dobise li nekad braca neke nagrade iste sezone?
Printable View
dobise li nekad braca neke nagrade iste sezone?
E ne znam... To đeca brata i sestre?
Postoji dosta dobra sansa da ove godine dobijemo Crnogorca s NBA prstenom.
Ili Vuč ili Džavonte.
Vuc je bio dosta los sinoc
Cak vidim da navijaci traze da mu se smanji minutazs
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ko dobije ujtro (Denver/Sota) prolazi.
Naredni meč je krucijalan.
Nema nade za Denver nema Votsona a Gordon ako bude igrao vjerovatno ce se povrijediti.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakav sut Bankera, mrezicu ne tace lopta.
Sudije odlucise da je dosta, mozda je Deteoit jos vjerovao.
Fauliraju Bankera, nista, fauliraju Vagnera, nema zvizduka.
Jeste rijesen mec, ali ako igraci Ditroita ocigledno fauliraju, odnosno jos se bore, nije na sudiji da donese odluku da nemaju sanse.
4.90 bilo na Finiks.
A lako mogu dobit.
Sudije duguju pistaljku Finiksu.
Plus nije OKC krcata talentom pa i da na strani je apsolutni favorit.
Ako im tim isparira borbenoscu i IQom, uvalice ih u problem.
Booker umjesto 40 nocas da da, on nezainteresovan.
A moze on to, i to s po muke.
Танак је овај Финикс. Чему се надати кад ти један Гилеспи игра 35 минута.
Detroit i Orlando izgledaju kao neki mid seed okršaj umjesto 1. protiv 8. Znam da smo prije sezone ovđe pričali kako je Orlando spreman da napadne top 3 Istoka, ako ne i da osvoji, ali zbog raznoraznih faktora se nije desilo. Nevjerovatno kako je Orlando ispustio 15 razlike u posljednjih 10 minuta pa je Franz Wagner morao opet da dobija dobijenu utakmicu, i još onakva trojka Banchera da upadne srećno i potpuno ugasi Detroit.
Shai u trenutku pisanja ovog posta ima skoro 40 poena sa samo 6 pokušanih bacanja... Činimo li grijeh što ga ne cijenimo dovoljno, a sa njim i ovu Oklahomu? Ja sam se u davnim mlađim danima u NBA najviše ložio na odbrambene timove, a u fudbalu na one što igraju za gol više - sa godinama mi se okrenulo i za jedno i za drugo, izgleda.
tri najbolja igraca orlanda su odigrali nesto tipa 15-16 utakmica u sezoni zajedno. realno je ekipa za top 4.
SGA tipicni kad namirise krv igrac. Finiks svakako preko k. igrao.
Nije da nije dobar. Dobar je jer je two way.
Ali kod 2-0 ili Gilespija i Bukera ko defanzivaca i Harden bi 40 sasuo. Svaki moguci put.
Баш ми је трабало ово рутинирање. Кат мајсторски. ОЏи и Харт катанац одбрану. Задовољан. Кницкс ин 6.
Vele Sota ima Aya...
A ima Denver da je srece 4 takva na klupi.
Dje ga je Dontej?
Пише ловер лег повреда.
Vidjeh. Ovo je ozbiljno nesto.
Vala gej bi bilo da izgube i Dontejeva zrtva bude uzaludna.
A trenutno im gej pristup.
Vidjeste li kako Gordon zastiti obruc, a onda kontra nakon sjajnog pasa THJ?
Ima tu talenta no nema igre.
Kad se lopta ne dijeli i svako ima pravo na pas...
odoh da spavam.
Ужас и штета.
jebeni kosmar.
Vratice se edi.
Kakva crna hiperekstenzija koljena kod sina Majkla Dzordana.
Kolicina gluposti u napadu Minesote, to ni skolska igra bez viska pokreta Aja Donsumua ne moze da ispegla.
Rendl dva puta ramenom dodje na metar od kosa, pa radi roling unazad i step bek sut.
Brate, jak si ka konj, jos pola metra guranja i samo neki poluhorog, je li moguce da ti to ne prodje kroz glavu kao opcija
randle totalno retardirano poluvreme. druze, uzmi i raznosi gordona koji se jedva krece, sta se vrtis u krug.