Pravda za nevino utamničenu nejač!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Pravda za nevino utamničenu nejač!
Jeste,no bi bilo ka' teorija zavjere dok se ne dokaže ako se dokaže.Zamislite da neki građanin Srbije zaglavi ovako i da trenutni predsjednik skupštine diže pompu?:joy:
Ođe se jednostavno ne konta da ovaj Mandić ne daje ni pet para za ta tri momka čak mu je leglo ka kec na deset.
manda ih je nazva tako. ne znam da li su njegovi. vjerovatno da jesu, takve sns i df pale svako malo. mandu zabolje briga za Srbe koji godinama žive na Kosovu i trpe svašta, a za ove se zabrinuo.
godinama unazad ljudi idu na Kosovo. problem je imao samo onaj 2021. godine te je vikao da je operisan i sad ovi. znam odlično momka koji mi je ovo pričao i ako on kaže da je vazda sve okej ja mu vjerujem. tako da ako biram izmedju njega i ovih nevino utamničenih, ipak ću stat na stranu nekoga koji uredno ide tamo i vazda sve da valja.
Zamisli otvoris bolovanje da podjes na kosovo…
Pa uvjek onaj kome najviše i odgovara bilo kakvo čačkanje Kosova, posebno na njihovoj teritoriji. Ta teorija mi se nametnula sama jer koliko glup moraš da budeš da odeš sa tablicama/okvirima "Kosovo je Srbija" koje btw ni u Crnoj Gori nikad apsolutno nisam primijetio (dakle nije da su česte pa da reče čoek da ljudi nisu obratili pažnju) i da misliš da ćeš da prođeš sa tapšanjem po ramenu? Još vojna lica, da pojačaš utisak, a nemojmo... Ne kažem da sam u pravu ali u takvim otrovnim vremenima živimo da je apsolutno sve moguće...
Kolko buke oko neobučenosti pripadnika vojske(sami pali sami se ubili ovi na KiM),jer,znamo ako vojnik nema lukavost teško će proći u nekoj situaciji.
Npr,dobro obučen vojnik,koji je u stanju da se infiltrira među pripadnike druge vojske,npr,treba da zna da se u Bugarskoj pokazuje simbol Albanije,u Srbiji se dižu tri prsta,u Mađarsku treba dizat ispruženu ruku,u Holandiju bi valjalo pokazivat broj 88.To što mi ođe osuđujemo ili podržavamo takve poteze,jednog vojnika ne treba da pogađa i interesuje.Kad je jedna Mata Hari mogla davat one rabote zarad infiltracije nek i ovi naši rade što treba,samo nek paze đe se pokazuju simboli druge države.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ti dečko da nisi licemjeran kao što jesi i da voliš ovu državu koliko kenjaš po forumu bi trebao biti prvi koji će da osudi ovu vijest. Tvoje projekcije čiji su oni i da li su uhapšeni zbog onog što su sve novine prenijele samo pokazuje tvoje prave stavove. A oni su daleko od onih koje pokušavaš ođe predstaviti. Da se kojim slučajem isto ili slično desilo zbog neke nebuloze u Srbiji danima bi ti i ostali dušebrižnici pisali o tome. A na ovo ćutite kao pičke.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
...ili te država CG plaća da pokazuješ dvoglavog orla u Bul?
Opet kažem,to što je tebi ovo gore nezamislivo ili meni ovo što ja dodadoh gore,ne znači da smo ja i ti u pravu.Ako je jedan Petar Junior mogao da se infiltrira među mafijaše mogu i dva vojnika da se infiltriraju među zatvoreničku populaciju na KiM i tako utvrde stanje i uslove u njihovim zatvorima npr.Samo ne znamo,isto kao i za Petra,jesu li to samoinicijativno pošli na zadatak ili su dobili naređenje od pretpostavljenog
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
tako je. kad su sadašnjeg ministra unutrašnjih poslova zaustavili na granici sa Srbijom i ponašali se prema njemu na onaj način plus mu familiju izveli bez ikakvog razloga sem da je iz CG ću vazda osuditi. ili bolesnog čoeka ili Jovanu Marović. i opet pitam - kako to da svi ljudi iz CG dodjoše normalno a samo ove uhapsiše? pa mogli su bilo koga od tih ljudi da privedu jer im je ćef. i tako unazad mjesecima. možda jer su se oni ponašali normalno?
Pa mi imamo tamo i centar za policijsku saradnju.
https://me.usembassy.gov/me/crna-gor...jsku-saradnju/
Ne kapiram kako vam nije sumnjivo da se ambasada i ovaj centar uopšte ne oglašavaju nego se šeruju izjave političara.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Znaš li koliko je ljudi prošlo kroz Srbiju pa samo Jovanu Marović zaustaviše. E to je tvoje objašnjenje. Imao si ovu vijest https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...sene-tri-osobe
i ti sad možeš da bulazniš koliko hoćeš i pravdaš sa pričom kako to nisu nekog drugog uhapsili do njih.
