Ja necu komentarisat nista,samo cu reci.....Savo Pavicevic doktor,veliki respekt za njega,kad bi moglo kako da mu se da kapitenska traka koju zasluzuje da nosi milijardu puta vise od nekih.....
Printable View
Ja necu komentarisat nista,samo cu reci.....Savo Pavicevic doktor,veliki respekt za njega,kad bi moglo kako da mu se da kapitenska traka koju zasluzuje da nosi milijardu puta vise od nekih.....
Remiji su omogućili Engleskoj i Crnoj Gori da zadrže šest bodova prednosti nad Švajcarskom i Bugarskom i izbace ih iz trke.
(MONDO.RS)
WTF ? Ili ja ovo ne razumijem sto pise ?
kakva je to sad prica sledeca utakmica najvaznija,a i da izgubimo obije svajcarci da dobiju imamo isto bodova i remi i mi dalje,ne mlatite
Ne treba izgubit' iz vida ni da Bugarska (ovakva kakva je, odvratna) još uvijek može da ostruže nekom bod ili možda sva tri.
Taj Vels ima nekoliko neprijatno kvalitetnih igrača i ako ne odigramo baš dobro tamo, može se svašta desit'. Propuštena je prevelika šansa, sve je već oko toga napisano, samo bih dodao malo nešto za sudije - Mirkov go iz prvog je bio jedan od regularnijih golova koje sam vidio. Totalni no brainer od odluke, nemam pojma zašto je zastavica podignuta. Prema tome, imam da kažem samo ovo:
Po***** se u Izrael i u vas odvratne i u FIFU koja vas (valjda) plaća.
EDIT: Ova Švedska me jedino baš brine. Jer, realno, u njihovoj grupi oni mogu bez ikakvih problema da štrpnu još nešto.
cekajte, svjacarska je na minus -5
moraju dobit nas i vels na strani da bi prosli dalje kao drugi?!
aj neka izbaci neko sve parove nase grupe...
mislim da pobjedom u velsu, rijesavamo posao barem za drugo mjesto. raduje povratak jovetica, sa njim, uz vukcevica, vucka i pavicevica :D mozemo dobit vels lagano...
a raspored,raspored
a mi da smo dobili nocas ostavili bi Svajcarsku na 8 bodova i Bugare na 9 a engleze na 2
a ispalo je ovako svajcarci su nam na 6,bugari isto 6 a s englezima smo isti
i onda nije neuspjeh
plus smo trebali da dobijemo
svi za vels!!!!
http://uk.eurosport.yahoo.com/footba...g/group-g.html
Evo puna tabela. I ne, ne reshavamo pobjedom u Velsu nishta, jer nam treba josh 1 bod, da nas Shvajcarci ne bi izbacili na gol razliku ukoliko nas dobiju.
Ma pobjeda nad Velsom 0-1 ( Joveta ga daje na pocetku i defanziva do kraja), i remi Bugara i Svajcaraca 4 dana kasnije...i baraz osiguran. :D
Treba imat u vidu i sudjenje i vec isplanirane prve dvije pozicije. Pa nas u sred Podgorice kradu neki Izraelci za koje nikad nisam cuo. Sto tek ocekivat u Kardif ili Bazel (ili dje vec)?
Vidjeh sad intervju Cicov u vijesti, čo'ek je legenda!
Idemo na Euro a defetisti neka počinu.
Remi Bugara i Shvajcaraca bi nam rijesio sve, pobjeda Bugara je takodje odlicna(jer igraju sa Englezima utakmicu), ali to je sve wishful thinking.Moramo mi sebe da se drzimo, samouvjereno i optimisticno svakako, ali i bez prevelike nade u druge rezultate. Vidjelo se danas kako sreca mozhe da prevari i da se okrene, kad smo serijski pogadjali one stative i precke.
Ima li ko slike koreografije i kasnije transparenta...?
Moram se osvrnut na Bugare. Pa oni ljudi imaju gori odnos prema drzavnom dresu nego balkanske zemlje u jeku ratova.
Da,ali ako dobiju 2:0 nismo bolji. Zato treba uciniti sve da nas NE DOBIJU ni Englezi ni oni, pa da smo mirni.
Treba biti optimista i jesam optimista, ali treba biti i realan. Najlakse je reci dobicemo Engleze Shvajcarce Brazilce ovoga onoga ali treba to i ostvariti.Mozhemo, nedvojbeno, bez svake sumnje mozhemo, ali od mozhemo do bice dugachak je put.
Kako mene plasi taj baraz. Moramo ici na prvo mjesto ili najbolje drugo.
I baraž će bit' komedija, kao onaj prošli, za Svjetsko. Možemo se nadat' još jednom nožu u leđa od 'Federacije'.
u svakom slucaju, prva mec lopta je u cardifu.