Sportklub, Sportklub, Sportklub...
Printable View
Sportklub, Sportklub, Sportklub...
Javi se povremeno, (možda mjesečno...). Najčešće prekid svih kanala.TV teka nije radila više od 24 sata na svim kanalima.Snimljena govorna poruka je poslije1500; 1 pa 2 glasila da zbog velikog broja tehničkihproblema problem možemo prijaviti SMS-om ili elektronskom poštom. Često se desi da kada su programi velike gledanosti (prenosi,gledane žive emisije...) dođe do problema,tipa prekida svih programa...Napominjem da sam pretplatnik na dva TV prijemnika i ADSL interrnet.
Odlično.
Nebi trebalo da ti se to pojavljuje, bar ne nekoliko puta u toku mjeseca... TVteka ti nije radila, istovremeno kad i kanali? Ako je tako, onda negdje imas fizicki prekid na kablovima! To nema veze sa gledanoscu. jer ja tih prekida nemam! Ponekad ih imam, ali VRLO RIJETKO, mozda jednom u 3 mjeseca! OBAVEZNO prijavi Telekomu, pa nek ti posalju tehnicare da ti zamijene kablove od rutera do resivera pa cak i kabl do rutera... Sto se tice centra 1500, meni se uvijek jave, nekad brze a nekad moras cekati, jer imaju dosta prijava... Sve u svemu, nadam se da ce ti ovi prekidi postati proslost! Odradi kako sam ti rekao, pa onda nam javi, imas li vise problema?!
OK 2 ne postoji, a CN ima vec u ponudi osnovnog paketa! Ovo je za nevjerovat, da ovdje komentarisu ljudi koji ne koriste Extra TV...
Onda ti je pamcenje malko lose, krajem decembra 2013 su dodati TV Boka i TV Novi. A dodavanje kanala NIJE vasar, gdje se uzima na kile, vec se mora pregovarati sa menadzmentima TV stanica koje ce se gledati preko Extra TV platforme... Dakle NE ZAVISI to od Telekoma, kad ce se koji kanal dodavati ili pak oduzimati...
Quote:
... jer ja tih prekida nemam! Ponekad ih imam, ali VRLO RIJETKO, mozda jednom u 3 mjeseca!
Je li se ti drogiras ?
(zao mi me moderatori,ovo je bilo jache od mene)
hocemo ok bambino 2 i cartoon network.samo naprijed extra tv
OK 2 ne postoji, a CN ima vec u ponudi osnovnog paketa! Ovo je za nevjerovat, da ovdje komentarisu ljudi koji ne koriste Extra TV...
kolega nisi me razumio,ja koristim extra tv,to je bio komentar na "vrhunske" kanale koje ubacuju gospoda iz ti coma...
Хахах овај још тупи како је Екстра њесра тв добар , ауу био сам ође прије мјесец, не батаљује, добро га плаћају :D
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Gledaj brata Amfilohija kako bača anatemu iz daleke Kanade.
Kako vam se pokazao internet uz ovaj osnovni paket?
Meni (u Nk-u) od kad su sredili ovaj vanjski ormaric dje su dolazni kablovi prije tri-cetiri god, radi bez greske, samo da ga sad ne ureknem :) Veza ne puca nikako, stabilan je i ok je, ali se zato i dalje bunim sto je skup (min. 45 keka svaki mjesec), pa se jurim sa optikom i onda cu biti miran kad je uvedem, ako je uvedem :)
Xaxa, optika u Nk, a nemoj me zasmijavat. Srecna ti bila, ako je dozivis.
E nisam zna da je iko u Nk ima, a i cudi me to od njih jer odje prakticno nemaju konkurenciju. Nek je sa srecom svakako :-)
Agencija za radio-difuziju je objavila izvjestaj o stanju elektronskih medija i ucesce operatera u distribuciji istih.
Kao sto vidite IPTV tehnologija, operatera Extra TV, NEZAUSTAVLJIVO I UBJEDLJIVO, DALJE VODI, i u TRECEM KVARTALU 2014. godine!
http://i57.tinypic.com/2ev8943.jpg
Takodje je objavljen i grafikon ucesca operatera po regijama. Kao sto i sami vidite Extra TV POTUKAO sve "konkurente" u sve tri regije (primorske, sredisnje i sjeverne).
http://i60.tinypic.com/ej670g.png
Poslije svega ovoga, zar ima jos ko, da nas (i dalje) ubjedjuje "kako je Extra TV smece, supak, shit....", kao i da ljude koji koriste ovaj servis i zadovoljni su sa istim, imenuju sa "bot, radnikom Pi Koma, spamer, placenik T-Coma..."??