Dobričanin, Mandić i Krapović su se jedini oglasili eo neđelju dana prođe ili koliko li, nije li to malo čudno? Takođe u isto vrijeme, isto vojnik javno se slika sa dvoglavim orlom u Bugarskoj, nije li to isto simptomatično ili je realnije da ih je kolektivno dofatio kakav virus pa su poavetali u isto vrijeme? :) Koga sve imamo u vojsci znamo odavno (Jadran...) tako da me apsolutno ništa ne bi čudilo...
Ovo je sve kurcčenje preko Crne Gore,počevši od one rezolucije o Jasenovcu koje Srbije nije usvojila da ne bi pogorsavala odnose sa Hrvatskom.
Aj sad mi recite ko prati in4s,borbu i slične medije,prodje li nedelju dana da nema tekstova o teroru nad srbima na kosovu? I oglašava li se Vučić? Ne,igra svoju igru,prebaca teren tamo dje mu može biti,na bosnu i hercegovinu,a nazalost u zadnje vrijeme uz pomoć svojih potrčaka mandića,kneževića i nekih “manje bitnih”. Dok on tamo “niže uspjehe” sa ficom,orbanom i skoro veliko prijateljstvo neko bješe u njegove medije sa ekvatorijilanom Gvinejom koja je inače mnogo uticajna u svijetu.
Rekao bih da Srbija i Crna Gora imaju jedan identičan problem,sto nemamo opoziciju koja bi svrgnula vlast. Više ljudi iz Srbije mi je reklo da mnogi tamo ne vole vučica,ali kad se vidi da ni opozicija nije sjajna teško će ga ko skinuti s vlasti.
Sto se Crne Gore tiče ne mogu reci da su nas “pojahali” gori od prethodnih,ali tu su nedje.
Vlast koju cine razni nacionalisti i sto je još gore oni koji su spremni i da igraju duple pasove izmedju sebe(kao sto to recimo vucic i kurti rade godinama,kao dRps i DF kod nas sto su bili dugi niz godina) sa ovima novima koji su željni dokazivanja,moći,slave i naravno sto više para kao sto su sad sebi dodali po 500 i više eura i tu naravno nema raspravke.
U svemu ovome uvijek nayebe obican narod.
Šaranović, Jovana, Sekulićka, pokojni Miško Vuković. i to samo jer su političari ili ljudi blisku partijama iz Crne Gore. a da apsolutno ništa nisu uradili da bi zaslužili to. za svaku ovu akciju su ćutali svi iz tadašnjih Vlada. abazovićeva Vlada je čak i ohrabrivala takve akcije snsa.
a Šaranović? bukvalno čoek tada samo htio da predje granicu al ne može to tako. no, dobro od vas snsovaca sa dna kace samo ovakve stvari možeš pročitati.
JoMarovic je isla na proteste protiv Vucica zato su joj pedalu dali. Poslije je Vucic pricao da joj je skinuta zabrana a ona preko tvitera rekla da nece ici u Srb dok je on na vlasti. Nesto slicno kao Severina sto prica [emoji3]
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Vojinović: Skandalozna informacija o zloupotrebama unutar Ministarstva odbrane, dežurni kritičari ćute
Sta je ovo planirano sa oruzjem?
@outline kakve sad veze ima to što niko iz tadašnjih vlada nije reagovao sa tim što ti ne reaguješ na ovo sad?
Na šta da se reaguje počinje ovo što BtRate pominje da mi izgleda sve ozbiljnija kombinacija još kad pomenu Jadran a ovo policijska saradnja Kosovo/CG/AL koja se ne oglašava izgleda ka udružena operacija. [emoji1787]
Zna se ko u ove situacije treba da se oglasi.
Ne kažem da su njegove provokacije ok, nego ok na tvoju konstataciju da je to i uradio, jeste.
Ali su tada stizale osude na sve strane, a i odje na forumu se ispisale strane i strane (sa razlogom), a kad to uradi neko iz AF, onda je to laganica prolaz, jer eto nije neki iz DF-a, da ne kažem da je srpska strana u pitanju
O nekim alternativnim razlozima i mogućem ponašanju ovih momaka za sad imamo samo nekakva nagadjanja, za sad je zvanična vijest da su uhapšeni radi tablica, je ki to po tebi ok da ih pritvore mjesec dana radi tablica?
Na šta da se reaguje???
Uhapšena tri građanina ove države, usput i vojna lica, jer su na tablice imali neki natpis, stiker ili šta već. I opet vi o teorijama zavjere. Ne pravite se neznaveni. Znači imamo vijest gdje šef policije kaže da su zbog toga uhapšeni i zadržani 48h.
Ja sam to već osudila ako je samo radi tablica velim ovo - što niko od vas da reče nije normalno da ne reaguje ni ambasada ni ovaj policijski centar za saradnju!
Zabolje me što Mandić i ostali iz pozicije koji su na vlasti i čine sistem ali nisu pozicija koja treba da reaguje vele.Ko su oni da daju saopštenja i to politički obojena preko novina?Jesu policija,ambasada,šta?