Pa sto bi ti da se radi 2000god p.n.e da se ide u grad. :D
Mene je najvise fasciniralo kad ulovih nesto poput krokodila. :)
Simpaticna bas igrica i ovo treba > a ne call of duty 3000god > kill zone 2560god..
Printable View
Pa sto bi ti da se radi 2000god p.n.e da se ide u grad. :D
Mene je najvise fasciniralo kad ulovih nesto poput krokodila. :)
Simpaticna bas igrica i ovo treba > a ne call of duty 3000god > kill zone 2560god..
Opisao si ogromnu vecinu Ubisoft igara. Definitivno si opisao i Far Cry 2, 3 i 4. Izuzetak bi mozda bio Far Cry 3: Blood Dragon. Ali Blood Dragon moze 100% da se predje za nekih 6 sati. Doduse, i da je duza igra opet bi usljed milion drugih faktora bila za pet klasa bolja igra od ostalih u Far Cry serijalu. Ne bih sad ulazio u detalje ali Blood Dragon je dar od bogova.
Ma cak i Mad max recimo... Prvo par sati (dana po par sati) budes ono WooooW, i onda se smoris kao dzukela jer su side questovi suvoparni, isti, repetativni do bola... Ne znam, nedostaju mi igre kao sto je Gothic, Skyrim, Red Alert, Warcraft III sa expanzijama, starkraft... Koje imaju strasnu kampanju, i side questove i easter eggove i sta znam... Ovo je sad sve na isti sablon da opije tinejdzera da izgubi 30-40h igrajuci...
Od ovih novijih recimo Fallout 4 i Witcher su igre koje bih mogao da igram zauvijek :D
P.S.
Vanja jesi li probao Darkest Dungeon ? Totalno orginalan koncept, ja sam prosle godine ostavio sigurno 50-60 sati.. Stalno expanzije, stalno nove klase, dungeoni :D Top igra
Zivot ostavih na PUBG, svaku zoru docekam u suicide squadu :D\
Karabiner FTW
https://www.youtube.com/watch?v=LVlW5WcYFfk
Ne. Slabo sta igram. Skinuo sam ovaj Titalfall 2 i namjeravam samo to da predjem. Trenutno su mi instalirani samo The Witcher 3, Titalfall 2, CSGO i HITMAN. S tim sto Titanfall 2 brisem cim ga predjem.
Volio bih da se vratim nekim starijim naslovima i da ih odigram na malo drugaciji nacin. Recimo Dragon Age Origins koji nikad nisam sa Dalish elfom igrao.
Nego, ja opet počeh GTAV online, igra li ko, da se glupiramo ka' veliki?
Unravel igra, bas je finacka, preprucio bih je svakom.
Igram ja izasao je 9.6 patch. Jedan sam od QA testera za igru.
Patch donio destrukciju deployablea, Narva mapu (city map) i jos poneke dobre gameplay stvari.
Odlicna igra, svi cekaju takodje v10 (patch donosi animation refactor, sve nove i masu bolje animacije i dodatne feature uz to, freelook,zeroing,nove optike,svasta nesto,) kao i coreinventory (vazan za gameplay stvari i dizajn). Veoma vazna godina i par mjeseci slijedi za igru, trebala bi nakon toga da udje u beta fazu i onda da izadje iz EA.
E odlično, taman za par dana kad se nakanim da je instaliram, javljam se, makar da me uputiš u osnove ako ti ne bude smor.
Upadoh u dva sela trebalo mi je jedno 2sata borbe da ih ocistim. :)
Oni sa onim matrakom dozivaju pomoc i samo stizu. :D a ja sam ne bi ga prelazio da nisam posao kod Tigrova-Mamuta ne znam ni ja koga nisam nasao gadjao ih strijelom i kad su me cerali naveo ih u to selo. :D
instalirah fiffu17 juce i u momentu kad ucitava, zacrni se ekran i dobijam poruku iz nvidia panela:
Nvidia Kernel Mode Driver has stopped responding and has recovered issue...
probao neki registri fix, pa neka sitna podesavanja u nvidia panelu, pa i rolbek drajver, ali nista. naravno, prvo sto sam uradio makao sam stare i zadnje drajvere instalirao. pa jos jednom ali clean install. nista. to su uglavnom rjesenja koja predlazu na nvidia forumima, i po YT. stara je konfa, grafika je gt430, ali zaisto nikad nijesam imao problema sa igrama. par njih sto je instalirano radi bez greske, samo fifa17 nece. ako ko ima kakav predlog zamolio bih na pp da mi javi, da ne oftopicarimo odje.
hvala unaprijed.
^Bas je dugacak post pa ti eto na pm, probaj to.
Kako mi je zao sto igrah The last of us na PS3 - htio sam sad opet da je igram na PS4 ali nije to/to kad sam je vec presao + je veoma duga igrica.
Ali sad stize The last of us 2 takodje igrica u top10 ikad napravljenih.
--------------------------------------------------------------------------------
Mislio sam sad da igram neku od ovih ali ne djeluje mi da bi me mogle zadovoljiti.
Resident Evil Revelations 2
Need For Speed
Tomb Rider - jedino mislim da on moze jer je poput Uncharteda samo sto ima vise rokanja. :)
https://www.youtube.com/watch?v=1_FIyNcQSgA
Za mjesec dana izlazi F1 2017 - 38e
Mnogo duga igra, cak 15 sati
Besplatan Shadow Warrior Special Edition na Humble Bundle: https://www.humblebundle.com/store/s...pecial-edition
N.F.S - nova igra makoh celofan sa nje i da je igram trt.
Katastrofa.
https://s11.postimg.cc/teci9blab/201...chtone_HDR.jpg
Neka ih je sramota - sa ovim su duboko pali...
https://www.youtube.com/watch?v=tfRze9tpvEg
Ima li sta novo za FM 2017 ?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Biznismen ,mislis sad izlazi uncharted lost legacy .Tlou 2 nece do kraja 2019
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Izlazi za 10-15dana ne znam cemu sluzi taj dio. :D
Sto im je trebalo to. :D
Nikad nije previse od noughty doga ,vjerovatno oprostajni dlc u serijalu .
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ne sumnjam u njih - oni sto naprave to je savrseno.
Sigurno ce i ovaj dio imati dobru pricu za laku noc ovog serijala. :)