Dovoljno mu je za početak da pogleda onaj serija od 35. Ima li više od 3 člana foruma da su do kraja pogledali?
Printable View
Dovoljno mu je za početak da pogleda onaj serija od 35. Ima li više od 3 člana foruma da su do kraja pogledali?
Obratite se Darku Ivanovicu..
Uzmimo u obzir da nas stvarno zaprasuju..trebalo bi da smo pod uticajem tih hemikalija i naravno da osjecamo posledice..ko ima bilo kakav simptom, znak da je bio izlozen chemtrailsu...jer kolko sam vidio pominje morgelon sindrom..uticaj na raspolozenje itd itd..
evo danas kroz zetu kad sam ishao :)
sta god da je ovo...bilo je dugo, 'pravo' i nije lichilo na oblak, i bilo je jako vidljivo svo vrijeme (primjera radi, u isto vrijeme je mlazni avion letio visoko iznad i njegov trag je odma pocheo da blijedi)
na vama teoreticarima ostavljam da nagadjate :D
http://i67.photobucket.com/albums/h2...6/09102010.jpg
http://i67.photobucket.com/albums/h2...9102010001.jpg
loshe slike jer sam vozio i zumirao
Ih ih ih,neka nama te fore, chemical trails=acid trails=acid cookie=chemical cookie, za koga radis, da te ne kunemo sad, priznaj, ubaceni elementu :);)
juce sam bio na rijeku crnojevica i bile su 2 ovakve prave linije.Zanimljivo je to sto su te linije pocele da se sire i da prave oblake koji su kasnije bili veliki tako da je moguce da nesto zajeba*aju sa vremenom :p
Tivat, prije neki dan
Teoreticari, odgovorite mi na par pitanja..
1. Dje su ti nus efekti koji bi sigurno bili prouzrokovani trovanjem tj zaprasivanjem?
2. Dje su mrci nastradali usled alergija itd? Svi znamo dobro da svako razlicito reaguje na hemikalije?
3. Ko je iza svega toga? Masoni? Papa? Jao Ming? Vlajko Babovic?
Dajteeeee vise..Sigurno ali sigurno bi se efekti vidjeli na ljudima. :)
Ocigledno da nisi skoro nista procitao ođe sto se postavilo, ili pogledao.
evo za pocetak: https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...&postcount=107
Sve ti moze biti jasno ako pogledas ovo:
Danas je bas lijepo vrijeme za ovakvo nebo.
I na kraju da li je neko osjeca posledice konstantnog zaprasivanja?..neko?..bilo ko? ili se sve svodi na izbacivanje slika, i youtube snimaka?
Zar u suštini ne bi trebalo svi da obolimo u priblićno isto vrijeme od iste bolesti? Raspon može biti u jednoj državi oko mjesec dana :)
Vijesti o chemtrailsima iznad Subotice od 10.07.2010
U Subotici umesto komaraca zaprašuju ljude
Građani Subotice uzbunili se kad su primetili čudne tragove na nebu. Misle da je reč o kemtrejlsu - oblaku štetnih materija koji stvaraju avioni
Danas je nebo nad glavnim gradom bilo poprilično išarano.
Nad Bokom takođe, cijeli dan. :confused:
Bar isto.``
Da, jutros Bar, bukvalno kao da je neko igrao XO...
Mora da je zbog kiše... A momci :mrgreen:
Bolje da ste subotom u 12 gledali one ribe po PG nego u nebo, jad vas crni nasao :)
CHEMTRAILS: Detaljna studija o trovanju naroda preko neba u Hrvatskoj
Dobro, nije baš detaljna ali je dobar posao čovjek napravio i proslijedio u sve novine i institucije koje misli da su releventne
```````
???
ja slikah ovo prije neki dan (valjda su to ti chemtrails-i)
http://i56.tinypic.com/2ij6b7m.jpg
Iz dokumentarca sa History Channel-a
Povezanost chemtrailsa sa kišom i poplavama
Gvožđe padalo na Podgoricu
Oko 1,5 grama gvožđa po metru kvadratnom istaložilo se tokom 24 sata u minulu srijedu na području glavnog grada Crne Gore.
Sredinom srijede u atmosferi iznad Podgorice pojavili su se oblaci crvene boje, opterećeni aerosolom, a analiza padavina sa Hidrometereološke stanice za kvalitet vazduha je pokazala sadržaj gvožđa od oko 3 mg/l.
Tokom tog dana je izmjerena količina padavina 50l/m2, što znači da je na svaki metar kvadratni istaloženo oko 1,5 grama gvožđa, za 24 sata. Povećan je sadržaj suspendovanih materija, čija je vrednost bila oko 300 mg/l. Faktor povećanja u odnosu na "redovne" prilike je 22, a njihov sadržaj je pretežno pustinjski aerosol, navodi se u saopštenju Hidrometereološkog zavoda Crne Gore.
U Hidrometeorološkom zavodu Crne Gore se pojava prljavih kiša prati od 2002.godine analitički i putem razvijenog modela prognoze.
PCNEN
A ministar ćuti, jer ili ne smije ili nema niđe veze...
Tačno..kakav je on u stvari faktor tu. On ima da sluša, ili će doći neko drugi da sluša umjesto njega.. Da ga ne bi po ušima klepili.
Moj skromni doprinos ovoj temi - slike od 13.11.2010 kod sportskog centra Moraca u PG.
Od cistog plavog neba se za vrlo kratko vreme dobilo nebo prekriveno oblacima, a svi su formirani iz izduvnih tragova aviona.