Kako ide bodavanje
pobjednik 3
pobjednik na peterce 2
gubitnik na peterce 1 bod
????
Najjace u 1/4 Crna Gora - Srbija a vamo Japan - Brazil ili sl.. ( :
Printable View
Kako ide bodavanje
pobjednik 3
pobjednik na peterce 2
gubitnik na peterce 1 bod
????
Najjace u 1/4 Crna Gora - Srbija a vamo Japan - Brazil ili sl.. ( :
Izgubili gotovo dobijenu utakmicu(6:3 bilo sredinom za nas) ,i to opet na peterce.
Fali li nama tamo nekoliko standardnih igrača? Ili..
Osmorica. :D
Koliko smo mentalno slabi to je bruka!
A fale svi ali opet nebitno! 9-6 smo vodili pocetkom zadnje cetvrtine i imali napad za 10-6! Scepo primi gol pola sekunde prije isteka napada sa 10m pod blokom za 10-10, kako sam popizdio.
Nismo mi spremni da plivamo a ne da igramo. Mogli bi se počet pakovat. Volio bih da su mentalo jaki da se vrate ali mislim da to nije moguće. Možda griješim.
Ohrabrujuce! Mislim da ce ovo biti Madjarima sastav za SP, uz mozda 2-3 (manje bitne) izmjene.
Nikome protiv nas nece biti lako, kao sto ni nama protiv bilo koje ekipe nece biti lako... :)
Mi vec 4 godine padamo u zadnjim cetvrtinama...
Nisam gledao pa da ne komentarišem, ali jasno je da nam fali pobjedničkog mentaliteta. Ne možemo da privedemo meč kraju ni kad vodimo 3 razlike. A što se peteraca tiče, mislim da nikad nikog nećemo tako dobit, imam taj osjećaj :)
U svakom slučaju danas je jasno da je protiv Japanaca indolentnost i prepotnetnost odvela u poraz, a to nikako, naročito u ovom sastavu nije smjelo da se desi i slažem se, što gore neko napisa, da je tu Čaprova najveća odgovornost.
Ako izgubimo od Amera znači ispadamo?
Dobili smo Rumune na peterce u Kotoru, mozada je to bilo 2011
Prolaze sve ekipe igra se 1/4. Ameri su juče prokockali 7:4 protiv Mađara kao danas CG, a jutros su gubili 7:4 od Japana i nekako uspeli da preokrenu. Ako se uđe u meč kao danas protiv Mađara, teško da se to može izgubiti. I kao što je cattaro napisao, ne zaboravite da je ovo najjači tim Mađara.
A nemojte me zaebavat'.Fali 8 igrača.Bejale tamo.Ja reko' da sa Janovićem i Ivovićem gubimo od Japana, pa da bataljujemo i vaterpolo.
A znači idu dalje sve 4 ekipe?? Nisam znao to. Onda bi igrali sa Srbijom, banja :)
S obzirom kakav je naš sastav, a kakav Mađara (sad sam vidio), današnji meč je i više nego ohrabrujući!
Sve sto se komentarise mora biti vezano iskljucivo za ovo takmicenje (ma kako ga ko gledao).
Sa Janovicima, Ivovicem, Jokicem, Misicem, Radicem (ne bi me iznenadilo da bude prvi golman na SP) i eventualno Radovicem - to je skroz druga ekipa.
Tako da o nekom buducem vremenu (SP ili buducnost naseg vaterpola) nemamo sto pricat' gledajuci ovaj sastav.
A kad dodje vrijeme i kad budemo znali sastav za SP posebno cu prokomentarisat sve one koji su zatrazili odmor ili ne zele da igraju za reprezentaciju, a igraju na pozicijama na kojima smo u deficitu.
Madjari nam definitivno leze, a to sto smo na ovom takmicenju sa jednim centrom i nikad manje igraca koji mogu popuniti tu prazninu je veliki hendikep.
Sto ce ovo donijet' - tesko je reci, ali ohrabruje da se krenulo sa mrtve tacke:
B I L T E N 43
takmičarske 2012/13. godine
Sadržaj:
1- 2. Izmjena perioda za primjenu Pravilnika o rergistraciji igrača
Kotor, 12.06.2013.
Uređuje: Dragan Rajević
Zbog regulisanja i potpisivanja novih Ugovora sa igračima mlađih kategorija, odlaže se prelazni rok za registracije i kartone matičnih igrača, za period koji će otpočeti 1 Jula zaključno sa 31 Julom. 2013 godine.
Obrazloženje :
Višegodišnji problemi vezani za nesmetani prelazak naših mladih igrača bez ikakvog obeštećenja ili nadoknade, od strane klubova prvenstveno iz inostranstva, rezultirali su donošenjem tipskih Ugovora koji će biti potpisani sa roditeljima igrača mlađih kategorija .
Kako bi smo zaustavili odlazak naših najtalentovanijih kadrova u ino klubove, stalo se na stanovište da se naprave tipski Ugovori sa mladim igračima, koji bi bili validni pred međunarodnim arbitražnim sudom u okviru LEN-a, i na taj način stane na put ovim nelegalnim prelascima.
Imajući u vidu da je ovo velika akcija u smislu zaštite prava naših klubova i VPSCG u cijelini, kao i veliki vremenski rok koji se mora ispoštovati radi razgovora i potpisivanja Ugovora sa roditeljima igrača , to donosim :
O D L U K U
Registracioni rok počinje teći od 01 Jula do 31 Jula 2013 godine, kada bi smo pristupili registraciji igrača svih kategorija po klubovima.
Na predstojećoj Skupštini VPSCG, koja će se održati krajem ovog mjeseca, pristupiti će se izmjeni Pravilnika o registraciji igrača, pa je neophodno da se prelazni rok sprovede po novom Pravilniku, te je iz tih razloga riješeno, kako je navedeno u dispozitivu ove Odluke.
TK VPSCG
Predsjednik
Dragan Rajević s.r.
Eh da su mislili malo ranije..
dajte link dobri ljudi
http://www.vlv.hu/news/8050/japan-ma...elo-kozvetites
Jos nesto vise od 1/4...
Lagano 9-4 :)
Nedostaje i Amerima veliki broj igraca, ali je ovo odlican i ubjedljiv rezultat. Nasi igraju divlje, ruzno ih je gledat. Nekompletni i nespremni.
Ali, popravili su utisak nakon startnog poraza.
Odličan rezultat! Zna li se s kim igramo sad i na koga idemo onda?
Idemo na Kinu, sem ako Madjari ne izgube od Japana, onda bi isli na Brazil, ili ne?