Ma ima samo kad je bilo pritiska izmedju izduvnih ventila i kata.
Recimo neki motori (M52, M52...) iskljucuju cilindre cim se nabija pritisak. :)
P.S. P Box je dobra stvar ako je auto pod garancijom :)
Printable View
1. Pitanje. Dje da nadjem neke djelove za fiat bravu,motor brisaca zadnjih,rucku za otvaranje vrata,na otpadu naravno?
2. Pitanje. Ko da mi zamjeni diskove,plocice i gurtne na gorepomenutom autu? Znam da je to najvise 20ak min posla ali nemam alata? Kod Fandja treba cekati par dana
bozo djurisic , zabjelo
Vasilije, gledaj sad ovo:
http://www.imagebanana.com/img/5a0z105a/kat.JPG
Ovi momci kazu da su tebi pre-lambde na kat, sto je meni glupo, malo vjerovatno. Ako je tako onda skines kat i izbusis 3-4 rupe i vratis ga opet, ali u tom slucaju mices silencer (ono iza kata). Ako nema lambde na kat onda mices kat a ostavis silencer.
Nista. Ako izbusis imaces bolji flow i vise obrtnog (at high revs), ako oces zvuk onda mici silincer. Inace on ti filtrira onaj metalni zvuk.
prije pjesackog mosta (iz pravca ljetopisa) prva lijevo (pored trafika) pa odma desno vidjeces veliku metalnu kapiju. Pitaj bilo koga tamo znace dje je.
nemam broj, promijenio sam karticu
iza centro metala na zabjelo
nije bas da ne kapiram, kapiram ja itekakAo :)
samo nemoj tim "sredjivanjem" da izgubis snagu pa cemo lako za dodatne, pa neka bude i 5%, jer ih osjetit neces. a ako zelis JOSH odradi mu "weight reduction" :)
Micanjem kata (ako nema post cat 02) nece smanjit snagu, nikad.
Inace... Danas sam imao chast/zadovoljstvo da upoznam Fabiu_elegance... RANDOM ga sretoh u super-marketu i prepoznah s fotki ;) ... A kakav je Bentley ... To nije ZDRAVO!!!
Polako,ima kad... :p
Mada,uobrazhen zbog auta? :blah:
Ja odje ne znam ni jednog koji ima razloga da bude uobrazen.
To da, i onda misli da zivi prije 10 godina i da se zove Milo i da je predsjednik vlade.