Kako on uziva! :)
Dako mu je nedje pauk ponese, no je sreca sto je uvijek ispred znaka parkira :D
Printable View
Kako on uziva! :)
Dako mu je nedje pauk ponese, no je sreca sto je uvijek ispred znaka parkira :D
O tome pricam... 8)Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
Ma koji pauk može da ga diže, 3 000 kg ljudi, 3 000!
Cakir, evo šta prodaje moj brat u USA, trenutno ima samo ovu Hondu i ovaj Infiniti. Infinitija sam ja kupio $1 900 a ima čak aktivno vješanje....sve što je moguće...V8 sa 290 ks.
Hondu je on kupio prije mjesec dana $4 700...
Honda...http://www.autotrader.com/fyc/vdp.js...&cardist=0
Infiniti:
http://www.autotrader.com/fyc/vdp.js...&cardist=0
Zar pauk nmije ukinut odlukom suda hehehe ispred Ekonomije ih kupe redovno, znaju da imamo para pa nose kola kako im se cefne. Kreteni!!!! :devil:
http://img115.exs.cx/img115/8338/honda.jpg
A fabia postovanje za ovo. Ovo bi odje kod mene otislo bez frke 8000€.
Kod nas je stalo i kupovina i prodaja, idu bozicni i novogodisnji praznici pa narod nece da kupuje auta, a i inace ja u petak akobogda polazim za CG imam na raspolaganju 3 auta pa ne znam sa kojim ni da krenem, dvije golf 2 i jetta. Ako je ko zainteresovan nek se javi. sve su dizeli golfovi ´88 zuti, dvoje vrata i ´91 god, crni, dvoje vrata, a jetta crvena 4 vrata. cijena za golfove je zuti 1000, crni 1200 i jetta 1200€ tu mi je zarada 100-200€ a 2100km treba da vozim.
gledaj ovo
_______zuti golf------------------crni golf--------------------jetta
placeni:---350€----------------------450€----------------------500€
gorivo:----200€----------------------200€----------------------200€
putarina:---40€-----------------------40€------------------------40€
tablice:----160€----------------------160€----------------------160€
propratni
papiri:------80€------------------------80€------------------------80€
kazna-----50-60€--------------------50-60€-------------------50-60€
alu felge za golf 2
http://img115.exs.cx/img115/2237/felma.jpg
ovakve. Dosta dobro ocuvane sa gumama...
pioneer kasetofon 4x40w, pioneer zvucnici 2x160w i fabricki woofer magnat, sve zajedno 300€
Ali brate ima 173 000 milja i brat kaže da je kao nova, kao da
je izašla iz fabrike, ništa ne lupa, sve je čvrsto...
A Infiniti je vrh ali i on je prešao 187 000 a kad sam ga uzeo imao je 173 000, troši ali ide, ima automatiku sa 8 brzina i vjeruj mi da sam ga vozio drugom 83 milja na sat ali opet kažem, troši mnogo!
Donesi ti onaj crveni Golf i naćićeš kupca!
Znači Honda je skupa u D...
A ovaj Infiniti, koliko može da se prodaje u D?
Ukinula ga moja rodjena strina, sjecam se kad je na DVEVNIK u 19:30h govorila, kakve je ovacije iz moje dnevne sobe dobila. Sad jesu li ga vratili ili ne pojma nemam.Quote:
Originally Posted by hercules
Ne nije ovaj kombi skup ovo se bas dosta vozi kupuju ovi tipicni porodicni Njemci i arapi, poznati su po tome.Quote:
A ovaj infiniti bez da te lazem, nikad ga ni vidio nijesam, pojma nemam kakve su mu cijene.
паук је враћен јер је преправљен правилник
Znam da je vracen cush. Najjace je kad ti ponesu auto kod bolnice pa jos i parking moras da platis :!::!: A gledao sam mojim ocim dje su covjeku BMW M5 morali da vrate na isto mjesto odakle su ga uzlei. Ovaj valjda neka opasna faca bio :devil:
Slušaj ovo, bio sam bolestan i legao sam ti na onu malo bolnicu (infektivna klinika) koja se nalazi ispred parkinga.....cijeli dan dva pauka samo dolaze sa automobilima....kakva stoka!
http://www.tuninglinx.com/html/max04_gal01.html
no comment!!!
Jeste primijetili da u PG pola semafra ne radi cim pocne ova grmljavina :?: :devil:
:lolblue:
Oni semafori kod Doma Zdravlja Pobrežje nisu radili mjesec dana, oni semafori kod novog mosta (blizu čepuraka) nisu radili i ne rade već 3 mjeseca.
A tu sam danas jebao jednu Boru 1.6 sa Toyotom....uh kako me gleda vozač.....:lolblue:
To se zove birati izmedju Iskra i Siemensa i mi onako nostalgicni izaberemo skuplje Iskrine semafore :!:
U Bijelo Polje su zato zvek rade i kad treba i ne treba i ima ih skoro svaka kuca privatno :lolblue: :lolblue: :lolblue: . Kod nas je ka u Istanbul prvenstvo ima ko ugrabi pa ceraj... :lolblue:Quote:
Originally Posted by hercules
[size=6]Da li vas nerviraju glupi vozači i glupi trikovi vozača? Čekanje na semaforu, gužva....[/size]
Mene ne, uvijek sam srećan kad vozim, ne znam zašto, uvijek slušam muziku i lagano, ja mogu da čekam....
Ne znam zašto ali uživam kad vozim, ne znam zašto, uvijek sam SMILE...
Respektujem svakog vozača, dajem prednost vozačima......
Volim da vozim, ali ili nova kola naravno! :respect:
Quote:
Ah ne pominji guzve i semafore mrzniji su mi nego sve. Odje u Njemacku znam tacno koji ima ugradjen foto a koji ne tako kad nema nikog crveno je za mene zeleno uveliko. Dolje kod nas OK nas narod pa sve drugacije svi smo tolerantni.A sta nejvise mrzim, mrzim ove tipicne stare Njemice koje strogo postuju sva ogranicenja u 1 km pa dje je 40 ogranicenje vozi se 30 ah to mi dodje stvarno kap u prepunoj casi...
Mene ne smetaju, jedino mi smeta kad ne umije da se prestroji kako treba. Inace sam vrlo stalozen pogotovo kad mi sviraju od pozadi da krenem a ja cekma pjesake jer je i njima zeleno e onda uzivam :D a ovi sto se ne umiju prestrojit sve bjeze od mene jer ja se zainatim i necu da ga pustim i onda mora da koci ne bi li izbjegao karambol. Zato momci cuvajte se :devil:
мене нервирају ликови који не дају показиваче правца тамо ђе треба,пих
/me bio krajnje korektan, i KRAJNJE NERVOZAN :twisted:
Sada sam krajnje korektan i :joint:
Yebiga, 25 EUR je odradilo svoje...
Bandito za te "tvoje" je H1 zakon, pa kad ga jednom zalijepis (ljastis, zviznes...) odpozadi ili ne daj Boze predjes preko njega drugi put ce da pali pokazivac pravca 200m prije skretanja :lol:
Vala kad vidim da mi se parkiraju na trotoare kolima sve bih paukom ponio. Kako to mrzim to je jedna od vecih nekultura uopste.
Ili ono napraviš grešku i napadaš drugog!
http://img112.exs.cx/img112/761/47-V...deckarfrag.jpg
Sta se ovdje zapravo desilo??? :D :D :D
A ne ne ja nisam takav ali ih stvarno ima za :arrow:
http://img26.exs.cx/img26/1301/02-EmoSorry.gif
Hahahah ja bih rekao da se neka cura saplela i da joj je neko pomogao uz to :lolblue:Quote:
Originally Posted by Cakir
Aaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da vjerujem vidji ovo ahahahahahahahahahah :lolblue::lolblue::lolblue: kako ej dobro uradjeno :respect:
QQ! Yugo limuzina! Hahahahahaha!
Kad si kupio Cadillaca dali su ti u Zuga besplatno, to je ona američka riječ "Buy one, get one free".
E vidite sad šta su radili sa Yugićima, produžili su Yuga za svadbe, eeee kakva mlada je to bila.
Jebeno.....:lolblue:.....licenca iz Pullmana! :lolblue:
svaka ti cast volio bih da sam smiren kao tiQuote:
ali jednostavno nisam
takav mi je temperament ,poludim kad vidim nekoga da se vuce ispred mene,kad ne daje zmigavac,kad prelijece iz jedne trake u drugu odjednom a ne gleda u retrovizor .............
bas prije 20-tak dana ja prolazim pored gradjevinske skole put masinske
i preticem auto i vracam se u traku i kocim naglo na raskrsnicu kod jastreba jer sam isao dosta brzo (naglo sam zakocio iza pezoa 307 crnog niksicke registracije) i zakocim na pola metra od njega
kad vice lik pazi kako vozis mater ti *****
ja fino izadjem iz kola i rekoh druze ja tebe nisam nista uradio,niti sam ti kola ostetio i smiri malo zivce jer niko mi nece majku psovat ni mene vrijedjat
kad on veli ono klosarski sto da me neces izbit mozda majmune
ja rekoh sacekaj sekund,ja fino u kola i pendrek u ruku
e kad je vidio sto sam uzeo puni gas odlece kralj
a tako sam htio majku da mu ***** da izlomim i njega i auto
jer mu nisam nista uradio i bio sam fin prema njemu do jedne granice
a on mene psuje majku i vrijedja me
ja nikoga prvi ne diram niti se *****m a vazda se trudim da budem kulturan s nekim i ispostujem ga
ali kad uprkos tome neko mene nadje da maltretira onda stvarno cu da mu ***** majku (izvinite na silnim psovkama ali moram da docaram ovo)
cojeku sam prije 4 godine izbio 3 zuba iz vilice
zato sto me je osamario jer sam sedio na klupu sa nogama gore,a ja fino sipku od klupe pa po njemu 2 puta i gass!!!
pa je *****cina obilazila kvart moj posle s pistoljem da me trazi
neko ce pomsilit da sam napaljena budala neka ali stvarno sam miran i fin momak ali ne volim da mi se neko klosari kad mu nista ne radim i kad ga postujem onda puknem skroz (porodicna crta svi su vukcevici takvi)
nikad nisam prvi poceo ili prouzrokovao tucu niti cu ikad
ali cu se branit ako me neko napane i ako predje granicu sigurno
zato u yugu stoji fino pendrek sa lijeve strane sica pa ako je frka
moze da proradi lako ali ne zelim to nikome jer bi ga sastavljali kao lego kockice doktori posle
a znao sam i da primim batine u dosta situacija ali dostojanstveno
nista ono vidjecemo posle i to
nekad dobijes nekad izgubis tako je to
i nisam osvetoljubiv samo sam impulsivan
e sada
neznam zasto sam vam ovo ispricao..........
Kakav kreten... :evil:Quote:
kad vice lik pazi kako vozis mater ti *****
Quote:
ja rekoh sacekaj sekund,ja fino u kola i pendrek u ruku
Svaka ti čast, pošto ja ne mogu da se bijem ja lepo korstim jednu bolju spravu, neka bude tu ispod.... 8)
Quote:
cojeku sam prije 4 godine izbio 3 zuba iz vilice
zato sto me je osamario jer sam sedio na klupu sa nogama gore,a ja fino sipku od klupe pa po njemu 2 puta i gass!!!
I ovaj lik što ti stoji na avatar ima jaku facu...uhhh...kakva ubica!
Da ti pravo kažem vozio sam u USA jedno 20 000 milja i još nisam vidio jedno da pravi ni najmanju grešku, kakva kultura ljudi a ovdje.....pretekaju te i sa lijeve i sa desne strane.
Znaš kako je bilo prije 2-3 dana, vozim ja Fabiju Tuzi - PG po onom pravcu i pošto ja stalno pričam telefonom i tada sam bio sa jednom rukom na volan a drugom sam držao telefon kad vidim neki lik sa Renault 5 vozi iza mene sa dugim svjetlima, palim ja 4 žmigavca...nema šance...neće da ih ugasi a nije mogao da me pretiče jer sa druge strane je bila neka duga kolona, ja vozim po onom pravcu 40 km/h a lik vozi sa dugim svijetlima....šta da radim...stanem ja kod nekog servisa i prolazi on a ja za njim i naravno upalim ti ja duga svijetla (ne svijetla nego kao reflektori) i vidim da mu to smeta i diže on ruku a ja mu vozim na 2 metara, pokušava on da mi bježi ali nema šanse...vozimo ti mi tako jedno 500 metara kad stane nasred magistrale, izlazi lik iz auto i viče na mene zašto pališ duga svijetla? Pa za to što i ti vozio iza mene sa dugim svijetlima.....pa mene kaže možda ne rade kratka!...dobro brate...(izlazim ja iz Fabije)...i reko oću da vidim da li ti rade, ako ti budu radile slomiću ti prednju šoferšajbnu, ako ne onda bježi i da te ne vidim...idem ja otvorim vrata...kaže...dobro brate pošto čeka kolona iza nas krenimo jer nema smisla....dobro *****u jedan bježi da te ne vidim jer jebaću ti onu što ti sedi napred (njegova đevojka sigurno) i lik je ušao u auto i pravo kući a ja iza njim kad posle sam ga pretekao i radile su kratka svijetla.
Kretena nikad dosta!
Fabia i ti 2 Fat, pa vi ste nervozni jebo vas dan... :D
Cemu ta nervoza jadan ima li ista ljepse nego iskulirat covjeka? Mada priznajem da nijesam nista stabilizovaniji od vas dvojice.
Nije to to, ja sam miran do jedne tačke ali kad vidim da neko hoće da me jebe onda i ja njega dok....dok.....
Ali ovaj tvoj avatar je.....UHHH!
Za adrenalin se rodio a?Quote: