I da odem da stučem glavu majmunu što me zamalo zakla za 200e+...
Printable View
I da odem da stučem glavu majmunu što me zamalo zakla za 200e+...
Ja sam preko telefona znao sto je...
:) :) ....ccccc
Ne ides i ne zoves na pravo mjesto :)
Sto se tice forda Aco , gore sam postavio br. Momak ima sve za forda moze se slobodno reci najveci otpad u cg , i korektan maximalno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sto moze biti na golf 3 1.9 tdi da se desi kad ide 4 brzinom odjednom naglo izgubi gas i lad se pusti gas i doda ponovo puni normalno?
Rekao mi je dr. mr. odmah, nego kako nijesam sam znao da provjerim, odshlepam kod "majstora"... Choek vidio da ruchica ne reaguje, vidi da su spoljni djelovi kabla na mjestu i kazhe pukao, nije mu palo na pamet da odvoji minut i skine plastiku oko ruchice...
Sent from tapatalk
Palo je njemu nego kako ce ti naplatit ako ti vidis? [emoji16]
100 maraka, dje da nadjem? Da bih 50 eura za njih. Samo original....
sto znaci ovo upozorenje na peugeot 407:
https://s31.postimg.cc/ehjtsoq3b/0_0...7bd6dd7d3f.jpg
Pritisak u gumama je OK, javlja se 5-10 min po kretanju.
ZBOG IZVODJENJA ASFALTERSKIH RADOVA NA MAGISTRALNOM PUTU NIKSIC-VILUSI ,LOKALITET TRUBJELA SAOBRACAJ SE POTPUNO OBUSTAVLJA DANA 17 I 18.06.2016 GODINE (PETAK I SUBOTA) U TERMINU OD 10.00 DO 15.00 CASOVA.
Treba u HN da stignem u 10h...nadam se da me nece zakaciti ovo.. Čitah da su prije neki dan u 9h zatvorili put?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa urani
Put se zatvara svaki dan od 9 do 12 i od 14 do 16.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Senzor kontrole proklizavanja ili ti gume nijesu iste dimenzije na sve tockove.
Pritisak je kontrolisan i dobar je, gume iste kao i prije 2 dana kad nista nije prijavljivao...
7i15 bolje ;)
Na vrijeme mi ti odg :D
Krenuo sam oko 7.30 stigao oko 9.30 :D
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Prije par godina otiša mi je hladnjak klime tj počeo da pušta na par mjesta i nije mu bilo popravke. Sad oću da uzmem drugi i zamijenim ali bih prethodno da se uvjerim da su ostali djelovi sistema u redu. Koja je mogućnost da kompresor otkaže ili nešto drugo? S obzirom da je ovo stari tip klime(auto iz 97 godine) ne bi trebalo da ima nekih drugih problema sem eventualno rada kompresora? Ne bih da uzmem hladnjak a onda da ispadne kako nešto drugo ne radi.
Možda ću morati $utra hitno za Hrvatsku na 5 dana, a nijesam izvadio zeleni karton, u petak podigao saobraćajnu... Može li se uzeti na granici i koliko košta...?
Izvadi ga sad... Dje god rade tehnicki mozes zavrsiti...
250e za 5 dana na hrvatsku granicu, srećom neću morati da idem... :D
Previse. Stamota. I je li to barem za EU?
Ako je sigurno taj hladnjak loš, onda definitivno treba da se mijenja. E sad je zeznuto otkriti da li će još negdje da pusti gas, dok se ne zamjeni taj hladnjak. Meni su 2 puta ,,majstori" kao prvo vakuumom provjerili da li negdje pusta gas, prije punjenja i kažu da im uređaj pokazuje da ne gubi pritisak. Međutim kad su ubacili taj gas za hlađenje, obadva puta je posle samo 2-3 mjeseca gas izašao. Ja sam zatim slučajno otkrio, kada je auto bilo na kanalu, mjesto gdje pusta gas, bilo je zelene boje. I zatim sam kod nekog trećeg majstora to popravio. Ali izgleda da i dalje još negdje pusta gas, jer mi je prije 20tak dana kolega ss foruma dopunio gas, jer je valjda količina gasa bila opala za 70%.
Tako da ćeš ipak morati prvo zamjeniti hladnjak, pa punjenje, pa da se nadaš da neće više nigdje pustati. A dobro bi bilo da povremeno sam obratiš pažnju na to je li sistem vremenom počeo slabije da hladi i da na 10-15dana ga na kanal odozdo detaljno nadgledaš da li se negdje na cijevima, spojevima ili uređajima na klimi zeleni.
Poslato sa Huawei P8 lite
to da je srece i da ima majstora da valja u c.g moglo bi se otkriti dje pushta odma ali jbg morcesh sam da se promucish za sve taman ka i ja...
Provjeri obavezno i ventile,meni na ventil niskog pritiska pustalo...
Moze da se vari hladnjak od klime.
Ne može ovaj, već je varen i propao je prilično. Tad sam to vozio kod par ljudi i svi su rekli da varenjem mogu samo možda privremeno riješiti i da ću bačit pare na to i na punjenje, kao što je i bilo već jednom. Ništa onda, uzeću hladnjak pa idemo polako. Po svemu ovome kompresor ne bi trebalo da može da otkaže već jedino neđe da pušta, a to se da zakrpiti, valjda.
kompresor moze da crkne takodje i da takodje pusta pored osovine na semering....
zatim...
imas susac koji se mijenja i koji zna da zacepi pa klima nabije prevelik pritisak i tad nema prohoda freona...
zatim presostat.....
zatim.....xxxx stvari...
Ali posto je to japanac...
japanac kupi ruske GAZ-ove po nekoj smijesnoj cijeni, istopi u novi celik ili alum. i napravi lexusa....xi xi
Ljudi ima li ko mozda iz danilovgrada ili da zna nesto o ovoj toyoti yaris na autodiler 2003.god 1.0 benzin cetvoro vrata sa kao 165k km 1900e?
ako valja i nije lomljena bih posao da je uzmem
Sent from huawei