neka, neka, da ste ga vi osvojili ne bi tako pričala.... :D :D off topic: juče je abramovič kupio neku jahtu od 170 metara, ne znam koliko para :confused: ....
Printable View
eee, prodala bi pehar... pehar se ne može parom kupiti, vidiš na primjeru Recca..... :D
e ne znam za abramoviča, nego da pređemo na temu...
Danas je možda najinteresantnija utakmica Australija - Hrvatska, a ni SAD - Italija nije za baciti :D... Sjutra su baš dobre utakmice Srbija - Italija, I Crna Gora - Hrvatska... Trebalo bi da dobijemo i Hrvate, osim ako ne puste kosu toliko da se ne može plivati u bazenu.... :D
neka vam pisanja odje po forumu no na bazen svi nocas :)
sta mislite za rezultat
ja mislim jedno 17:1 da ce bit, i to kad afrikanci dadnu gol bice najvece ovacije sa tribina :)
Ja mislim ispod 20 nista
Ajmo polako pud bazena... Valja se dobro mjesto uzet...
Jedne ce se noci lude...
.
.
.
Srce jednom mora planut...
USA-ITA 10:6
Talijani se do pocetka 3/4 dobro drzali, a od tada do kraja utakmice nisu dali nijedan gol, te su ameri rutinski mec priveli kraju.
Talijani skromniji nego sto sam mislio, nece dalje od 1/4 finala...
Ameri disciplinovani, nikome nece bit' lagano protiv njih.
Sad pocelo Srbija-Japan, ali je toliko vruce da sam se vrnuo doma. Organizator je komotno mogao sve pomjerit jednu uru naprijed...
Edit: Evo zapadne tribine oko 16:30. Skromno s obzirom da toj tribini sunce nije smetnja.
http://img195.imageshack.us/img195/6540/16062009065.jpg
U jednom momentu protest radnika KAP-a doveo je masu neposredno pred ulaz na bazene
http://img134.imageshack.us/img134/8392/16062009066.jpg
Juzna Afrika nema poraz veci od 11 razlike na zadnja dva svjetska... U Australiji kad je Hrvatska dobila, igrali su prvu utakmicu u grupi sa njima i izgubili 8 razlike.
Hendikep na Juznu Afriku je +13.5, valjalo bi se probat to, nasi nece mnogo zapinjat, prva utakmica...malo treme, ovo,ono... Rotacija igraca, cuvanje snage...:)
Jel moguce da niko na kablovskoj od tv stanica ne prenosi utakmice...mislim na sve koje se igraju u toku dana..cas se ni srbija ne prenosi npr...niti druge..osim cg tv
Srbija dobila 12:6.
Neka bude sto bit mora..zlato i kuci i u Rimu.
Ajmooooooooooooooooooooooooooo!!
Sve je besprekorno..osim kamermana...gledam tekmu cro-aus i doduse nisam svaki sekund gledao..ali jesam bar 2 cetvrtine..kamera ni jednom nije pokazala tribine u toku mece..u toku meca...ako tako budu radili i kad nasi igraju...smucice mi se i pokvaricemi ovaj uzitak
ljudi koju su ovo himnu pustili kad je trebala Crne Gore, sta je ovo?
Što bi ovo sa himnom.
Sad sam i ja to htio da pitam! WTF!?
neko se dobro salio vidjeste li igracima face, prejako.
pa da je nedje drugo bilo inekako, dobro nisu pustili Boze Pravde :o
katastrofa
Moze li se izbacit ta ceremonija je li bila kakva?A sto je sa himnom kukuuuu
Meni nije loš onaj aranžman himne ali ne znam šta to bi.
Treba neko da interveniše za one LED ekrane - kopaju oči koliko se ono vrti i skače, ne može to tako... prebrzo se smjenjuju, i prebrze su animacije, boli glava od prenosa, posebno danju bez reflektora. Kako vazda svoje nešto moramo, umjesto da se pogleda kako svijet radi...
Pa samo je malo promijenjen aranzman, nista strasno.
Svaka cast J.Africi sto se plasirala na Final Eight, ali bzv. je gledati na ovom nivou ekipe koje jos ne znaju da kod iskljucenja preuzmu centra protivnicke ekipe.
A ništa posebno, Mugi neki govor održao, milo bačio loptu, 3 himne i malo onih varnica.