Do skora Lekic je bio jedan od rijetkih koje sam uvazavao, steta… prevara gradjana!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Do skora Lekic je bio jedan od rijetkih koje sam uvazavao, steta… prevara gradjana!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad će DPS imati većinu u skupštini :)
Vjerovatno će skupština završiti kao nefunkcionalana, čak nam se može desiti da Demokrate i URA bojkotuju sjednice da ne bi bilo kvoruma i da DPS ne bi mogao da izglasa ono što hoće.
Možda najkomičnija stvar - ko po ustavu odlučuje je li skupština nefunkcionalna i treba li je raspustiti? Krivokapić :D
Lekic se otkrio onomad kad je skoro nazva premijera 'pajacem' i jos kojekakvim imenima.
E zamisli kad pod stare dane postanes splacina... Ako si gospodin budi gospodin do kraja. Ipak u Cg izgleda te politika na dno povuce ako si predugo u istoj.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Kako imaš živaca svaka ti čast. Koliko samo doktora je napuštilo KBC samo jer nisu mogli da gledaju gadluk "patriota" za sve ove decenije, a još zna ko koga mrzi na nacionalnoj osnovi...Njemu je dobar Nermin Abdić koji je pacijente savjetovao da ne idu u Beograd no u Zagreb...
Fino, sa njihovom braćom i kumovima iz DF-a :-D
DF bojkotuje skupštinu :)
Možda Medo pomogne, ako zatreba koji glas?
Slika skuplja vijeka.
Kakav cirkus od Parlamenta mi imamo
https://i.postimg.cc/Nf4CRZqz/IMG-20210720-164047.jpg
Ovo sam ti još juce, prekjuce obiljezila za multiquote ali ne stigoh....molim te objasni mi kakav interes DRZAVNI moze da ima jedna gradjanska drzava, koja je uz uz to i multikonfesionalna i multinacionalna?! Da li to znači da je državni značaj za Crnu Goru i koji će papa biti izabran ili ko će biti vrhovni poglavar islamske zajednice u Crnoj Gori? Šta to pričaš?
Ali se nijesi libio da izrečeš...nebitno za ovu stvar, tako se izrekne mnogo stvari na ovom forumu...
Uz sve želje da se u ovoj državi desi neka dobra stvar i BILO ŠTO se na bolje promijeni, mrka kapa, braniš neodbranjivo! Bukvalno nova vlada napravi jedan korak naprijed, a ne dva, nego cetiri unazad...i ako je to tebi dobro, onda ok...ćeraćemo se, pa dako jednom osvježi stvarno, jer trenutno ne da nije osvježilo. nego je vrlo zagušljivo u državi Crnoj Gori...toliko ideoloških razlika u jednom narodu ovako malom, na jednom ovako malom prostoru nije normalno! Nikome odje polazište nije isto! Vama ili nama (mislim na sve nas ovakve kakvi smo) , kako oćete, se razlikuje i stanovište šta znači sređena država, šta znači pravedna država, nama se razlikuje stanovište šta je zakonito, šta je dobro, šta je loše....ovo je užas!
Da je vječna!
Zvone, kad si izdržala 30 godina, a dobar dio i podržavala bivšu vlast, koje će evo biti išla punim koracima naprijed izdrži i ovu vala. Možeš toliko. Nego u ovoj ima Srba, pa još i vjernika zamisli i to onda postaje neizdrživo. I još kažeš ćerećemo se. [emoji4]A sa kim ćeš se to ćerati? I da, nama i vama nije isto poimanje države, zakona, sistema vrijednosti i svega ostalog što vodi ka jednoj sređenoj državi. Vama je to sve bilo ok do 30og. A đe si bila prije 30og? [emoji16]
Sent from my KB2003 using Tapatalk
I još kažeš toliko je ideoloških razlika u ovako malom narodu. Sigurno je i za to kriva nova vlada. Sve je to Krivokapić zamutio. Toga do sad nije bilo. Ili te boljelo dupe do sad jer te se nije mnogo ticalo. Sve ti je bilo po taman kad su ideološke razlike u pitanju. A gle sad odjednom to problem. Duše male, moraćete se Ipak navići na neku novu Crnu Goru.
