zrijeb je sledeceg mjeseca :)
Printable View
zrijeb je sledeceg mjeseca :)
Ovo nije nikakvo mjerilo. Jedan mec, Spaniji nije islo, Svajcarcima jeste i to je to, potrafilo se. Poslije je Spanija sve naredjala. Ne mozes da tako gledas, da mi dobijamo Svajcarce, koji su dobili Spaniju. Mi mozemo da igramo sa Italjom, Engleskom i td jer gaje fudbal koji nam odgovara. A da nam dodju jedna Holandija ili Spanija, koje melju protivnike i pune koliko mogu, ne bi uopste dobro proveli. Treba imati granice ipak.
Aleeeeee, Crna Gora leeeeeeee, Crna Gora leeeeeeeeee... Samo hrabro sve do pobjede!!!! Aleeeeeeeeeeeeeeeeee
Mirko Vucinic: "Prvi put me pomalo strah..." Nadam se da ce im Cico objasnit kako trebaju tj. moraju da igraju.
Dako ne bude kise nocas.
AJmo momci - do 3 boda i evropskog prvenstva.
Nocas jos kad englezi dobiju svajcarce i onda ih definitivno izbace iz svih kombinacija...
moglo bi da bude savrseno vece.
ja sam za divno cudo odlicno spavao nocas :D
mozes ti to CICO ,znam samo neces da me pogledas :D
Ko ce cekat do nocas :D
Ne treba uopshte da igramo posebno napadachki, nego kao i do sad. Chvrsto u odbrani, organizovani na sredini, da se ne primi gol i polako. Ne zaboravite, na Bugare je pritisak, na nas mnogo manji. Nama bod odgovara sasvim(naravno, pobjeda je prava stvar). Ne sumnjam da ce Cico tako i da postavi igru. Nije tragedija uopshte prepustiti Bugarima da drze loptu, imamo odlicnu odbranu(savic ce da upane mjesto dzudovica, a i taj pejovic je koliko toliko podigao formu), koljace na sredini i Mirka za kontre.Jovetic na klupi-to je jedina odluka koja mi se ne dopada. Nadam se da ce odigrati barem pola sata.
Scenario-da Bugari diktiraju tempo prvih 50-60 minuta, nasha odbrana da ih zaustavi. Zatim se ubaca Joveta, pritiskamo ih mi i dajemo im gol, i zatim privodimo utakmicu kraju. Mislim da treba tako da se postavi koncepcija. Ja prognoziram josh jedno 1:0 :) E viva Montenegro, mozhemo mi to !:D
imam 2 karte za jug i jednu za sjever pa se javite ako treba :D
svi na sjever ! ajmo Crna Goro !
E zamislite da Englezi i Švajcarci odigraju X, a mi pobijedimo.
San.
No treba bit realan.
Nervira me malo što se stvara neki nerealan pritisak na fudbalere, kao da je pobjeda jedini izlaz. To može na terenu da se obije o glavu, tako da treba biti maksimalno usresređen i po prvi put u životu igrati više glavom nego srcem.
Disciplina u odbrani, kvalitetno pozicioniranje i individualizam Vučinića (ili Jovetića ako uđe) trebalo bi da budu nešto što će nam donijeti prevagu na ovom meču. Raduje činjenica da je Batak na klupi, a da su u srcu odbrane Baša i Savić. To je možda i ono najbolje što trenutno imamo pozadi, uz nezamjenljivog Sava Pavićevića desno. Mislim da će Pejović u želji da se dokaže i opravda povjerenje pružiti odličnu partiju. Zverotić bi mogao ponovo da ga uvali. :)
Drinčić je opet tu, Peković je već zacementirao sebe u Cicovih startnih 11. Ostalo je manje-više očekivano, u napadu Đalović koji bi trebao da olakša posao Vučiniću i to je to. Samo pametno, bez zalijetanja, strpljivo... ti Bugari nisu nikakav bauk, i pobjeda je nešto što je REALNO, samo ne treba dozvoliti da se ''izgori'' u prevelikoj želji.
Vidim da je euforija zavladala svudje. Mi ovo mozemo i da izgubimo i jos uvijek cemo imat vishe sansi od Svice i Bugara. Cico ce sigurno postavit igru kao u prva cetri mecha, jedino je do igracha da ne potcijene protivnika. Osim toga, opet ce nam biti neophodan Bonja-hobotnica ako zelimo pobjedu,
Pobjeda donosi nestvarnu situaciju: siguran baraz sa tri mech lopte za plasman na EU + plasman u prvi sesir za sljedece kvalifikacije. Ako se to desi, siguran sam da ce FIFA ukinuti sistem sadasnjeg bodovanja zbog pritiska Francuske, Portugala ...
Ljudi, moram da vam ispricam - sanjao sam sinoc da se onom Drljevicu desilo nesto... i od jednom svi krive nas forumase za to. frka me zesca uhvatila :mrgreen:
batali popices ban
Jel bilo kakvih reakcija iz Dan-a danas xaxaxaxaxa
u crveno su danas :D
dan koji se cekao vise od pola godine konacno je svanuo...
nocas igra moja reprezentacija, nocas moji drugovi pjevaju sa mnom, nocas igra CRNA GORA ...
gatzby i didi se slazu, sto je ovo? da ne igra reprezentacija nocas? :mrgreen:
Jos 8h 29minuta... :D
aj ti pazi tu drugu nogu :D
no vid sto je dobra fora :D zagipsamo ti tu drugu nogu i ubacimo koju baklju unutra, i onda kad udjes razbijemo gips i uzmemo baklje :D
i ko jebe savez :D :D
moze li mi ko rec oce li se na zapad sjedat ko dje stigne ili ce morat po numerisanim ? treba mi za druga jednog posto ide tamo sa jos nekima a nijesu im karte jedna do druge.
na zapad se vazda sjedjelo po numerisanim mjestima kad je krcat...