Po 10. Put meni je vraceno 0,75e nisam zatvarao racun, a vraceno je i 1,5e ;)
Printable View
Valjalo bi otvoriti novu temu za ovaj kusur.
Jedino tebi bosko od 100.ljudi koje znam ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Necu zvaku vrati mi kusur..
samo da potvrdim ono za konverziju kod nase banke prilikom placanja.. Sad narucih neku majicu.. Kod paypal-a konverzija bjese 10.5e.. Kad podesih onu drugu opciju, cifra je bila 9.3e, tako da znate za ubuduce..
da namjestimo paypal u dolare? jel to
koja druga opcija :)?
Podigao sam u subotu visu electron iz prve banke i tek mi je danas aktivirana i odradih sve na paypal i podjoh do banke za kod ali radnica veli u rezervisana s. nema nikakav kod samo datum i iznos. Je li uspio ko da odrado to sa visom iz prve banke ili da vadim nedje drugo karticu?
Sent from my asd using Tapatalk
Ti si ocito posao tamo "dajte mi kod"
Ako si citao uputstvo, vidio si da ce u nazivu transakcije da pise kod... trebao si od te rezervisane transakcije da uzmes ime...
Pisace ti ko ti je skinuo
PP*XXXXcode
xxxx = kod koji unosis
Na izvodu osim datuma i iznosa MORA stojati i tzv. Point of sale, odnosno mjesto gdje je nastala transakcija. Ako si npr. digaonovac sa bankomata pisalo bi npr. ATM-PBCGDzVasingtona, ako si uplatio u kladionicu, npr. Bet365*London itd...za PayPal piše PP*1234
neka ti odštampa tu transakciju, treba da pise nesto ovako
Kartična transakcija 555518888156665 555355533 PP*1123CODE - Isplata sa tekuaeg raeuna (kartica) - 1.50 EUR
ovo 1123 ti je kod kao što piše.
Sto se tice ove naplate za otvaranje racuna, sa NLB VISOM, skinuse mi 1.5 i 0.75, ove 1.5 su vraćene a ove 0.75 su jos rezervisane.
Uz ovu Visu sam dodao i Skrill MasterCard, sa njega su mi skinuli samo 1 funtu za verifikaciju i kasnije je vratili.
Meni su 1,50 vratili a 0,75 vidim da su jos rezervisane pa ih ocekujem jednog dana :)
Ok sjutra cu opet poc do poslovnice.. Ova mi je danas rekla " mi jos nemamo paypal u nasoj banci" ..
Pusti kretene, meni npr te transakcije nije bilo na listing par dana ali sam dobio odma poruku kad su skinuli pare i srecom je tu pisalo :)
Kad klikneete ovo gore zaokruzeno, otvara vam ovaj dolje prozor i podesite drugu opciju..
http://www.dodaj.rs/f/1g/J4/36QvptKI/paypal.png
hvala ;)
Da znaš :)
Na te i mislim prevashodno, ovim drugim se može i oprostit.
Kako se ne zeznu za provizije? ;)
Ima li neko ko je koristio paypal na Hrvatsku i da je sad izmijenio zemlju???
Ima li kakve provizije kad se salje novac na drugi nalog?
Vidim da obracunava neku proviziju kad koristim karticu, a da nema provizije kad koristim pay pal nalog... Moze li mi neko pojasniti ovo?
Zar se ne podrazumijeva da koristim paypal prilikom transakcije?
Za onog ko salje nema provizije.
Nista, u prvu banku kazu ne moze da vide nikakav naziv dok stoje kao rezervisana sredstva tako da za sad ne mogu da verifikujem karticu na pp..
Ada mogu sigurno, ako ne može radnica na šalteru, ima sigurno neko ko može...
4-5 dana se strpi pa podji za listing
Evo jednog članka koji sadrži manje više odgovore na najčešće postavljana pitanja u vezi sa PayPal-om i uopšte online shoppingom. Diskusije na ovom forumu poslužile su mi kao glavne smjernice za strukturiranje članka, pa se kolegama forumašima zahvaljujem na inspiraciji :-)
http://surfujpametno.roditelji.me/20...temu-paypal-a/
Komentari, kritike, pohvale su naravno dobrodošle, kao i dodatna pitanja koja sva možete postovati u samom članku.
Visa electron. Ne moze maestro
Da li je moguce otvoriti Paypal nalog u ime institucije u kojoj radim napr,a da pri tom za sve porudzbine vaze oslobodjenja od carine i pdv-a za koja posjedujemo urednu dokumentaciju?