Maniti ga duvali :)
Printable View
Maniti ga duvali :)
Meni rekoše da može da se dobije u Mek u happy meal, tako da ću da provjerim to sjutra. :mrgreen:
trebala bi i meni mozda da stigne do kraja jula :)
Da ne znaš koliko koštaju u Njemačku?
u njemcku vam je vuvuzela 10 eura....
Eo je kod mene u komsiluk neki mali nabavio,ali nece da kaze odakle mu,u bojama Holandije je,vazda je na teren donosi kad igramo fudbal i duva u ono sa tribina...Samo cekamo da ga izbode neko iz komsiluka :D
Evo i zvanicno upravo sad, kupljena mi je vuvuzela NJEMACKE....taman da prkosim ENGLEZIMA kad dodju u Pg! :D
mala li nam je bila kazna slusat vuvuzulu na SP,jos cemo ih kroz Pg-Cg slusat:( kakva kazna,Boze...
uzivacete protiv engleske.... :)
e da....javljeno mi je ..imacu njemacku i holandsku vuvuzelku hiihihihihii :) 2 komata
Ima li dje u bg da se kupi???...Hitno
Na sahrani vam svirali s tim sra njem ;)
Ja ako znam što se narod naš tolko isprimao na ovo njesra, a većina ih se stidi npr. gusli kad se spomenu :) Nit ima kakvu melodiju, nit što drugo, jedino što oponaša roj pčela il osa manitih.
Kapiram da je ovo za nerviranje komšiluka i dalje okoline, skupo je bušit kroz stan svako malo i ugrađivat nove pločice u kupatilo. Stvarno ga maniti duvali :p
bolje vuvuzelu da duvam, nego to sto vi duvate :p
evo preko puta zgrade neko dijete ne patise cijeli dan, jutros me je probudio, reko okle brodska sirena, poludje
Izgleda da je H1N1 mala maca za ovo zlo.
ko duva(u vuvuzelu) zlo ne misli:D
Naravno,izludjivanje komshija i utakmica nije isto,tako da ih na utakmicama treba bezuslovno zabraniti.
I prva Vuvuzela je sigla na CG tlo. Ponosni vlasnik je DzoniS.
Mislim da vise nece biti nikoga na utakmice zbog njega i njegove vuvuzele :D
Znaci bice buke na stadion.
Šabanizam worldwide.
bilo je vuvuzela i prije njega odje
Znači indijanaca je bilo već.
Imam je i ja.
E da je sreće pa da se svi vode primjerom Totenhema:
http://www.sport24.co.za/Soccer/Engl...zelas-20100720
zivim u podgorici i bih da nabavim jednu paa ako neko zna dje ih mogu nabavit neka mi kaze i koliko kostaju xD
a da nemaju dje u podgoricu da se kupe ili na primorje