Koliko plaćate Jacobs:?
U HDL regularna cijena je 2.99 dok kod Volija i ostalih ide od 4.30-4.70
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...67d07e6bdc.jpg
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Printable View
Koliko plaćate Jacobs:?
U HDL regularna cijena je 2.99 dok kod Volija i ostalih ide od 4.30-4.70
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...67d07e6bdc.jpg
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
U Ideu u city kvartu Diva od pola litra 49 centi, a danas sam je kupio u Aromi za 29 centi.
Moze li moderator da ove predloge odvoji u posebnu temu . Mislim da bi svima bila od koristi . Jednom mjesecno idem u nabavku i sigurno ustedim pedeset evra na trista zato sto kupum gdje je jeftinije
Nije mi baš najjasnija ova "krađa" na kasi. Koji bi bio motiv kasirke. Da firma više zaradi tako što će ona potkradati mušterije? Pošto se sve kuca, ne može sebi stavit u džep. Jedino da ima bonus na pokradeno što je malo veći market nemoguće obračunat bez popisa, a i pročulo bi se. NIje jedna kasirka u lancima marketa, pa da je moguća diskrecija.
Ne bih te jadnice još optućivao da su lopovi, posebno jer to ne mogu doma ponijet ako pogriješe. A pogriješe i na drugu stranu, pa se kupci uglavnm ne čine vješti.
Politika firme,moras da slusas i da radis kako ti kazu ili ides kucim.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
A onamo ima uvijek jedan radnik koji prati potrošače... A i ono pišti uvijek ako nešto uprskaš. :D
No nemamo se čemu nadati, neće to kod nas u skorije vrijeme. :)
Pa ovdje bukvalno platite samo na kasi, zadržavanje nije ni 10 sekundi.
Hint da se ne zeznete kao ja, na ulazu uzmite obavezno kese (posebne su kese za ovaj vid trgovine, besplatne i uzmete koliko mislite da vam treba) i pakujete odmah u kolicima.
Ja nisam pakovao nego napunio kolica po inerciji, pa kad dođoh da platim kasirka mi uredno dade kese i veli ovo sami pakujete... E pretovaranja toga posle kod kola, leb sa grožđem, šampinjoni sa tečnim sapunom... :)
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Ideja u Super Idei je super u teoriji ali u praksi su mi od pet puta bar tri puta ponovo kucali pa sam odustao od te "prednosti"
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Da i meni se to dešavalo... isto ti treba vremena da sve skeniraš i posložiš u kese i dođeš na kasu i neki error, ispadaš u očima kasirke kao neki lopov pfff i onda ti ona nervozno sve opet kuca.
A cijene su prilično visoke, tako da, radije bih neđe drugo :D
Ima li dje kakva akcija za pivo ?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Naša' sam konačno kupku mog života.
https://www.b-a.eu/image/default/dus...41_3165354.jpg
Imaš u Naš diskont, PEJA pivo ( tj. Pećko ).
Staklene boce od 0.33l su po 0.39 centi. Paket povelik dođe manje od 10 eura, juče ga uzeh.
I jedan savjet - lijepo padne jedino ako je ohlađeno na max 5 stepeni, na sve temperature preko oslobađa neke čudne arome koje se mene ne sviđaju.
Ne očekuj neki kvalitet, ekstrakt je neke srednje vrijednosti za Pilsner, ali jedva primijetne arome. Po sastavu ima i hmelja, ja ga osjetit ne mogu.
Sve u svemu, za te pare odgovarajući kvalitet ;)
Sent from my MI 8 using Tapatalk
@Djalac
E ako znam sa čim bih ti ga uporedio... Ako se sjećaš MB piva, taj neki momenat mi ima. Retronazalno, osjećam metal, tj sud u koje je odležavalo ili fermentiralo.
Vjerovatno kvasci ispod prosječnog kvaliteta.
Dobro ohlađeno zamaskira dosta od ovih mana.
