Tu cijenu i ja nadjoh na skajskener. Često se može nać jeftinija cijena preko ovih onlajn posrednika nego kod avio kompanije, zašto je to tako, ne znam. Čuo sam da bi posle 15. trebali imati onu promociju, povratna za 99 eura, pa ćemo vidjet.
Printable View
Meni je u 99% slucajeva jeftinije preko sscannera
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
ponekad pokaze na skyscanner jednu cijenu a kad odes da bukiras opali je po 100eur gore.
Vec ranije bukirah X hostel, privatnu sobu sa kupatilom, ostara sam za dormove :) I bi fino zezanje sinoc u kafanu od hostela. (Ne jebah nista , sto cu. Nisam ka ostali iskusni ploditelji sa foruma) :) Obidjosmo i Lispcani ima bas bas dobrih kafana . Grad meni nije nesto previse lijep , ali zna da zasija po koja lijepa crkva ,gradjevina ...
Park je odlican, slazem se.
I Rumunija je jako jeftina zemlja i za nase prilike. Prije ovoga bih do Brasova malo da obilazim dvorce i sad Bukurest, i bas moze fino da se coek opusti za nista para. Pivo 1-2 najvise, hrana u pristojnom restoranu od 5-10 eura. Mekovi i ostali cijene ka beogradske i nize itd. Prodavnice jeftinije nego kod nas...
Ako nekome zatreba - imate promotivne karte Turkisha do 31. januara, 99 eura povratna PG-Istanbul. Period putovanja 1. februar - 31. mart.
Da li zna ko sa sigurnoscu postoji li direktna linija Podgorica-Banja Luka?
Ne postoji. Banja Luka - Beograd ima ali ne i PG.
U ovom djelu godine iz Banjaluke se moze samo do/od Ciriha i Beograda
Iz Podgorice ka gradovima bivse domovine postoje samo letovi za Beograd i Ljubljanu.
Ok, hvala na info momci.
Uskoro:
Kruzni let Sarajevo-Podgorica-Skoplje, prevoznik BHairlines.
Wizz iz Podgorice otvara liniju za Frajburg u Njemackoj.
Dje si saznao ovo za wizzair ?
I to bi im kix bio, umjesto da otvore za Budimpeštu prvo, jer za tu regiju apsolutno ništa nema.
Meni je ovo zanimljivo sa profesionalne strane.
Frajburg je na tromedji Francuska - Njemacka - Francuska. Blizu su Stutgard, Cirih, Bazel itd. Sa meinfernbus.de ides svuda okolo za 20eur. Tako da mislim da bi ova linija dovela dosta gostiju iz Njemacke i Svajcarske koji su vrhunski gosti.
Dosta je ljudi bilo skepticno po pitanju Brisela. Ali da ponovim po stoti put, ne mozete vjerovati koliki to uticaj ima na turizam i koliko ljudi iz Belgije/Holandije dolazi sa tim letom.
Slazem se da bi Budimpesta isto bila dobra za umrezavanje, ali mislim da je potencijal za profit dosta veci sa ovom linijom. Kako za kompaniju tako i za nas uboge ugostitelje :D
Samo da korigujem gandalfov lapsus tromedja Francuska-Njemacka-Svajcarska...
Jako interesantna i lijepa regija dje se ima sto posjetiti... Slazem se da bi bilo interesantno ali u oba pravca... Cirih, Strazbur, cijela regija Baden Wurtenberg bi nam bili na dohvat... Kako bi se picilo u shopping...
Ma samo neka otvaraju linije za bilo gdje jer ce se uvijek naci neka dobra kombinacija...ovo do sad je bilo uzasno, Ryanair je dosta popravio ali moze jos bolje.
Da nema nista drugo nego strazbur i okolina dovoljno je :) to je prelijepa regija
Odakle info?
