Zelim da uvezem stene od 2 mjeseca iz Srbije? Kakva je procedura prelaska preko granice i da li kucak treba da ima mikrocip?
Printable View
Zelim da uvezem stene od 2 mjeseca iz Srbije? Kakva je procedura prelaska preko granice i da li kucak treba da ima mikrocip?
Sve zavisi kojim prevoznim sredstvom mislis da ides ... Avionom moras onaj transporter ,vozom ti nemam pojma valjda isto,autom nista ti ne treba ne gledaju ovi :D Mozda samo pasos ... Ne mora mikro cip jer ga ovi nasi nemaju cim procitat xD Moras pasos da imas... Eh da potvrda o vakcinaciji treba ... Posto je mali pitaj te od koga mislis da uvezes da ti srede nekako naljepnicu o vakcinaciji protiv bjesnila jer je to potrebno da predje granicu ;) To je to valjda
Jel sjutra u 08.00 pocinje takmicenje?
IMa li ko sa foruma da izvodi psa sjutra ja izvodim Argentinca nadamo se Jcacu ili PRM-u hvali nam taj jedan
u 9 je sati koga zanima
koliko košta revakcina protiv štenećaka?
Dje ima neki dobar pet shop u PG dje se mogu kupiti tablete za ciscenje od parazita kvani-kvantel i uopste tako neke stvari ?
To sam ja juče kod veterinara uzima.Mislim da imaš na Zabjelo blizu Pasarele a ima vjerovatno i u onu radnju u zgradu kod krivog mosta,preko puta TITEXA
Bas si uzimao kvani-kvantel ?
sad viđeh,prazikvantel
u čemu je razlika?nisam baš upućen u medikamente pa zato ;)
E ne znam ni ja tacno u cemu je razlika, posto ove ne nadjoh uzeh neke druge.
Kako ti napreduje malac ? :)
Pa počeo je da se deblja činimi se.Mjeriću ga neki dan pa ću viđet.Danas je pola danas ciča jer je zatvoren u ogradu a bi da se igra i mazi.Ali kiša je pa će morat malo da se strpi.Uostalom nije ni za njega dobro da se kvasi dok je još mali ;)
ja sam skoro štene nabavio pa sam se dosta oko toga i informisa.nikad nije kasno što se toga tiče al viđi prvo kako je vaspitana i socijalzovana.prošetaj je malo ulicom da vidiš trza li na druge pse i ljude itd.čisto da ne nabačiš sebe muku ako je prošli gazda bio malo više opušten po tom pitanju.
Nestala Purina pro plan sa lososom u Doggyland :(, gdje jos ima da se kupi, da li neko zna?
pet shop pola blizu mase i u centru ;)
ima li dje u PG da se kupe ogrlice protiv buva za macke u nekoj boji (a da nije monotona braon/crna) ?
Ja se najiskrenije izvinjavam ako ću koga da uvrijedim, ali bih htio da pitam jeli OK ako se pas hrani vitaminima koje mi uzimamo, npr. 'Cedevita', recimo dam mu je da popije kao što pije mlijeko...
Hvala unaprijed na odgovoru...
maximalno izbjegavanje aditiva,boja isl.
mislim da za neke male pare imaš vitamine da kupiš kod veterinara.u krajnjem slučaju oligovit tablete za ljude al su mi rekli kako su teške za pseći stomak
imam jedno malo priglupo pitanje :DD
kada je muzijak labrador jel istina da ce stene da lici na njega tj da bude kao labrador samo mjesanac..?? :D
ka što sam reče,priglupo :D
ne ide to tako,i od majke povuče dosta gena
hahaha pa rekoh priglupo xD jer sam se kladio sa drugom :D on tvrdi da ce da izlgeda kao labrador :))
ako je u velike pare to vam je lako.nađete vlasnika labradora i neku kučku i čekate ishod :D
hahahaha nije bas u velike 10 e :DD xD
Odlicna ideja...
Švajcarska uvela dozvolu za posedovanje psa |Tanjug | 29. 10. 2010. - 11:40h
Od pre nekoliko nedelja, Švajcarci koji žele da usvoje ili kupe psa moraju da izvade specijalnu dozvolu. Prema novom švajcarskom zakonu, vlasnici pasa su obavezni da pre kupovine kućnog ljubimca prodju kurs nakon kojeg im se izdaje "dozvola za posedovanje psa".
Kurs se sastoji od četiri sata teorijskog predavanja i četiri sata praktičnih vežbi.
Cilj nove mere je da se vlasnici učine odgovornijim i smanji broj zlostavljanja i napuštanja pasa.