A što se tiče konkretno vlade, sigurno je da ima grešaka ali ni približno kao bilo koja prije ove. I još kažeš za kraj da je vječna. Eeee. Kako je odbraniste. Jesi li se ogrnula zastavom?[emoji4]
Sent from my KB2003 using Tapatalk
Svaka ti istinita ovakva bila. Je li te sramota ponekad, ono makar zeru? Prije nego zabrljaš po nekome, provjeri je li to ta osoba, jer Radović i Radević nije isto.
A prije svega toga, raspitaj se koliko je politički podoban zaista bio doktor koji je unio svježinu u IBD. Ali tamo je baš osvježilo bilo u njegovo pero.
Svaka ti čast.
Samo nastavi tako, i izbjegavaj pitanja po forumu a ostala relativizuj. Vaistinu osvježilo i kod tebe.
Kad su DPS i DF na istom zadatku.
https://m.cdm.me/drustvo/raonic-nema...irektora-rtcg/
Agencija za sprjecavanje korupcije je rekla da je sve u redu, jer su 2 clana savjeta RTCG dala otkaze na funkciju u GA prije stupanja u Savjet RTCG. Nema veze sto tome nema ni mjesec dana.
Klasicna prica CG politike. Vratis knjizicu partiji 3 dana pred izbor i ti si nestranacka licnost
Miki je prvi u nizu brojnih svjetskih stručnjaka, koje želim da dovedem u Crnu Goru, čijih recimo 10 konsultantskih dana koša i do million dolara, ali koji će u Crnoj Gori u potpunosti besplatno raditi sa nama i na tome sam mu jako zahvalna. Sa njim ćemo pokrenuti i druge stručnjake koji će nam se pridružiti i pomoći u daljem razvoju”, jasna je Srzentić.
Ovaj je bio odje prije 3 4 godine,za avionsku kartu i 3 puna obroka...Sad eo vidim da coek kosta dnevno ka Milojkova mecka :D
tražiše dlaku u jajetu Markoviću, sve su mu provjeravali po par puta, samo da bi našli razlog da nekako ne bude kandidat. ali zato Boki, čiji zaposleni su dio savjeta, sve lagano. ali Boki je avanzova sad u Srbina jer mu je tako reka DF. ne isplati se biti Crnogorac više. a Emilo Labudović i ekipa iz Srpske TV samo čekaju rasplet pa da se vrate staroj kući. da opet propagiraju neke nacionalističke ideje. jer fali para Emilu, treba plaćat struju u onih par nekretnina koje je dobio jer se sipaju milioni. mada on je mala maca za Simonovića :)
Тapatalk
Odakle rekosmo dolaze info da je avanzovao u Srbina i da je Df pion...?
Ako ti ne vidiš da se BILO što nabolje promijenilo onda malo o čemu imamo da pričamo. Jer ja vidim dosta toga što je bolje, od brige za budžet, otkrivanja ilegalnog prisluškivanja, refinansiranja dugova, podrške Zapada, zamjene Veljovića Brđaniniom itd, itd...
Što se toga tiče, ja vidim jasan interes Crne Gore u tome da mitropolit ovdje bude Joanikije a ne neki Vučićev pulen. Isto kao što bih vidio jasan interes da reis bude Fejzić a ne neki Zukorlićev radikal. Nema veze o kojoj konfesiji se radi, nisu svi kandidati uvijek podjednako prihvatljivi za državu.
Ti ako ne vidiš razlike između Joanikija i Vučićevog mitropolita i uticaja toga na budućnost Crne Gore mi opet nemamo puno o čemu da pričamo.
Sam Raonić kad pregovaras okolo sa budućim timom urednika kaže ljudima da mu je osiguran izbor u Savjetu. Opštepoznata je činjenica da je to moguće jer ima DF glasove. DF bi radije njega vidio nego Markovića, koji jeste Srbin ali nije Vučićev Srbin. Taman kao što bi DF radije Abazovića za premijera nego Krivokapića.
Nema toga što je DF-u mrskije od Srbina u Crnoj Gori koji odbija ideju da mu je Mandić "predstavnik" a Vučić "vođa".