Originally Posted by
cattaro
Vidi, kad se sretnu ekipe dje je jedna ekipa realno za 2-3 gola bolja od druge, dje su svjetski i redovno placeni igraci na citavom turniru bili neprimjetni...onda...treba analizirati njih! Zvezdi i njenim navijacima se cestitalo, od mene dovoljno!
Nemoj o sabijanju u rupu, odje se o vaterpolu pricalo i pricace se.
Nidje nisam rekao da je Zvezda nezasluzeno dobila, ali ako se navedu neke kardinalne sudijske greske onda ne vidim u cemu je problem?
Malo podsjecanja - ova Zvezda vam je manje Zvezda cak i od one kosarkaske. Ali, vi to ne znate, jer pratite vaterpolo zadnjih 15-20 mjeseci...
A u onoj vasoj Zvezdi, u najtezim njenim trenucima prije gasenja, kapiten je bio Nikola Janovic. Izvizdan kao i ostali dubrovcani sinoc...
Skandirate momku koji je prebio Cedu, a Ceda jedan od najzasluznijih za citavu ovu pricu oko Crvene Zvezde Vet, odnosno Beogradskog Vaterpolo Kluba Crvena Zvezda, kako se ove godine zove.
Da bi ste drzali predavanja, pominjali institucije :D i ostalo - valja postaviti stvari na svoje mesto. Ako ih ja, koji sam vaterpolo pratio i dok je stara Zvezda postojala, budem postavljao - bice vam veoma bolno. Npr. kako ste propadali, ko je tu Zvezdu ukopavao, kako je Partizan pozajmljivao igrace da sve ne bi propalo, zamrlo...
UZIVAJTE U SLAVLJU, JER STE GA ZASLUZILI. Ne potcjenjujte druge. A niste ni prvi klub koji je bez para nacinio ovakav uspjeh...
Pozdrav.