To je najjace. Vozis 200km/h a onda odmoris 20 minuta pa nastavis.
Makes sense.
Not.
Printable View
pa kad si na duzi put onda ti brza voznja omoguci da napravis pauzu free...
naravno ukoliko si od onih koji voze dosta preko ogranicenja
ja na auto putu uhlavnom vozim 10-15preko ogranicenja
Pa dobro, 25e nije strasno...
Kad se vec zna da te cekaju na rampi (saobracajac sjedi u kucici gdje se rampa naplacuje) onda ne vidim poentu voznje preko ogranicenja na toj dionici...
Ja po auto putu ne idem ispod 150 :D
Vozis 140/150, zasto bi rizikovao. Napravis pauzu i nastavis. Sem toga na duze relacije Bg-Nis, nije lose napraviti pauzu. Na novija kola, imas upozorenje svakih 2h da stanes i napravis pauzu (ja cesto ne koristim tu od 2 ali od 4 da). Nisam siguran u koju EU zemlju koriste mjerenje vremena prolaska odredjene dionice autoputa, ali i to rade.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ja pravim pauze kad mokrim. Računa li se to ?
Na svaka 2 sata da pravis pauzu?
Pa ja bi do Beograda stigao za 3 dana... Da ne pricam o duzim relacijama...
Srecom nemam novo auto pa onda ovo staro moze i 10-ak sati bez stajanja.
Poyyy
Vrti se policija sa onim dzipom, prije pola sata samo sto ne pocese da me pretresaju tu na Konik, idem normalno lik pali rotaciono da stanem kao da sam krimos [emoji23]
Te odakle si, te sto ces u Pg, te gdje radis.. aooo...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Petak/subota vece.
Nedeljno izuvanje iz gaca radi 'reda'.
Ne valja kad ih nema, ne valja kad ih ima.. Druga je stvar sto nismo svi bizbi pa da nas znaju i da nam se sklanjaju sa puta, tako da nista neobicno na podgorickim ulicama posle 00
Sinoć su na bulevar kod mantre stojali min. 2sata....
+ prolaze kola sa maglenkama ne zaustavljaju.
+ prolaze kola bez tablica ne zaustavljaju.
+ prolaze kola sa jednim farom koji radi ne zaustavljaju.
+ prolaze kola 70km bulevarom ne zaustavljaju.
+ prolaze kola iz kojeg vicu momci mrtvi pjani ne zaustavljaju.
+ prodje 30 kola zaustave 1 - pa opet prodje 30 kola pa zaustave 1.
nemam problema s tim
vozio bih 24h kad bi mi san dopustio
A u lexa je vjerovatno kao u dnevnu sobu... pa se covjek manje umara.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Kad idem za Hamburg, Njemacku vozim 2 dana. U jednom smjeru predjem cca 2000km. Prva relacija u smjeru prema Hamburgu je 1200km i stizem u Passau u Njemackoj nakon cca14h, prespavamo i nastavljamo sledeci dan. Pravim pauze jer vozim porodicu. U povratku isto odvozim 1200km i stanem i prenocim u Sloveniji (obicno Ptuj).
@Fidel Castro
Pauze se ne prave zbog auta, nego zbog ljudi, sjedenje u istom polozaju satima nije dobro za cirkulaciju (pogotovo za ljude u godinama).
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ne vozim ljude u godinama.
Obicno saputnici spavaju.. kad se vozacu prispava ide promjena i to je to.
Licno iskustvo, nista vise. Svako vozi kako i koliko mu odgovara, prema svojim potrebama i potrebama ostalih saputnika. Sve oke.
Dobro pauze na dužim relacijama, ali je priča krenula oko auto puteva u Srbiji...
Sent from Tapatalk
Da, i pauza od 15 minuta kako bi vozio 150km/h na ogranicenje od 120km/h.
Za tih 15 minuta ce se sv i saputnici oporavit' i preporodit' :)
Ajde da mi neko objasni ovako:
U baru u jednoj sporednoj ulici, nema traka, parkiraju ljudi sa strane i ovamo se provlace auta koja se mimoilaze i to je to.
E sad, jedna zena ide ispred mene, i staje da bi krenula na rikverc da prakira auto sa strane, ja nisam imao zivaca da cekam i reko da se zaobidjem pored nje sa leve strane (sa desne se parkira), i ja krenem i kad joj se primaknem ona me ne vidi i krene u rikverc, ja stanem i sviram, ona i dalje iza i malo ogrebasmo auta, ona vidi i nastavlja dok ne parkira.
Izadjosmo pozdravismo se i svako svojim putem jer je bas malo ogrebano i ne vredi dizat dzabu za ovo.
E sad, ko je tu kriv?
Nadam se da ste ista shvatili :)
Ti, ako ona kaze da si je pokusao preteć i ne pominje rikverc.
Sent from my Pixel using Tapatalk
Totalno losa slika o Crnoj Gori, vidjeli da auto nije na PG table pa onda izuvanje, kao da ne znaju oni ko su problemi itd nego njima ne smiju da pisnu da ne bi ostali bez posla.
Zamisli kad dodje neko iz inostranstva i zaustave ga i maltetiraju te dje zivis te kod koga si, bezveze.
Ok je kad ih ima, ali cemu to ispitivanje ako covjek nije napravio nikakav prekrsaj, cus da pali rotaciono da mu stanem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I za mnom se jurili jedan dan jer sam ih pretekao.... [emoji23]