Sve je CRNO NA BIJELO, izvolte, pogledajte! Da ste kojim slucajem vi u pravu, zar bi Extra TV bio vodeci u poslednjih 4 godine, koji uz to NEZAUSTAVLJIVO RASTE? Nikako da ARGUMENTOVANO na ovo odgovorite.... Pokusajte...
Crno na bijelo. HAHAHAHAHA
Kod ovog "vrhunskog" servisa, osim nedostatka najboljih sportskih i filmskih kanala (sa čime sam se pomirio), nerealne cijene usluga/kvaliteta (sa čime se ne mogu pomiriti), mislim da postoje stvari koje bi mogle da se unaprijede i koje bi meni kao prosječnom nezadovoljnom korisniku mogle koristiti:
1. Mogućnost snimanja sadržaja iz Tvteke
2. Mogućnost prikazivanja programskih šema dostupnih radio kanala i snimanja radio sadržaja bilo serisjki bilo pojedinačno
3. Mogućnost kombinovanja slike proizvoljnog tv kanala sa proizvoljnim radio kanalom i mogućnost snimanja te kombinacije
4. Uvođenje jednostavnog video editora za cropovanje snimljenih sadržaja kako bi korisnici mogli da očiste svoje kolekcije od reklama, različitih emisija koje upadnu na početku snimka ili na kraju zog preklapanja zakazanog perioda snimanja sa drugim emisijama
5. Unapređenje plejera tako da se može napraviti plejlista sa sadržajima koji će se automatski pustiti
Što se prezle tiče, skidam kapu. Od prenošenja integralnih izjava generalnog direktora (ovo mi je stvarno bilo vrh!!!!), do redovnog mjesečnog update-a statističkim podacima o superiornosti Extra TV-a, postavlja standarde udvorništva (da ne kažem šta grublje) koji se na ovim prostorima neće lako dostići
Za nepostojanje sportskih i filmskih kanala, krivi druge subjekte, jer je Telekomu u interesu da ima sto vise i jednih i drugih kanala! Zar ne? Rekao sam da NE ZAVISI samo od Telekoma, koji ce se kanal na Extra TV platformi gledati a koji ne! To je uredjeno pravilima Agencije za radio-difuziju, kao i ugovorima sa TV emiterima!
Cijena je jedna od najpovoljnijih u odnosu na KVALITET USLUGE koji Extra TV ima uporedjujuci ga sa ostalima "konkurentima". No dobro, ti imas svoj stav, sa kojim se naravno necu sloziti...
Na tvoja pitanja, evo ti donekle priblizni odgovori...
1. Imas vec opciju zakazivanja snimanja, a TVteka je zapravo slican servis ovome prvom, samo sto to ne mozes cuvati, a mislim i da u buducnosti nece moci.
2. Za radio ne postoji EPG, tako i da nije moguce vrsiti snimanje kao sa TV kanalima. Prije je moglo, ali posto nije niko to koristio, to je ukinuto. Jer su radio kanali objedinjeni u jedan kanal... Mada bi se moglo i za radio nesto slicno napraviti kao sa TV kanalima....
3. Radio kanali se "lijepe" uz istoimeni TV kanal (ako ta mogucnost postoji) jer kad npr. ukljucis radio CG, prvo ti se pojavi slika i ton TV CG, pa tek onda radio, a ako ne, onda radio se emituje bez slike. Pitaj na 1500 da li je moguce ovo sto si ti naveo. Bas naprotiv, ja bih volio kada ne bi bilo nikakve slike, dok slusam radio, vec samo crna pozadina! Ali ukusi su razliciti...
4. Ovo za sada nije moguce, zbog softverskog ogranicenja, ali u buducnosti ce biti moguce... A i bilo bi korisno...
5. Ovo bi trebao malo vise pojasniti, ne shvatam sto hoces reci... Sto mislis pod nazivom "plejer"?
Iznosis NEISTINE, a i nijesi jedini, ja nista "ne prenosim", vec iznosim moj stav o ovm servisu sa kojim sam zadovoljan! Nikakvo "udvornistvo, poslusnistvo..."! Ja sam zadovoljan, kao i vecina (sa nedavnog izvjestaja Agencije za RD)... A to NIJE SLUCAJNO, zasto Extra TV GAZI ostale! Pozdrav. ;)