Meni samo nije jasno sto si se ti registrovao odje,aj barem napusti ovaj thread i pusti nas ostale da se zatupljujemo ovom glupom ligom.
Printable View
Meni samo nije jasno sto si se ti registrovao odje,aj barem napusti ovaj thread i pusti nas ostale da se zatupljujemo ovom glupom ligom.
Šta te tu iznenađuje...? Ranji je milije Budućnost da uzme to nego Sutjeska...
Ako ti misliš da ova naša liga, sa ovakvim stadionima, namještanjem utakmica, ljudima koji vode klubove nije dno dna, onda nemam više šta da ti kažem.
Samo pričam realno. Ništa ja nisam manji navijač, i pratilac CG klubova što pričam realno, od tebe...
Samo sam napisao kako sam čuo, i to je to. Ti ne moraš da vjeruješ u to i kraj, završena priča..
Ako dolazis na stadion onda sigurno znam ko si.
To je masu puta ispricana prica,nov si ovdje i odma si poceo da zabusavas i da se pravis pametan.
Mada ne znam ni sto ulazim u pricu sa tobom jer realno jos dugo ces odje pricati sam sa sobom.Pozdrav
Pa ako je masu puta ispričana priča onda vjerovatno znaš o čemu se radi.
Nov sam, i samo sam napisao nešto što sam čuo. Nisam rekao da je priča sigurna, samo sam rekao, ako je istina, onda stvarno bruka. Napisao sam to na forumu, da podijelim sa ostalima i da vidim da li je isto neko slično čuo, ili ima neke informacije.
Nisam imao namjeru da ulazim u rasprave, daleko od toga, ali bez potrebe govoriš da napuštim Topic...
Prica se, prica... Sve to sto se uveliko prica zaboravi odmah. To oko Celika ne zelim ni ja da vjerujem, i mislim da je prica potekla od navijaca. Primjer: (navijac celika na fb) 'Volio bih da Buducnost osvoji, eto. ' i onda se neko od navijaca toliko uzivi u sve to i kaze: mi cemo pustiti Buducnost, i neko se nadje da povjeruje u to.
To oko pustanja, namjestanja znaju i ptice na grani vise, ni jedan klub nije cistog obraza, ali resenje za to ti je: pravac stadion, pa tamo ospes paljbu po svakome, i bolje se osjecas - radi provjereno ;)
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Znam samo da mi cijele sezone nemamo namjestenog meca osim onoga brukanja sa Zetom,i tu su se zakleli da je kraj.( jbg,dugovi iz proslosti crne su se morali vracat'). Mozda nas zato Bog i gleda i vrace nam to.
Pored ovoga mislim da ni Buducnost nema neke mutljavine velike,i da ce ovo biti najpostenija borba za titulu od osnivanja lige.
Ti lazes. Nikad nijesam pricao protiv buducnosti osim ako nijesam imao debeli argument za to.
A prica se mora mijenjati jer nije prica o tome ide li mom klubu dobro,nego o tome kako moj klub prvu sezonu igra cisto i ne muti kao ranije.
Hahahahaha, opet Ašćerić briljirao danas za Grbalj. :D
Imam osjećaj da su Grbalj i Čelik mogli igrat 5 dana, ne bi se golu primakli.
Rispekt za FAP.
Ne znam tacno kako se preziva ali ako mislimo na istog,mali ce cudo da bude samo ako se bude radilo s njim,i naravno sto prije da predje iz buducnosti :)
A sto se tice prica,mislim da nisu imali ni Buducnost ni Sutjeska sumnjive utakmice za sad, a po sad cemo vidjeti jer sad pocinje pravo vrijeme za to...
Svake godine se prica da su nam unaprijed upisani 3 boda protiv Mladosti i Petrovca,svako ko prati zna da nas te dvije ekipe uvijek zakinu...
Sto se tice Celika,mislim iskreno da ce vise da zapnu protiv Sutjeske nego protiv nas,a jedan od razloga ove afere napadanja njihovih igraca,prvo Racica pa onda Banovica i Djikanovica u PG posle utakmice sa Engleskom...
Zato što su došli u nesrećni Grbalj po pregadnoj kiši i stali nisu 90 minuta, ni sa skakanjem ni sa pjesmom.
https://fbcdn-photos-e-a.akamaihd.ne...19652908_n.jpg
2003/2004
braca burzanovici,vujke,vuja,puro,ciro,bonja,ma$a mugosa,carapic... Stara dobra postava :)
Davor Maras singerica stara.
dje ga je carapic?
Na Maltu nedje trebalo bi:)
Gledao sam danas malo Mladost -Bud.
Mladost dosta bolja zasluzili su pobjedu sigurno barem sa jednim golom razlike