dok se more ugrije prođe jun...imaćemo od ljeta jul i avgust. strava.
Printable View
dok se more ugrije prođe jun...imaćemo od ljeta jul i avgust. strava.
Ne mogu da vjerujem da PRVOG JUNA sjedim u čarapama i papučama a hladne mi noge, pantalonama i košulji dugih rukava, i HLADNE MI RUKE dok kucam po tastaturi!
Još je gore nama koji smo osjetljivi na vrijeme - ja imam jako bitan i zaj*ban posao da završim za vikend, a od ovih promjena mi se samo spava i ne mogu da se koncentrišem...
meni je banja, neka potraje, imamo kad lipsavat od vrućina...
draže mi se kupat' u oktobru ka' prošle godine, no u julu kad voda ključa i kad se ne možeš pomjerit od naroda...
Koje ludilo od vremena.
maj možda..ali meni je ubjedljivo najbolji uvijek bio septembar za kupanje, sunčanje, uživanje, ODMOR...
Zavisi đe ideš... recimo, odeš na Hvar, i kakvo god da je vrijeme krajem avgusta, kako dođe prvi septembar - PLJAS! Doma.
ja bi radije da lipsavam 3 mj. nego da vlažim 10, a sušim se 2
ja b ih najradije da mi bude od 30 do 50 celzijusa cijele godine! No me niko ne pita:D
ne mogu da vjerujem da je to rekla osoba sa niskim pritiskom :D
Evo nas ka' u Englesku.
kakvo je ovo bombardovanje u sred ljeta...
vrijeme dušu dalo za spavanje...
I za pravljenje djece <3
jeste ^_^
e pa lijepo...doće to i kod nas....pi, taman sam mislila neće bit zime:D
Već je u Dubrovniku.
Teodor pao na granici, ništa od nevremena kod nas.
Teodor padavicar?
Al' ce da nam ljuljne veceras opet. Mada je vanka sasvim pristojno, jugic duva, kratke nogavice dovoljne, provjereno. :)
Prema prognozi, olujna kiša će uticati na osjetan porast vodostaja na rijekama. Prestanak padavina se očekuje u nedjelju, nakon čega će doći do osjetnog zahlađenja.
Crnogorski meteorolozi upozorili su da Crnu Goru danas i narednih dana očekuje jak ciklon sa obilnim padavinama.
Prema prognozi, olujna kiša će uticati na osjetan porast vodostaja na rijekama, a usljed bujica, moguća su i oštećenja putne infrastrukture.
Središte ciklonske aktivnosti koja utiče na nestabilne vremenske prlike u Crnoj Gori je u Đenovskom zalivu, u Italiji.
Prestanak padavina se očekuje tek u nedjelju, nakon čega će doći do osjetnog zahlađenja.
U sjevernom dijelu Crne Gore od 24. novembra predviđaju se i sniježne padavine.
P.S. Kako li će dat ime ciklonu?
nece bronx sigurno
Kuku kiŠa! Kuku vjetar! Kuku snijeg! Kuku sunce! E pa, Čudo!
kuku, alapaca! spuusti se magloo da je ne gledaaaam!
A ti ne moŽeŠ da ŽiviŠ bez mene jadan ahahahahahhahhaahahhahahaha
Hladno vrijeme, kiša i snijeg obilježiče sedmicu pred nama.
http://www.cdm.me/sites/cdm.bild-stu...13/11/2611.gif
Od utorka će biti osjetan pad temperature, dok će na sjeveru biti i snijega, kazao je za CdM meteorolog Angel Marčev.
"Tokom utorka mjestimično su moguće slabe padavine, kiša na jugu, a u višim i nižim planinskim predjelima, očekuju se snijeg i sunježica. Na sjeveru oblačno i veoma hladno, moguća je mećava", kazao je Marčev za CdM.
A mora kompezovat neđe, ne može tek tako topla zima proći. Nastradaše US i UK, a bojim se da ćemo i mi u ovaj mjesec doć na red.
A ima li ljepse zemlje OD Cg , eee 20 stepeni u januar mjesec :D
Bez zajebancije jel moguce da je 20 stepeni , stvarno nije nesto u redu. A sto se tice ovog nevremena cijela Sj. Amerika je u ledu I snijegu, ne samo USA
U čitavu Evropu je bolesno toplo.
Добро ал чини ми се ипак у Пг да је најтоплије
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Kažu - HAARP. Šta vi mislite? :D
Ево не знам.
Ali je zato uvece pomet.
Moguce da je HAARP ali ti sto upravljaju njime su zaboravili da u prirodi sve tezi ka ravnotezi tako da se mi sad grijemo a oni lade (ili tako nekako,neznam jesam li pobrka) :)
Ne treba Harp tu nista da cini.I bez njega smo sve okrenuli naopacke.Koliko je samo suma posjeceno u zadnjih 20 godina..I koliko se zagadjuje planeta..
Tek cemo da osjecamo posledice, ovo je nista.