Ako je tacno, onda je to odlicna vijest. Inace aerodrom Freiburg nije samo Freiburg, nego je EuroAirport koji je na tromedji izmedju DE, CH i FR i koji sluzi Freiburgu, Bazelu i Mulhouse-u i do kojeg se iz svakog veceg grada njemackogovorne svajcarke npr. vozom stize za max. 1h. Sto znaci da bi MA mogao komotno da ugasi liniju za Cirih :)...(dobro sad ga pretjerah malo, alo odlicna vijest svakako :D)
Procitah da WizzAir uvodi linije iz Skoplja u Barsu i jos par evropskih destinacija za 30 e.
Ovo je npr. za nas kao putnike strasna stvar, pogotovo sad sto ce uvesti ovo PG - Skoplje mada ne vjerujem da ce biti jeftino. U svakom slucaju 33eur je karta u jednom smjeru do skoplja iz PG-a busom, nocni bus, udoban, probudis se i letis za barsu.
Ko nece da se cima ima Vueling iz Dubrovnika od aprila do oktobra 150-200eur povratna
Nekoliko puta sam lećela Vuelingom, meni su super. Iz Dubrovnika, moji me odbace do aerodroma, malo dalje nego Tivat :) Karta me nije izlazila preko 120 eura. Doduše prtljag je mislim bio još 20.
Isto.
Veliki prtljag je oko 20. Ubadao sam kartu i za 47e cini mi se. Isao sam vise puta i sve ok. Platis karticom, odstampas i to ti je boarding ticket..
A kako se btw najlakse stize do SK ako ne ide covjek autom? Nije bas da je tu odma...
Ko ima u planu da putuje u ITA preko BGa vidim da su cijene za kraj februara i pocetak marta povoljne, povratna karta cca 150 eura.
Prevoznik Alitalia/Alitalia Cityliner
@zubizareta ako pitas za Skoplje vrati se par postova iznad tvoga pise ti sve.
Aha, sori... :)
33e je bus u jednom pravcu, znaci 66 u oba plus se lomatas istim tamo-ovamo... Pfff..
Znaci ispane 63e bus+avion u jednom pravcu minimum... Tako da je i dalje lakse ici za Spaniju Vuelingom iz Dubrovnika sto se mene tice...
Ne znam koje sve destinacije pokriva Skoplje, za neke se sigurno isplati...
Nisam vidio nidje da se pominje wizz u Crnoj Gori,moguce,bilo bi dobro ali evo vidim da se pominje SmartWings da postoji mogucnost ova kompanija da uvede letove za Prag iz Podgorice doduse u toku ljeta jun jul avgust i septembar dva puta nedeljno srijeda i subota.
@Gandalf a sta znam, nije losa to kombinacija sa Skopljem, mada je cimanje, sto jes jes, kamo srece da su kod nas to uveli, makar ljetnji period, mada bice super ako je tacna ova prica za Frajburg.
@Zubizaretta imace jos iz Skoplja Wizz-om letovi prema Hamburgu, Nirnbergu i Oslu, valjda sve tu u okviru 30e, tako da se bar ovaj za Oslo isplati ici odavde busom za Skoplje.
Oslo cini mi se vec sad imas iz Zadra.. A do tamo nije nista komplikovanije doc nego do Skoplja..
Neka otvaraju linije svi. Mozda se i ovi nasi intelektualci sjete nekad.
Cija je linija od Zadra do Osla? Koja je cijena?
Ne znam tacno.
Moj prijatelj iz Splita i njegova cura su uboli kartu za 20e u jednom pravcu..
Rece da je rezervisao 5 nedelja unaprijed. To je bilo prosle god nedje..
Dzabe...
Ryanair leti iz Zadra od kraja marta. 25 e karta.
U kakav Pickovac mi zivimo, a i nije toliko do Pickovca, koliko to sto nas karaju ovi qrci odozgo...
Zna li neko ima li iz dubrovnika let direktno za Barselonu?
Vueling leti iz Dubrovnika za Barselonu od kraja marta tek pa do kraja oktobra a i norwegian leti u maltene istom periodu april-oktobar,
Znaci u prva tri mjeseca godine nema direktnih letova za Barsu.
Evo lowcost pg prag za samo 133e u jednom pravcu i to promotivno hahhaahahaa
Sent from my iPad using Tapatalk