Upri ti:D ja ako ću eura pomamio se ;)
Printable View
Realno kad se gleda Federer je favorit na travnatoj podlozi bilo gdje a kamo li ovdje na Vimbldonu,pa koliko ga je puta osvojio i plasim se da ce i ove godine.
33 godine i da uzme Vimbldon to bi stvarno bio vrh. Sa druge strane Djokovic bi sa ovom titulom potpuno preokrenuo sezonu iz slabe u odlicnu i posle dugo vremena uzeo bi grand slem titulu,razbio usud gubljenja finala sa Bekerom kao trenerom.ponovo bi postao broj jedan,jednostavno ova titula mu treba kao leba!
Bas zato je bojim se nece uzeti :(
bracomn, ako ti kazes, neka tako i bude. ;)
Odličan komentar kurogane. Meč u Nedjelju ima nevjerovatnu težinu. Federeru trava kao podloga više leži nego Novaku ali mislim da će Novak dati sve od sebe da osvoji Wimbledon. Ta pobjeda bi za Novaka imala nevjerovatan značaj... Mislim da su šanse skoro pa podjednake za obojicu pa neka pobijedi bolji u tom susretu. Novak i Rodzer igraju po mom mišljenju najljepši tenis na svijetu. Finale izmedju njih je poslastica.
Novak je odlicno odigrao za sad na W, ali glavni problem kod njega je taj pad u igri u sred meca. To protiv Federera ne smije da mu se desi. Realno on je sam vratio Dimitrova u mec juce. Fali Novaku te neke smirenosti iz one '11 kad je osvojio one silne turnire. Onda sjutra ukoliko misli da pobijedi ne bi smio da ima onoliko glupih gresaka iz bekhenda i morao bi da koristi svaku ukazanu sansu a bice ih malo. :)
Roger s druge strane igra sjajno. Prvi servis kao i osvojeni poeni nakon njega sjutra moraju da budu u visokom procentu.
Mislim da ce Roger da dobije 3:1 jer moze svakom da uzme taj jedan brejk a opet vrlo tesko ispusta svoj servis.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Kakav je sef ova Kvitova.
Izbuca Oženui srce slatko.
Al je dere Kvitova, mala nema pojma dje se nalazi.
Stvarno je ovaj zenski tenis smjesan..Kvitova za uru vremena uzima skoro dva miliona eura.!?
Zanimljivo mi je da,ukoliko Djokovic ne osvoji Vimbldon a ipak prestigne u narednih mjesec dana Nadala i uzme mjesto broj jedna na ATP listi sto je sasvim realno obzirom da iz sledeca dva turnira serije 1000 Toronto i Sinsinati Nadal brani titule iliti 2000 poena a Djokovic ukupno samo 540-dakle desilo bi se vjerujem prvi put da broj jedan na ATP listi bude igrac koji nije aktuelni sampion ni jednog grand slem turnira.
Aktuelni bi sampioni bili igraci broj 2 Nadal(US Open i Roland Garos) 3 Federer(Vimbldon) i 4 Vavrinka(Australian open).
To bi bilo bas zanimljivo-ne znam zaista da li se to kad desilo u muskom tenisu-kod zena je to bilo vise puta.
Marcelo Rios nikad nije osvojio GS turnir. A ovako iz glave ti mogu reć da Pete Sampras nije osvojio GS oko dvije i po godine (US Open 1990 - Wimbledon1993) a prije Roland Garrosa 1993 je već bio broj 1 na ATP listi. Tih primjera vjerovatno ima na tonu, ali me mrzi da provjeravam. Ionako je takav podatak potpuno nebitan kad se uporedi sa Riosom.
Zanimljivo-stvarno sam mislio da je to tako reci nemoguce i da se takva situacija nije nikad desila u muskom tenisu.
Gledam sad ovog Riosa -on je samo jednom igrao finale cak.
Ocigledno da se malo toga desava po prvi put ma kako se mene cinjela neka situacija jedinstvena i nesvakidasnja.
Izjednačavanjem - usporavanjem podloga takve stvari su sad rjeđe jer, kako razlika nije ni izbliza tako velika kao što je bila 90-ih, igrači se lako prilagođavaju. Razlika između šljake i trave je 90-ih bila tolika da je bukvalno izgledalo kao da gledamo dva sporta. Kad je Sergi Bruguera 1993 osvojio Roland Garrosa odlučio je da ni ne nastupi na Wimbledonu što je bila normalna pojava. Bili su tada specijalisti za određenu vrstu podloge, na neodgovarajućoj podlozi rano ispadnu i samim tim je broj kandidata za broj 1 veći. Takav scenario je sad nezamisliv jer je razlika između podloga neuporedivo manja.
JJ br1 bez gren slema, Voznijacki br 1 bez gren slema. Ono sto je ovaj Vimbldon promijenio je činjenica da smo konačno imali dva igrača u polufinalu koja su iznenađenje, da je makar jedan u finalu dozivljaj bi bio potpun. Neke stvari se ove godine mijenjaju. Prvo Vavrinka AO, sad ova dvojica, možda US open osvoji neko peti. Travu su ove godine malo ubrzali koliko citam.
Ajmo Noleeee do titule i mjesta koje ti pripada!
Ajmo Djokaj idemoo!
Ajmo Rogere!!!!
ajmo!!!!!!
Ahahahaha vidimo i Andrija Sevcenka ahahhahha....kakva budala...a ono Pipa Midlton sa nekim englezom ccccc
Jel to Sofro komentarise ?
Jeste a meni se pokvario jutros resiver od totala..
Sto zgrijesih da ne mogu krsteno ovo finale odgledat i moram ovu dalabu slusat danas
Sa obzirom da je Nadal, za koga navijam, ispao ranije, nemam favorita. Ali koliko sam zeljela da uzme jos ovaj RG, tako bi voljela da Federer uzme jos ovaj Wibledon. Nole ce imati jos prilika sigurno, sa obzirom na kvalitet
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Bravo Rodjo!!!!!
Zasluženo je osvojio prvi set. Novak je imao više grešaka i izgleda malo stegnuto, za razliku od Rogera. Valjda će da se trgne dok je još na vrijeme.