Aerodrom je novi napravljen i vec se koristi??
Printable View
Aerodrom je novi napravljen i vec se koristi??
Nije josh zavrshen, i ne koristi se josh. Valjda su obecali do 15 maja da ce bit`, ako se ne varam.
ma super je ^TijanA^...ne slushaj ti ovoga "koktelichara"...hahahaha...ti si se nashla neshto da zborish...:)idem ti za nk...$utra weche je kao ono shto smo ishle na ct...aaaaaa...jesam li ti zaz00bice napravila????xixixixiixixi...anyway,bitje to(mislim na aerodrom:) ) i prije petnajestOga....samo nam ti doleti...ONI...za OWI...mislim...referendum:)Quote:
Originally Posted by Nikolina
Ja cu 20-og. I idemo pravo u pub 111 na long island + tequilla. :)
hahahahahahah...neJ ga meni sa Coca Colom davat...a ne ne...no tjemo tu tequilu za NIKA morat obezbijedit sa jedniJOm beck's-om:mrgreen: :mrgreen: ...ti zneash ja tju samo NASHE ...mislim Vranac:) a dolijetji vishe krilima kochilaaaaaaa:)Quote:
Pushti jadna malo da se uzhelim. :)
nijesi si se uzeljela jel????e pa...br00ka pucheeee!!:mrgreen:Quote:
e pa ja sam vecj puna 3 dana domaaaa... :) a dan ppshto sam doshla dotakla sam se prvo 2 sex on the beach i shvatila da nema vajde od toga pa poslije toga 2 long island-a jaoooj bash mi je bilo veselo:)
Tijana, vodimo li ovog djetica (touch_of_pink) s nama??? Vidish li jadna da i ona pije long island. :p
Pu sram da ve bidne alkoholicarke jedne !
Hhahahaha e neka sam vi rekadnujo hehehehehehehe!
E-eee, sram nas bilo!!! ;) KO CE NAS OZHENIT` OVAKVE???:p Cccc...
joooooooooooooooojjjjjj...a dje da nam kwari prosjek!!!!?????:D mislim,10ak koktela +10tequilla po osobi na sat i po??mislim...ona sa 4 neka BEDNA(xixixiixixixiix):devil: ...teshko...a shta bi teK bilo da nastavimo ka shto nastavljamo neGdje dr00go???:) bez da je vodimo na detoksikaciju???xixixixiixixixix...ja nemam snage a ni kola:mrgreen:Quote:
P.S.nothing personal touch_of_pink...mada si se mogla javit:twisted: :mrgreen: ...ja sam odje josh nedjelju dana...Aj ako se nash savjet za izlaske slozhi....mozda te i zovnemo..no da nu neshto na shta te dobit mozemo???:)
Hahahahha, neka Tijana, ne pominji kolichine, leleeee... :p Hahahhaha...
/me zamishlja Pub 111, Tijanu, tekilu+Long Island+Red Bull.... Mmmmmmmmmmmm...
Ah, suboto, poitaj malo, da se obraduju ova zhed(lj)na ustaaaaaaaaaaaa...
hahahahahahahhahahaaha...jel tebe to KAO NEKA NOSTALGIJICA cepka???:) hahahahahahahah...aj javni chim sletish...idemo u Ajku...:)Quote:
e stvarno valaaaa... e sad vala...prvo shto sam slavila shto sam se vratila pa na matursko.. a onda na zhurq maturanata cijeli dan i uveche u grad nastavili.. meni stvrano treba pauza:) a sa vas dvije loode:) \
ps. a ocjete li me zvat:p
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...dok se vi svi dogovorite oca mi gonite dje otjete ...ja sam vetj stigla u PolandIU...pu na sve vas...a ti mala( owo se na tebe touch_of_pink odnosi!!!) produzhi malo 'aljineeeeeee...ona crna aljinica sa onom crnom sandalom...opasno opasno...uchinjelo mi se da sam te vidjela u pub...hm...mozda jednom 5,6 dana unazad...ali nijesam bila sigurna...ako je tvoja crna rasc00bena 'aljina...i crna salonka 12-ica na nju...ondar...samo neka si mi veselo:)xixixixixixix:twisted:Quote:
Originally Posted by touch_of_pink
hAgZZZZZZ from POLNDia:)
HaLaJ mAnEt
E ja dodjoh danas. I nisam neshto pretuzhna shto sam doshla, jer cu brzo nazad :)...
Ocesh ti ne boj seeeeeee
a shto se ti b00kash...i tebe tjemo dowodit ne zvali se kako se zovemo...:DQuote:
Originally Posted by Desert Eagle
Chuce se kad on sleti :)
hhahahahahhahha...kako tje da chujee???? ihaaaaaaaaaa???? ili tje se epicentar osjetit u golubowce???:)Quote:
Originally Posted by tweet
Chut da vi se zakunem :)
A nekima od nas nije bolje od tvojega dolaska! :pQuote:
Originally Posted by ^m00dO_oD_kOlJiBrIyA^
Da je tacno da raste nos kad celjade slaze, tebi bi bio bar metar do sad! :P :D
gle'aj owoJoga!!:D...shto ti otjesh???kakvoga dolaska???ja sam u poljsku ruZhka...ali sa Zh:)Quote:
Originally Posted by Thomas_O_Malley
A to sa duzhinom...owo ONI...mani me se;) xxixiixixixixiixixi
Malaaaaaa, shto si pomaHnitala?:D Kad dolazish ti u CG?Quote:
hahahahhahhahahahahhaha :lol:Quote:
nije 12 nego 10:)
hahahahaha...zneachi...nijesam sam se prevarila koT tebe:DQuote:
xaxaxaxaa...e pa...:D
bogme ti neshto imash preoshtro okce za tu modu:mrgreen:Quote:
hahahaha... a shto znam...detaljista sam veliki...mozhe bit' i da si nijesi U krivU:DQuote:
Originally Posted by Amerikanac
Leleee, ja evo 5 dana sanjam more. U stvari prvo bazen, pa neshto na plazhu, cunami... Aaaaaaaa ocu na more!
dream on! do desjatawa ijulja...:mrgreen: ..xxixixiixixiQuote:
ti i poljski naucila :)Quote:
ima dosta poljakinja i odje, narocito jedna u banku shto radi :mrgreen: e bogme ga i ja moram "dobre" nauchit :)
Samo vi sanjajte! Sanjacu i ja vas kad malo prispem na plazu na ono sunce pa se mozda sretnemo nedje u snu... :mrgreen: :D
e pa ja sam vecj bilaaaa:) i uspjela i da se isqpam i da pocrvenim i da se napunim pijeska njaaam:)
I ja sam se jucer citav dan pekao u Brightonu ali ipak nije to isto u Lamanshu se ne bih okupao bez da je nekome za spas?:-)Quote:
ok pijesak im nije los mada mislim da su ga dovukli odnekuda a evo i sunce nas prosto shokira 4 dana neprekidno a vele potrajat ce jos koji dan,ne mogu da vjerujem,bit ce nesto???
Ja sam dosa prije nekolko dana iz CG a vec me pici nostalgija ,e QQ mene smrc smrcccc !
Bila sam i ja vec, prije 10 dana. :p No ocu opet i opet i josh i josh... :lol:Quote:
Do desjatova ijulja je na ruskom ( za poljski ne znaDEm). ;)Quote:
Originally Posted by Amerikanac
P.S. Tijaniceeee, ja cu prije desjatova ijuljaaaaaaaa.... :)
Samo josh da vam oce sunce granut`... :-D No nije loshe spavat` u krevet kad kisha pada! :lol:Quote:
Originally Posted by shrek
Hahaha! Ko bi rekao da je ovaj Zvek covjek? :mrgreen:Quote:
Originally Posted by Zvek_Zivi