zasto ne mogu da skinem aplikaciju ParkingMNE sa iTunes-a? kucam da je trazim i jednostavno je nema, store mi je Hrvatska
Printable View
zasto ne mogu da skinem aplikaciju ParkingMNE sa iTunes-a? kucam da je trazim i jednostavno je nema, store mi je Hrvatska
Nije najbolje mjesto al svejedno, moze li se koristit 3G na ipad sa nasom karticom? Imam t mobile karticu u njega i konektuje se normalno, 3g upaljen i pun signal but thats about it, moze li se napravit da radi net i sta god jos?
trebaqlo bi da moze bez problema ;)
jesi pokusao da zakacis ipad na itunes i da odradish carrier settings updates
http://support.apple.com/kb/ht1970
Svaki put mi da error
antetrd, narodeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jel neko dradi ovo vec :D , da dizemo na 5.0.1 ako je sigurica :D
radi milju posto, do sad odradjeno 10ak kom
samo da se nebi bunili ljudi:
-mora biti FW 5.0.1
-ako je tethered na 5.0.1 onda ide Corona
-ako nije JB onda se radi sa redsn0wom
znaci da ja dignem prvo iPad na 5.0.1 ,pa onda redsn0w?
valja li onaj link iznad...trebam li samo udarit jailbreak preko redsnow-a i to je to?
jeste...simfree na 5.0.1...al nesto nece evo 3 puta...veli mi neki error... :(
skini sa oficijelnog sajta novi redsn0w i obavezno startuj redsn0w As administrator....
a meni vazda jebe izgleda port ili na desktop ili na laptop...eo sad na desktop ga uradih normalno bez problema
meni je telefon zakljucan kako cu da otkljucam telefon preko ovoga redsnowa? imam ios5.0.1 jel trebam da instaliram iz cydie coronu pa onda da otvorim redsn0w i uradim custom fw pa onda udjem u intunes ia shift-restore i to je to?
Dolazi izgleda uz ovaj jailbreak fix za kontakte,vidim unio je sam kontakte i prepoznaje :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne dolazi fix uz JB, vec sa prelaskom na 297 kod
Ko je dobre volje da mi posalje upustvo da ubacim iOS5 u iPhone 3Gs nije simfree(06.15.00) ali ima stari iBoot-359.3.
neko mi je odgovorio u prosle postove ali je bio nesiguran unlock.Pa sad pitam ima li kakvih novina u vezi ovoga?
Nakačiš se na iTunes i on ti ponudi update! :D
Meni je 3GS SIM Free Jailbreakovan, bih isto da ubacim iOS5, ali da ne izgubim ni jednu aplikaciju i ostale podatke...
Kako to uradit? JB za iOS5?
Tnx!
Zakljucace se,onda je to prda rabota. :)
Rhamses, je li ti muka da izbacish postupak korak po korak,kako da instaliram ios5 na iphone 4 koji nije sim free nego radi preko gevey?
Sad je u njega 4.3.1 ,a fw je 4.10.01...
''Stock firmware'',to je onaj sa iTunesa ili da ga napravim custom?
mozes li mi linkove postaviti za ponemute stvari.OS,redsnow koji odgovara.nocas to da sredim. :)
Zivio, Bog ti zdravlja dao,sve najbolje sjutra vece! :)) xixixixxi
Napravio sve.malo se pomucio i to je to.ixixi
jel se rijesio ovaj caler fixer za 5.0.1 da ne pisem +382......?
sad kad imate jailbreakovan telefon , sad mozete da instalirate SHH pa da ubacite onaj file sto sam ja uploadovao odje ;)
Jel to za sve, čak i za SIM Free? :)
Aj mi pošalji komplet objašnjenje na PM ako te nije muka pisat sve to u ovaj potonji dan ove godine! :D
EDIT:
Odrađeno sve uspješno, 5.0.1 i unthetered redsnow jailbreak!
Sad samo da vratim aplikacije iz Cydia-e...
Stivi, na koju stranu bješe ono tvoje objašnjenje za ova imena itd? :D
CallerIDFix help! :)
EDIT:
Odrađeno!
Samo iz Cydia-e skinuh Caller ID-Format Fix iOS 5.x i ništa više sem to i sve normalno radi.
Brate evo za sve da vide.
Ja sam sinoc odradio update na 5.0.1.Moj je zakljucan 16.05.00 ubacio sam os sa linka koji je gore postavljen.sredio ga malo preko snowbreeze i update.onda se zakljucao naravno. :) nisam mogao da udjem u mob pisalo mi je sim invalid.samo sam mogao da vidim iPhone na ekran. :) Nakon toga jailbreake dio kod kojeg sam se najvise frcio jer prvi put nije htio da prepozna ipsw al iz drugog puta lagano.Ali kada sam otvorio Cydia,imao sam instaliran ultrasn0w.nisam imao signala.pisalo je gore ''no service''.Obrisao sam ga i ponovo instal i sada radi kao sat.E da imam jednu manu ne radi mi YT zna li ko do cega moze biti? :) Aj odoh sad da se sredimmm za nacas.e cu da se masakriram. :))
Jedno pitanje, moze li da se otkljuca iphone 4 na 5 FW tj. da bude simfree?
brate vidji onu Koronu da instaliras,to je neki fix za 5.0.1. Kod mene je bilo no service,dok nisam obrisao ultrasn0w i ponovo ga instal.A da napravis novi iOs preko snowbreeze onaj prvi baseband mode.pa ga jailbreak i sacuvaj SHSH za 5.0.1 i sibni mu unlock tako sam ja.Trebalo bi da radi. Nzm kako bi ti pomogao drugacije.Znam kako je kad pise no service. :/