako su fini oblaci iznad Nikšića...razvedrava se a oni čisti i mekani na krajeve.
Kako se komirah... Da se jede pa nazad...
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app