hahaahahah kako su slatki ovi inzhenjeri...kosica ka' ka da garnier koriste ;p
Printable View
hahaahahah kako su slatki ovi inzhenjeri...kosica ka' ka da garnier koriste ;p
hahahaha sredili su se za snimanje :D
Acid je dobio zuticu, brzu zuticu.
Parkiraju se lako samo sa senzorima... Nije to baš malo i pregledno. Visoki su i nisu baš udobni za vožnju preko rupa a mi ih imamo za prodaju. Off-road, samo šak jade... Teški su i treba min 2.0 motor da idu normalno i skupi su čast izuzecima...
Q5, X3, GLK i sl nikad ne bih uzeo...
nema sto drugo sem to, dobro mislis :D
http://www.audittcca.com/photo_galle..._audi_tt_1.jpg
ovakav samo bezh kozha, stranac, neregularan, 1.8 turbo, blow-off ventil, kaen izduv i remus
takvi su svi valjda 1.8 turbo :D
Acid, cini mi se da je bio malo duzi?
Aha, mozda je TTL...
NSX, ne, imas i 3.2 sa 15 stepeni prostora izmedju banki.
Potvrda, neka je srecno i bericetno! Stoji mu!
AL GA PEGLA HONDA KOD EKONOMSKE SVE SU CURICE VIDJELE HAHAHHA stevane potvrdi.
SASRECOM pa da se ne prebacaju naljepnice zlosrecne, pu pu
a ti ne kenija....vidjeh ti danas auto preko puta Dan-a....kao igrachka izgleda ;P a 100m iza wtec bez branika i zadnji lonac ka bojler od 50L ;P
A dobro je sto mu samo fali branik jer ga neka djevojka vozi :)
misljenja???Q7 2007god
http://www.buyyourcar.co.uk/carimage...33095960_1.jpg
Puno je to podataka...
Audi Q7 3.0 TDI - misljenja
misljenja su podijeljenja :)
koliko trosi sve zavisi od moda voznje (s ili d)..imao sam priliku da vozim par puta tu makinu.. bogomi kad se poklopi po gasu zaboravi se pojam o potrosnji.. :) ..ide kao metak, prilicno udoban za voznju. :) kad bi me neko castio nebi se zalio ali kad bi kupovao radije bi uzeo
http://www.autospecifications.org/ca...cruiser-v8.jpg
ako vec pitate za misljenje :p ..
nisam pitala za Toyotu.
slazem se ;) ..dao sam svoje misljenje :p
nisi.koliko trosi kroz grad,koliko na "otvoreno"?
rekao sam da sam probao..koliko sam ja mogao zapazit po gradu trosi od 13 do 15-ak..znas kako ide to sa automaticima..stani kreni.. ;) a na otvoreno do 12..opet ti kazem sve zavisi od moda voznje..ako je sport u pitanju tu moze i do 20/25 ako je d ona je ovo sto sam ti naveo ;)
kroz pg ce ti trosit od 12-15... preko ne pa da se ***** ...
otvoreno, pravac, shesta brzina 90-120 na sat - 7 litara najmanje... :)
kakvih 20/25 litara executor majka mu stara? :D
vjerovatno je to dobar auto, ali ja mislim da je Q7 kvalitetno ruzan auto
zato sto je tako rekao jeremija?
meni se djasvi, novi model sa ledovima i koza im je - bruka koliko dobra.. barem u w12, jer je to jedini u koji sam se vozio i koji sam vozio
(ako Bog da opet da se ponovi) :)
prosvijetli me...
U S modu trosi mozda litar vise.
Phenix, 14-15 kroz grad, 8-9 na otvoreni.
nemam neko vece iskustvo u voznji istog..vozio sam par puta nk-pg i nk-kl i nazad naravno..vozio sam u d modu i to je sasvim ok..pristojna potrosnja na otvoreno..u S na otvoreno trosi lijepo..nebih se slozio da je u pitanju 1/2 l vise.. (na osnovu mog "iskustva" potrosnja je bila malo visa) a po gradu kad se u S vozi sve kovnice od 50 centi ispadaju iz auspuha..toliko o potrosnji istog.. ;)
Znas li sto se dogadja kad saltas u S a opet vozis normalno?
Nista, drzi ga u 3000rpm...
ja na corsu 1.2 imam S, bez zajebancije.
hahahah :) :) .. ako bude bilo prilike javicu ti :p
svi mi koji vozimo neke "tranje" od 100 do 150 konja kad predjes u 250 a jos u S sigurno ne vozis normalno..bar ja ne..licno nemam priliku da svaki dan vozim dobra kola pa da sam navikao na jake motore i da lagano kruziram gradom ili od grada do grada nego kad $edem u nekog "zmaja" ne zalim ga bogami taman ka da je moj. ;)
meni je na turbo benzinca minimalna razlika bila izmedju S i D mode-a ako vozim priblizno isto... Ubacis u S kad oces da pretices par kola ili da ga poklopis nedje... malo brze salta i duze drzi obrtaje.
ali poklopi ga u D - isti **** :D
zato sad nemas "S" opciju, i ne mozes brzo pretec ka prije