Nemam nikakav problem nego rekoh cisto zbog kvaliteta nafte na nasim pumpama...Auto je BMW3 2007g 2000 kubika.Ja sam narucio kod jednog momka MOTUL.Ali za pocetak samo jednu flasicu.
Printable View
Upalio bi lampicu da su grijaci.
407 coupe, svidja mi se masu. Vozim 407 benzinac eo 7-8 godina i imam kombinaciju da ga mijenjam za ovaj kupe uz neku sitnu doplatu. Vozio bih ga ka neko prelazno resenje po godine pa bih uzeo nesto ozbiljnije. Fabia & ostali, pucajte :) Ima li falinki kakvih, na sta da obratim paznju?
Sent from my HTC M8
Pa falinke su iste kao kod limuzije, znaci sve.
Juan, u tom slucaju lampica ostaje duze upaljena.
2.7 diesel?
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Mozes da sipas "wurth common rail diesel" za novije motore ili "wurth diesel" aditiv za starije motore sipa se na pun rezervoar na svakih 2000 km. Ima da se kupi na eko pumpama. Meni je to preporucio momak koji radi u Alliance.
Ne moze da skodi, samo se mora sipati na vise od 15l goriva do 70l, pise na uputstvu.
Sipajte Seafoam, narucite iz USA. Ostalo je voda.
Kako na koje auto fabija,na bmw npr i ako crkne koji grijach ne pali lampicu na mitsubishi nema nikakve lampice tako da ti je to sve od auta do auta poz
Na Mitsubaju mozda ne radi lampica.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Go_We...ls_and_Horses)
Go West Young Man (Only Fools and Horses)
"Del sells the Cortina to an Australian man for Ł199, much to Rodney's annoyance who concludes that it's a death trap thanks to the severely worn brakes. Rodney is particularly unimpressed to hear that instead of changing the oil, Del simply removed the bulb of the warning light."
....E TAKO SE POPRAVLJA LAMPICA! Like a boss!
Poznato. Spajaju lampice od ABS-a, SRS-a, check engine-a sa lampicom od alternatora i vozi Miško.
I posle se cudi kad ja prodajem moj auto koji je tip top mehanicki i odrzavan redovno i vise od toga i kaze a imas isti takav za 1000e manje :) a eto ti ga srecan ti bio :)
+38268615321
[email protected]
Istina. A u "takvo isto auto od 1000 €" moras uloziti jos 2x toliko da bi bio ispravan i siguran za voznju.
S obzirom da se kod nas prodaju iskljucivo niskokvalitetna ili svercovana motorna ulja sa naljepnicama renomiranih svjetskih firmi Castrol, Mobil, Shell, ELF, itd.
Je li onda makar bolje uzimati maziva sto se proizvode na ex-YU prostoru tj. ona koja su nekada iskljucivo bila i kupovana kao npr. Modrica, INA, Petrol, Slovenoil, NIS, itd. ?
Modricha su odlichna ulja
:lolblue:
Moze li mi ko pojasniti sta oznacavaju ove uokvirene slike koje stoje u dijelu sa osiguracima, tj. sta im je funkcija.
https://s29.postimg.cc/tubq710qf/201...1727421111.jpg
Prva crvena kocka: oni trokuti ne znam sto su, ali ono desno je grijanje vanjskih retrovizora i unutrasnje osvjetljenje;
Druga crvena kocka: ventilator hladnjaka i njegov relej (rezistor 2brsinski);
Treca crvena kocka: 4 žmige i ALIM UCH je centralna.
Mogu li bit ovo podizaci prozora?
Sent from my iPad using Tapatalk
Eee, moze bit.
svjetlo u kabini?
Kad mi sjednu 3 pozadi i kad ubacim malo stvari u gepek kaci mi guma o rub preko rupa. Citah na net da optizere stavim. Pa me zanima jel ko koristio iste i po koliko komada idu po spirali?