15:3 nakon trece cetvrtine
Printable View
15:3 nakon trece cetvrtine
18:5 kraj
Ima li iko pouzdanu informaciju u koliko pocinje prodaja karata sutra?
Nasi su odigrali sjajne 2/4, poveli sa 10:1, a onda usporili.
Raduje me dobra forma Nikole Janovica, da smo ga ovakvog imali lani, osvojili bismo zlato na OI.
I zaboravih da pofalim Dobuda iz CRO
ali ljudi sto bi sa himnom oce li mi ko objasnit...
Eksperimentisu nesto
A sto je bilo za himnu? Nisam gledao
Ih kad cattaro pjeva to mora da grmi :D
zao mi je bilo ove juzno afrikance. nije im drzava platila kartu nego su dosli o svom trosku, a igraci koji nisu imali para ostali su. Zao mi je sto su ovako deklasirali.
Dobro je i sto su organizatori sajt za turnir napravili...
ae slike ako ko ima nek ubaca...
Imam ja blizu 700 slika sa zadnje dvije utakmice od nocas... Bruka kako me krenulo :)
Lopta je okrugla, favoriti ne pobjedjuju uvijek, bla, bla, bla...
Ovu svjetsku ligu CG osvaja, nema "sanse" da ne bude tako....
Nisam jos vidio sve ekipe, tako da ne mogu rec osvajamo li ili ne. Hrvati su oslabljeni, ali su izuzetno nezgodni. Australija je mozda i timski najjaca ekipa, pravi su kolektiv (ne mislim igracki) sigurno nam nece bit lako. Amere nisam gledao, ali lagano dobise zhabare i oni su neugodni.
Al isto smo mi najveci favoriti, iza nas CRO i USA podjednaki, pa SRB.
kao sto sam rekao ranije...TRIBINA ZAPAD...predvidjena za SNOBOVE...cast izuzecima...
''ajmo crna goro ooo'' ide sa sjevera...a sa zapada gdje je 1000 ljudi...samo 20 uzvraca...
Da mi je da sam organizator samo jedne tekme...ko nema dres,sal i pivo u ruci ne moze da udje na tribine...
filip filipović ide definitivno iz partizana...rekao u razgovoru sa milanovićem i ovaj potvrdio...spominje se mladost i jadran...prije mladost...
baš mi je milo da je jadran dobio bazen, i podgorica, nadam se da će ,koliko sjutra napraviti novi bazen,olimpijski nadam se, u banjanima i šavniku...ko jebbe onaj kotor,onaj primorac,one pizdurine lacmanske što se nikad ne bune i ne traže ništa...ionako su šampioni evrope,đubrad jedna latinska...