"...and when it rains in Malaysia, believe me, it comes down not by the bucket full but by the ocean full."
i
"And there are people who say Michael Schumacher isn't a superstar. You are seeing the eminence right before your very eyes."
Printable View
"...and when it rains in Malaysia, believe me, it comes down not by the bucket full but by the ocean full."
i
"And there are people who say Michael Schumacher isn't a superstar. You are seeing the eminence right before your very eyes."
97%
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk VIP
Hahahah i ja isto zeznuh kod Brabhama.
rosberg poso kod poljskog ministra za sport
pogodite zasto
da moli da vrate kubici vozacku, uzese mu je sad za vikend,...
da iygleda bas ybog kubice
hoce ga u vilinams sa strolom
doveli su mariju medoyu na kontrolu kvaliteta
brukq
Doveli 4 trke pred kraj :D To Ferari, zahvaljujuci vasoj azurnosti i odgovornosti, Hamilton ima 59 bodova, umjesto da Fetel vodi i to sa min 25 bodova prednosti (Singapore i Malezija, glatko bi dobili).
Enzo se u grobu okreće.
http://www.gp1.hr/vettel-iznevjerio-...-azerbajdzanu/
Jeste
I tamo i u Singapuru.
"...I can eat it myself and my wife..."
Hahahahahahaha, legenda.
nije bilo bas tako
Danas mu je 38. rođendan. Legenda.
Ovo je tacno, samo msm da nije bilo u top gear-u.
Sent from my iPhone using Tapatalk
to je rekao novinaru u ono vrijeme kad je vetel harao redbulom i mijenjao izgked kacige svakindan
a u topgir jeremija je procitao par njegovih iyjava nedju kojima je bila i ova
inace kimi jenprdnjava
Jedini vozac koji gleda svoj posao na gridu, bilo to vezano za sport ili privatno.
^ ovo. I njegovo ponašanje ozbiljno, u odnosu na druge. Zato ga i volim. Samo je budala što se pustio Ferrariju da bude drugi vozač. Nego zbog para se sve radi, pa i to.
mogao je da bude prvi vozac u nekom osrednjem timu ili da ima ovakvu ulogu u timu koji je uvijek u top3....
e sad druga je stvar sto on sam svojom brzinom vecim dijelom sezone sebe stavlja u ulogu drugog vozaca....
inace ga volim ni da mi je iz kuce :)
Kazu Vettel precijenjen:
https://twitter.com/giroveloce/statu...63811705561089
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Pa i jeste. Poyy.
Lol...
Procitaj prvo text, lijepo je covjek objasnio cijelu dimenziju njegove "precijenjenosti".
a kao kmica i lojzek nisu
Seb nije kompletan dok ne osvoji titulu u bolidu koji nije dizajnirao AN. Ne cijenim ga previše jer je u Red Bullu bio projektovan i favorizovan u odnosu na MW, svakako mi je miliji od Luja i Alonsa.
najjace da nije
Objasnio covjek sve u textu gore, sa cinjenicama i podacima...ne znam sta pametujete.
Toliko je imao dominantan bolid da je u par navrata imao vise kandidata za titulu sampiona i 2 titule od 4 je osvajao na zadnju trku.
Ovo sto Mercedes ima zadnjih godina je dominantan bolid po svim mogucim parametrima.
Bolid je sve 4 godine bio vrh, pogotovo u drugom dijelu sezone, čak su i 2009 u drugom dijelu sezone bili pritisli Brawna. Zadnja trka za titulu kaže statistika, pročitaj malo biografiju Marka Webera, tu je mnogo realnija slika Seba izrečena bez gorčine i jeda, realno su opisane okolnosti tokom sezona u kojima je osvajao titule.
OK, sad je drugačiji i zreliji, promijenilo se dosta toga, svakako bih mu poželio titulu radije nego onom reperu u pokušaju. Realno ove sezone je imao nekoliko grešaka (govorim o njegovim greškama) i sam umanjio šanse za titulu, pa sad da li je izvikan ili nije, svakako možeš na netu naći i članke sa suprotnim stavovima.
2012e u prvih 8 trka sezone bilo je 8 pobjednika pa ti vidi za tu nadmpc redbula
Ja znam 2012 i 13.g. da je Kimi u prosječnom Lotusu na dosta trka pritiskao Vettela.
rbr je imao dosta kvarova, posebno sa alternatorom
rbr je bio nenadjebiv 2011e, sjecam se kad je bio brzi od najbrzeg u singapur 3 sec po krugu
ostalo nista strasno
imamo novi difjuzer i cujem da stize i novo prednje krilo
Bojim se prekasno sve to