USTA vas….
Printable View
USTA vas….
Ima burger king bar ;)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ima, vazda prazan.
Jedino ako neko ostavi djecu tu da sjede po ure, uru dok roditelj(i) obave trgovinu u HDL bez da im se djeca penju na glavu.
A i jeftinije ispadne nego "tata, kupi mi ovo", "mama, ja ocu to".
Donedavno, zagorčavala život u jednom ministarstvu... Pola na invalidskom mjestu, cetvrtina u zivoj ogradi, cetvrtina na trotoaru...
Maloumnost par ekselans... Obraza BEZ.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6fc1bf62df.jpg
Dosta se prica vezano za ridikul parkiranje od kada je otvoren ovaj topic: oci pg, podgoricki 1, 2, 3, parkiram ka kreten i nema lijeka.
ima plac...i onda dovede auto i parkira ga na vrata ispred firme dje radim...nije mu cudno sto nema nijedno auto tu parkirano, i sto mi placamo livadu pored da parkiramo nasa auta...
Najvise bi ga to zaboljelo jer ga SVAKI DAN vozi na pranje. Ne precerujem, svaki dan mu ga covjek pere. I u teretanu dje ja idem on ga jedini parkira na zelenu povrsinu a svi mi na parking.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Degenerik, TV*BC629
Prilazak BD, guzva totalna, cep. Svi stoje i cekaju po malo a ovaj degenerik krece da prestize jedno 10 kola jer je on najpametniji.
I onda kad dodje do auta iz suprotne onda svira da se ugura. A takve kretencine ne bi pustio NIKAD. Mozes da sviras i da nabijas gas koliko te volja al' ispred mene neces uc', siguran budi.
Ovakvim degenericima bi uzeo dozvolu na jedno par godina i za obnovu vozacke postavio uslov obavezan pregled glave i 'zeleno svijetlo' od strane psihologa.
Uzimanje vozacke je glupost ali kazna od 200-300 eura….njamiiiii
Vozaču mercedesa pg af 454 ovim putem javljam da mu žmigavci gube kontakt dok je na bulevaru. Da nije poslije po km ukačio lijevi da se uparkira, javila bi mu da uopšte ne rade.
Wait, what?
Boga pitaj što je pjesnik htio da kaže
pretpostavljam da ne daje žmigavac pri prestrjoavanju
A znam nego što ispriča...majko mila
Nije tsnana poezija za svakog.