Obuka omogućava da se vlasnici upoznaju sa ulogom gazde i nauče kako da od svog psa naprave poslušnog kućnog ljubimca, čime će izbeći slučajeve ujeda.
Naime, podaci pokazuju da je neznanje vlasnika najčešći uzrok ovakvih drama.
Novi zakon odnosi se na sve one koji nameravaju da kupe psa i na sve one koji su ga kupili u poslednje dve godine.
Poklanjam musko stene mjesanca (majka dodz , otac labrador). Ne mogu da ga drzim u stanu jer zivim privatno, a gazda je neumoljiv po tom pitanju. Mali je kao bombonica. Poklanjam iskljucivo ozbiljnoj osobi koja bi ga drzala u stanu i obezbijedila mu ,,udoban zivot" - kako sa ishranom, tako i sa higijenom. Pisite na e-mail : [email protected] sa naznakom REX ili ovdje na forumu PM. POZ
ima li ko dje zensku baseta za parenje ?
Sinoć svraćem u Albonu i vidim Purina Darling vreća od 3kg nešto manje od 6e.Činili mi se ili je to prilično jeftinije negoli u pet prodavnicama?
Dje mogu da kupim vulkanski pijesak i hranu za činčilu u CG?
pijesak je imao u male kesice u kakadu al po bezobraznim cijenama.to je bila jedna doza za kupanje a za iste pare u bg-u sam ja uzima 2kg.
hranu imaš i u kakadu i u onaj pet šop iza kino kulture(tj kad prođeš onom ulicom pored kina i pored škole pa nagore skreneš ako si shvatio što oću da kažem :D).hrana je padovan cavie.nemoj slučajno onu te gazda kakadua miksa.zadnje smeće u nju stavi.polubuđavo.em neće da jedu em zaboluju od nje.ovu padovanovu moja obožava.
Hvala ti na informacijama, izgleda da cu morati taj pijesak u BG da kupujem, kako se zove taj pet shop iza kine kulture i da li postoji kakvi alternativni pijesak koji se koristi za kupanje? Sta jos moze cincila da jede osim te hrane iz pet shopova?
potraži po netu.mojoj dajem pomalo jabuke,šargarepe,sijena,maslačka.po netu imaš dosta tema o tome što smije a što ne.viđećeš možda neđe da im ne treba voda,to je glupost totalna.imaš one male pojilice za glodare i montiraj jednu na kavez.i parče drveta kojemože da glođe.najbolje od lješnika.ja takođe mojoj s vremena na vrijeme ubacim parče ytonga da tupi zube.
Ewo owdje da pitam mozda mi neko moze pomoc'...Moje milo i drago kuce ne woli powodac ...Stawim joj ogrlicu i powodac i ona onaj powodac grize...:))..To mi predstawlja weliki problem,ne samo zbog setanja (osim setnje kroz grad :) ),jer je ona pustena po citaw dan,samo je uwece u box,nego kad je wodim kod weterinara ja je nosim(znam da postoje one plasticne kutije za pse,al mi je to glupo jer bih da je naucim na powodac da ide,jer je samo tako mogu wodit u grad,u park itd...) kuce ima 5 mjeseci,da ne bude da je nosim u ruke kod weterinara i kad bude imala godinu ili dwije.:)))..:)))))..Ima li kakwo resenje....
ja sam ovome mome prije mjesec počeo ogrlicu da stavljam.naravno na total labavo,skoro da mu spada.brzo je svika.onda sam posle 10tak dana počeo i lanac(da bih ga svezao kad moram nešto da odradim,kad neko dolazi da ne izleti pred kola isl) i sve manje cima.probao sam i da šetam i trčkaram sa njim dok je na lancu.prvi dan je zatezao a onda sam mu to malo kroz igru.popalim ga da trči put mene i tako je naučio
xaxa kralj....:) i moja Rea je nawikla na ogrlicu i isto ponekad trci i seta na powodac,ali joj je powodac u ustima dok seta i cima ponekad...:) a nekad joj pa'ne na pamet kad joj stawim powodac da legne na ledja i nece da se pomjeri...:)))....gad mali :))))):cool::cool::cool::cool:
a to da uzme u zube oće i ovaj.zasad ga puštam ili mu držim zategnut iznad glave kako ga ne može dohvatit
dje ima u cg odgavijacnica pitova i stafova?
ja sam iz srbije uzeo moga.imaš po tendera isl oglase.imaš onog iza pejtona no su sve astronomske cijene.300-500e štene.
preporučio bih ti da na bk forum pogledaš što ima.tu ljudi predstave i roditelje itd pa onda se iskombinuješ i iz srbije nabaviš.ovi se ođe kriju ka zmije(mada imaju razloga s obzirom da ih većina za borbe koristi).