Svidja mi se kako igra Nick Kyrgios,nadam se da ce i na sledecim turnirima igrati dobro.Ocekujem finale Djokovic-Federer.
Printable View
Svidja mi se kako igra Nick Kyrgios,nadam se da ce i na sledecim turnirima igrati dobro.Ocekujem finale Djokovic-Federer.
A sto ucinje Dimitrov, sve ocu da napisem kako je nestrpljiv, i napravi preokret od 3:1 do 6:3, da vidimo moze li u treci set nastavit sa ovakvom igrom..
Djokovic ni danas nema veze s mozgom-srecom da ni protivnik nije spektakularan za sad ali ovakvom igrom samo Federer moze biti zadovoljan:)
Opet los Novak ali aj kao prosli put da ga prozovem :)
Kako kiksa momak.
U polufinalu W momak u jednom gemu pravi 3 duple servis greske i lagani forhend izbaca u aut od 2-3m.
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Stvarno je lo nego je Dimitrov jo gori:)
Vala i ovaj i onaj prekjuce su medju grdjim mecevima koje sam gledao-uzas,ziva dosada.
Velike oscilacije u igri i jednog i drugog.
Kako urlice Novak izludje ga ovaj paksu :D
Najbolji mec do sad. Stvarno ga je oprljao DJokovic par puta. Dimitrije je materijal za top4. Nije los tenis nego su bara-bara.
Mislim da bi finale za Dimitrova bio prevelik zalogaj.
Zato je i zasluzeno izgubio. Toliko dvostrukih gresaka jos nisam viđeo.
E, sad da vidimo Maestra.
E ja se nisam vala nagledao dobrog tenisa ali ajde ka svaki wimboldon.
Uh brate Nole iskidah se totalno.
Ipak, bravo majstore!..:)
Federer pjeske, po 6:4 dva puta, saceka jedan malo losiji servis gem Raonica i to je to. Mada je ima nekih prelijepih poteza a i nekih ludih pokusaja riterna.
Jedan je RF!
Finale Maestro vs Djokica
Walk in the park.
Očekivano finale. Mada očekivao sam bolje izdanje Raonića koji je igrao jako loše danas. Čim mu je zakazao servis vidjelo se koliko je ograničen igrač bez obzira na napredak u mnogim segmentima igre tokom 2014 godine.
Novak je danas odigrao dosta stegnuto, bez jakih udaraca, kao da nije dao ni 50% svojih mogućnosti i da nije htio da se troši. Svakako će ući svjež u finale bez obzira na meč od 3 sata jer se nije puno trošio.
Roger je u vecini slucajeva znao da lako izadje na kraj sa ovakvim serverima. Cita servise previse dobro, cim se poen razvije Raonic ima malo sansi. Bice to super finale, al' ako Novak bude igrao kao nekoliko zadnjih finala GS sto igra, bice pociscen.
Eo sad igraju egzibiciju Ivanisevic i Ljubicic protiv Wilminksona i Gimelstoba...
Sto cini Ivanisevic. :lolblue:
U Meridijan kvota na Federera 2,55, sad treba uplatiti :eagerness:
Opet ce se Federer prepanut i izgubit, iako je vise pokazao na turniru. Kompleks ima od Djokovica.