Nisam vidio ništa od komercijale na akciji, Tuborg, Carls i Heineken, čini mi se samo ovo bješe.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Uzeh da probam, bas bzvz pivo, kao da je izdušilo :/
Da je 0e ne bih ga više pio [emoji1787]
Ja na glavu mećem ovaj od njih i zadovoljan sam baš...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...94e8754216.jpg
nezvanicna info, Lidl kupuje Voli
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Ih, kasniš, odavno je info :D
Prvi put cujem :)
Jedino ako je Bokan krenuo da cash the chips i ide u azil :)
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Mislim da se klima za Bokana promijenila [emoji38] tako da je sve moguće
EBRD ima 15% vlasnistva u Voli.
S obzirom da je voli krenuo u izgradnju dosta objekata na raskrsnici puteva sto i lidlu odgovara ne bi me cudilo da to bude tako
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Navlakuša klasična, a sin ih ne ferma 2% [emoji15][emoji16]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...90b1ad9985.jpg
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Ja skupljam za 2 ali mislim da ću izgubit volju dok skupim. Bezobrazno su skupe te plišane igračkice.
Ima ih na ebay/ali, cisto da znate. Bili su nekad po 3-4e bez postarina.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
I Ali i Ebay ih je pun ali fejk lutki... Ima i orginale (po part numberu, po barkodu) ali mislim da ga nisam mogao naći ispod 8-9 EUR prošle godine kad sam tražio.
Od olišanih igračaka mi se riga. 2 puna velika kofera smo imali. Nosio sam u Crveni krst sa garderobom da micem to. Angry birds su se morale imati. To se neđeljama vucaralo po podu...
Đed je nabavio limun iz ovog sad serijala, samo što se nijesmo pokomatili kad ga je donio... Pri tom je svijetlo žut, a na deklaraciji liše 30° i ne u mašinu... Dakle, bez śevera ili ljeta podgoričkog mu nema aušenja... Kako izduših...
Ja sam danas donio 6og.
Ostaje još 2 [emoji3]
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ne znam ide li ovdje ili negdje drugo. Danas sam probazao po centru i u butike kupio jednu preobuku (farmerice/kosilja/dzemper). Naravno i par knjiga u Gracku knjizaru kompluzivno.
Ljudi lijepo je trgovat po centru. Prodavci ljubazni, nema guzve, izmedju prodavnice malo slines masku. Kafa posle u bastu u Njegosevu, prelistavanje kupljenih knjiga.
Subjektivni osjecaj: Kupovina po molova/outleta zulum, kupovina po centru vintage uzivanje.
Kao sto je ovaj forum takodje vintage uzivanje u odnosu na smorne hejtere sa twitera.
U zdravlje!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Plasman poljoprivrednih proizvoda i ove godine se i pored pandemije odvijao uglavnom nesmetano
Viškove otkupili trgovci i Vlada
https://www.pobjeda.me/clanak/viskov...9HDbP4CVrKketg
Kupih krajem avgusta u outlet ,nike sa 206 € na 50% .patike mi inace traju po 4- 5 godina da ne cuju nidje.posle jedno 10ak nosenja, odlijepi se vrh .podjem da reklamiram kaze mi menadzerka ocete da vam ih zalijepimo [emoji23][emoji23][emoji23].necu nikakvo lijepljenje ,ocu zamjenu. jer sta da ocekujem posle 2 3 mjeseca nosenja ako je ovakav kvalitet
posle nekoliko nosenja.
Cura kaze ,pisite reklamaciju, posle 5 dana ,odgovor negativan i tipski "zbog neadekvatnog odrzavanja zalba se odbija".vrcu mi patike, ja odma zalba, mailom, slikama odgovorom, racunom trzisnoj inspekciji .odgovor rekordan u roku od dva dana. naredba outletu da mi vrate novac ili zamjene patike za isti model ,sto sam i trazio od samog pocetka.posto su sve vec bile rasprodate, vratise mi pare
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока