Imas li punjač za bateriju za Sony digitalni aparat? http://www.dcresource.com/reviews/so...ra-battery.jpg
Printable View
Imas li punjač za bateriju za Sony digitalni aparat? http://www.dcresource.com/reviews/so...ra-battery.jpg
Imas li ekran za Toshiba Satellite L450-173?
Samo pohvale za servis!
Matična ploča za HP 6735s, imaš li?
Mogu da porucim, ali cijena je prevelika 250e plus shipping i carina.... pitanje je isplati li se to mjenjati! Ko je konstatovao kvar?
Servisiram digitalce....!
Servisiram notebook racunare...
Idemo opet na vrh.
Refresh za april...
Refresh za Maj mjesec... pazite vase aparate od pijeska sa plaza...
ja sam iz srbije, ako budes mogao da popravis kamericu vp-d105i, koristi one male digitalne kasete, oprosti ako sam laik :)
pozajmio sam je drugaru i kada mi je vratio ne radi mi displej, a kamerica snima bez problema
NAravno da mogu, najvjerovatnije je flat cable displaya ili je sam display slomljen...
Mozete donijeti da pogledam pa bih bi vam tacno javio sto je i koliko bi servis bio!
Aktuelno i dalje!
Refresh za mjesec JUN!
Radiš li popravke Canon DSLR aparata?
Naravno!
Imam Canon 400D koji mi sjedi već duže vrijeme kući jer sumnjam da je crkao CMOS senzor.
Aparat skroz radi, elektronika i mehanika ali kad fotografišem dobijam samo crnu sliku.
U međuvremenu sam prodao objektive i kartice od njega pa me zanima koliko bi koštalo da ti ostavim tijelo da vidiš šta je problem i kažeš koliko bi koštala popravka ukoliko bi ti to mogao da odradiš?
Moras mi ostaviti aparat na par dana, da pogledam sto moze biti i koliko bi bio servis... konstatacija je besplatna!
Svaka čast. Dogovaramo se da ti ostavim aparat.
Canon Ixus 970IS
Imao je tu nesreću da se 'okupa' u Coca Coli :( Srećom, bio je u futroli ali je probilo unutra.
Preko ekrana je trag (vjerovatno od same Coca Cole), slikanje sa blicom ne radi, bez blica radi. Baterija i memorijska kartica su ok.
Ima li mu spasa? :/
Ok, čujemo se u ponedjeljak najvjerovatnije. Hvala unaprijed!
Da li čistiš DSLR senzor i kolika je cijena?
Naravno, 20e ciscenje svih optickih djelova u aparatu: ogledalo, prizma, senzor, ccd... usisavanje vakum pumpom!
Da pohvalim Dejana, uspjesno je moj aparat povratio iz mrtvih :)
Svaka cast! I hvala jos jednom!
Да ли можеш да повратиш апарат из мртвих, нешто се збуњује у вези меморијске картице (различите картице сам му убацивао, неће да препозна картицу, раније радио нормално)... Јави се на пп.
Moras mi dobaciti aparat da utvrdim sto moze biti problem, pa bi ti javio sve detaljno!
Pozdrav,
Zanima me da li možeš popraviti OLYMPUS VG-130, ispao mi je na objektiv dok je bio izvučen i izgleda da se mehanizam pokidao. Leća je neoštećena.
hvala unaprijed.
Najvjerovatnije mogu, ali morate prvo da mi dobacite aparat da pogledam detalnije pa bih vam onda mogao sve tacno reci!
aparat pentax optio l70, zamjena objektiva koliko bi kostala?
Zasto zamjena? Moze optika da se servisira osim ako nije skroz unistena! Najbolje da donesete da pogledam pa bih vam sve tacno rekao sto bi trebalo zamjeniti i koliko bi iznosilo.
I dalje aktuelno...
I dalje aktuelno.... samo u popodnevnim satima 16-21h, sve informacije na 067-512-115, ili na e-mail: [email protected]
mozes li da napravis (novi) punjac za notebook ?
Imam canon-ov KIT objektiv 18-55 crkao mu je auto fokus ili se mozda zaprljao. Interesuje me radiš li tako nešto ili mu nema spasa?