nije poslednji, rekose da ima jos jedan ...
Printable View
nije poslednji, rekose da ima jos jedan ...
Ima još jedan krug, bar za ove iz non-champions grupe. A čini mi se da ima i za ostale...
Žilina se može proć sigurno, a oće li se proć, to već ne vjerujem. :)
ima li dje prenosa zrijeba?
Rudar sanse nema Liteksa da prodje .ali nikakve
Mogren igra sa Vislom u sl kolo ako Maccabi odigra sa neregistrovanim igracem u Niksic pa Mogren dobije sluzbeno 3:0. Sve je moguce...
Buducnost - Brondbi. Pa nije lose...
Mogren sa Olimpijakosom, ako prodju sluzbeno:)
Dobar je Brondbi, mada sam ja navija da dodje Stutgart. Makar je atraktivan protivnik.
Je l? NEsto sam pobrkaO.
Uglavnom Buducnost ima sansu da osveti Mogren, il barem da uzme jedan gem. :)
Hahahhaha.
Jes. Gem i odlično.
Dobro je što bi se prva igrala u Podgoricu. Bolje no da nas tamo nagrde, pa ovamo nemamo što igrat.
A ove Azerbejdzance bi valjalo neki penal da nam sude u prvih 10 minuta, pa da odigramo u 10-0-0 formaciji do kraja.
Vala kad su Sibenki priznali gol iz ofsajda na Kipru, i nama ce nesto da ebe oca.
http://eurorivals.net/club-rankings.html
koga interesuje kako stoje klubovi. ovo je izuzetno bitno jer se po ovome odlučuje ko će u koji šešir kad se završe kvalifikacije i počne klanje!
Valensija 20. :D a livorno 97.:eek:.
Nije lose nije lose.
Buduci da se liverpul nije kvalifikovao milan ce biti nosioc grupe, sjajno... :D
ovih 5 pobjednika iz non champions cekaju Auxerre, Sevilla , Tottenham Hotspur, Sampdoria i Werder Bremen.
22 tima su vec u bubnju. dobices 5 iz ovih dvomeca non champions i 5 iz ove grupe dje ih je sad 20 (10 pa 5). ovo su ovako uradili da bi dali vecu sansu timovima s istoka jer ovako ces imat strasnih 5 meceva ovih dje su okser , sevilja...na jednoj i ajaks, seltik, dinamo kijev sa druge strane.
Partizan odlicno prosao na zrijebu juce, u 3. kolu igra sa pobjednikom meca ekranas/helsinki, 1. mec dobio ekranas 1:0... prolaskom tog protivnika i ulaskom u 4. kolo vec je zagarantovana evropska jesen, pa makar u grupama lige evrope, a zarada za onog ko ispadne u 4. kolu i ode u LE je 4,5M eura...
Sto se tice rudara mrcenog, ako uspiju kojim slucajem da nas iznenade pa prodju litexa, ceka ih zilina koja je izgubila 1. mec na malti od birkirkare... znaci mogli bi i oni u 4. kolo i samim tim u grupe lige evrope, a i do ta 4,5M eura... zamislite sta bi to znacilo za jedan tim iz crne gore... :)
Zato Budućnost ide na Brondbi, ako uopšte prođe ove Azerbejdžance.
Mada, možda bolje da ih ni ne prolaze, sjećamo se svi još uvijek kako je Kopenhagen (takođe iz Danske) igrao tenisa s Mogrenom prošlo ljeto.
Ja mislim da bi ovi nasi imali neke sanse protiv Brondbija .samo da se prodje ovo
Gora je Budućnost od Brondbija, ali ne znam čemu tolko starh... Ništa to ne znači, pa svake godine ima iznenađenja, sve je moguće u fudbalu. Zašto je bolje da Budućnost sad ispadne?! Mrtvi Brondbi...
ima iznenadjenja samo nikako da ih priredi neki nas klub, bar ne pozitivnih... :D
Europske nogometne i civilne vlasti navodno sumnjaju u namještanje utakmice prvog pretkola Europske lige između Olimpije i Širokog Brijega, tvrdi njemački ARD. Riječ je o prvom dvoboju održanom 1. srpnja u Sloveniji, a nadležna je međunarodna agencija za praćenje nepravilnosti u sportskom klađenju dobila dojavu da je na azijskim kladionicama na pobjedu bosansko-hercegovačkog predstavnika uplaćena ukupna svota od četiri milijuna eura. Široki je Brijeg u gostima slavio 2-0, da bi nakon uzvrata tjedan dana kasnije u drugo pretkolo otišao s ukupnom 5-0 pobjedom. Unatoč procesima protiv ilegalnoga sportskog klađenja zbog manipuliranja rezultatima nogometnih utakmica, koji se vode u mnogim europskim zemljama, pošast namještanja, čini se, ne popušta
Rudar ocekivano gubi .. Ocigledno je da nashe ekipe mogu procj samo San Marino , Andoru i mozda Maltu ..
A dobro su počeli. Šteta što primiše onakav gol poslije kornera jer ono mogu samo naši timovi i reprezentacija. Onako gnjilo i neozbiljno odigrat odbranu poslije prekida je vjerovatno već patentirano sa naše strane tako da ako iko primi onakav gol treba da plati autorska prava. Tako bi se najbolje punio budžet :)
Ali zato Buducnost izlazi na teren za dva dana da brani cast klupskog crnogorskog fudbala. :)
Prognoze? Opet pun stadion, navijaci zeljni igre, al nidje veze i jedva izvuceni 1:1 remi. Klasika. :)
kakva tuga od igre i od ekipe...totalno bezidejno i neorganizovano su igrali, kao neki amateri..randjelovic samo neka je zdravo,ljuti se na saigrace,i vice im,a on prvi pojma nema.A sto se liteksa tice odavno nisam bolju ekipu gleda na stadion pod goricom...
vamos Buducnost , ponos CG :)
bio sam da gledam utakmicu, nevjerovatno je kakvi su baksuzni ovi nasi klubovi, pa ljudi ne znam jeste li gledali preko tv-a.. litex smijesna ekipa, moga je rudar komotno povesti sa 1:0 i onda bi svasta bilo i bas smo krenuli pricu sa drugom kao zamisli ako im ovi uvale jedan uvalice im redom 3-4 komada i eto nismo predugo cekali na tako nesto.. doduse poslije 0:2 smo napustili tribine tek poslije nam neko rece u grad kako su ih punili... zaista tuzno
nasa liga polako ali sigurno prelazi u amaterizam ako vec nisu... ne moze se sa takvim kapacitetima u evropu ljudi. Jednostavno i mafija je ucinjela svoje (eto barem sam se ponadao da ce piuni Sharica kupiti kakve igrace) a oni naprotiv nisu mijenjali sastav uopste... no imaju pravo, bice opet glavni konkurenti za prvo mjesto. Uvidjeli su da se klubovi raspadaju, jedini ozbiljni konkurent Buducnost je podmladio ekipu tako da opet ulaze kao glavni favoriti i njima je to sasvim dovoljno... Ipak je grad Pljevlja u pitanju :rolleyes:
nisam citao prethodne stranice, zna li se oce li bit varvara na sjeveru u cetvrtak? da ne kupim tu kartu dzaba ako oni bojkotuju.
http://www.sportskiportal.com/fudbal...o-porazen.html
bojim se da ce ovako i buducnost da prodje..
ne znam koliko godina ti imas,ali se kaze i pise laik.A Randjelovic jeste igracina protiv odbrana Decica,Berana, i slicnih...protiv liteksa se nije vidio...a i kakav god da je igrac,odakle njemu pravo da vice na saigrace,da se ljuti sto mu ne dobace loptu,to mi nije jasno..
kakvi su to luzeri ne bih se zacudio da izgube. ipak djokaj, beciraj, giga i drugovi nisu jos svoje rekli... juce mi je pricao golman buducnosti da je uprava buducnosti namjerno potencirala tu pricu u medijma kako je rival mnogo jaci protivnik itd... cisto za svaki slucaj da ne bude jos vece pljuvanje po njih ako im kojim slucajem krene naopako. a s druge strane nadaju se da ce ih preshegati.. malo su se zaebali jer nema varvara (respect) ali eto vidjecemo uskoro sto ce od svega toga ispasti.
ps. ako i buducnost bude izgubila od bakua najbolje bi bilo da skroz ugase ligu :mrgreen:
od sjutra karte u prodaji..
Cijena karte za zapadnu tribinu iznosi 4 eura, dok će se karte za južnu tribinu prodavati po cijeni od 2 eura.
Sezonske i VIP karte od prvenstvene sezone ne važe!!!