Tripi brate bas te sreca napustila ove dva dana
Jos da ti javi neka da je trudna i kompletirana nedelja[emoji23][emoji23]
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Printable View
Tripi brate bas te sreca napustila ove dva dana
Jos da ti javi neka da je trudna i kompletirana nedelja[emoji23][emoji23]
A neka ih, makar da se ne sprdaju s ligom, nije Kalco mrtav [emoji2]
Ali Kenan Jildiz... Krem de la krem svjetskog fudbala, rame uz rame sa Vinisijusom, Mbapeom, Jamalom, Leaom (i on je doktor nego bi Alegri svakoga ugasio), Dueom, Adejemijem... Nezaustavljiv. Kako je on mogao da zavrsi u Juventus
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Sta promasi kosovar u pm a dobar igrac
Ako ispadnu terena vise gledat nece
ono bi fadilj murici metnuo sa kauca. cak mi je mrvicu zao sto je juve ispao.
sad vidim crveni kellyja. vjerovatno sam pola zgrade probudio od smijeha.
Bodo u polufinalu nakon što izbači Artetu? Madrid i City imaju više nastavaka od Michaela Myersa, Freddyja i Jasona zajedno. Ostalo ili odlični parovi ili antifudbal u najavi, svakako će biti zabavni iz ovog ili onog razloga.
Sexy parovi po mom meraku :D
Arsenal prosao najbolje od svih na papiru potencijalnim raspletom do 1/2
Nije no Farsa.
Kako su srećni.
kako da se ne sjecam. jedino sto mi ne moramo da namjestamo utakmice. koliko su tamo svi retardirani, ne vjerujem ni da bi uspjeli, sve i da probaju.
Februar, 17:Mart, 2:
https://www.b92.net/sport/fudbal/ves...vaju-usta/vest
Tako mi i treba kad ne zaštitih ideju.
Moga sam vas sve vodit kod Pashe na gurmansku, da sam stavio tapiju na rješenje...ili nisam[emoji1787]
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
branko brnović i robert prosinečki su bolji treneri od igora tudora. a oni čak nisu ni treneri, no kanturine obične
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ili ja ne vidim dobro ili kod 4 gola Atletika nidje faula za slobodni udarac nije bilo? Cista gluma igraca Atletika. Jel realno ovo?
Kako i dje je Bajern iskopao Kompanija? Kakvo progresivno shvatanje fudbala, masu brzih majstora naprijed koji se spustaju na svoju polovinu da povuku napad. Koliko je bolji od svih italijanskih trenera, to je nepojmnjivo, kod njih svaki igrac ima svoje mjesto i pokriva samo svoju poziciju
Sad da date Konteu ili Alegriju ovaj tim oni bi makli ove majstore s krila, napunili bi sredinu veznjacima, rovokopacima, a bekovi Stanisic i Kimih bi im igrali bekove i tako bili uskraceni za majstorstvo u napadu, dribling... Ludim od tih kesa jer su i strancima (Kivu, Stankovic) isprali mozak da igraju tu formaciju
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Bayern je jedan mali klubic kome se posrecilo :)
i klaus i nastassja kinski bi bolje branili ovih 15 minuta koje je antonin proveo na golu.
Sto se mene tice nastasju drzim tu [emoji23][emoji23][emoji23]
Ne bih je tjesio vec bi joj self confidence pogurao da zablista [emoji38]
... pogresan topc
Samo Karijus Loris zna kako je noćas ovom golmanu Totenhema
Castise gabelje penal [emoji1787][emoji1787]
Da ne ispadnu.
meni je i dalje nerealno da se toliko upire u VAR, u promjene pravila, a ovakve stvari i dalje bivaju ignorisane. kao, hoce da pomognu sudijama, a imas 22 debila na terenu koji samo gledaju kako da im otezaju posao. najlaksa moguca pomoc bi bila da sprecavaju igrace da rade ovakve stvari, ali valjda je prioritet da se 50/50 startovi gledaju po 7 minuta na usporenom snimku. zuta karta i power play 5 minuta i sve je rijeseno.
Iskopali ga iz Barnlija.
I to nakon sezone u kojoj je Barnli sa njim na klupi ispao iz Premier lige.
E to se zove vizija.
Čovjek napravio stroj , ove sezone u ligi na 25 mečeva dali 92 gola , skoro četiri po meču.
U sezoni 1971/72 Bajern je dao 101 gol u ligi , ove sezone imaju još 9 mečeva do kraja da daju 10 golova i postave novi rekord.
Laganini će to uraditi.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jedino ko ima razloga da plače su navijači Atletiko Madrida, a i još poneki drugi španski navijači.
Da onako dva trenutno šuplja tima odlučuju ko će biti šampion Španije!?!
Bio je penal nema što.
Poslije viđeh usporeni.
Šteta jer su grđi bili i bilo bi im zeznutije.
Njukastl odlično odigrao.
Kako Liverpul ne dobi nije mi jasno.
Ubio je Galatasaraja.
Hahahaha je supalj najvise pored Barse i Reala.
Igraju anti fudbal. Simeone je grdne pare ulozio u klub 15 vise godina,nista nije napravio.
Normalno da ova dva kluba omaju pad forme,al da su suplja daleko od toga.....Njukastl je odigrao fenomenalno,ubio ih presingom,fizickom dominacijom ,bas ....
Jbg,na kraju mozda jesu zasluzili da dobiju,Jedan dobar potez Olma je spasio Barsu.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Utukli, pretrčali i razbili na svakom dijelu terena. Štoperi najbolji sinoć, sve je jasno kad je tako, i opet raspad sistema kad je Pedri izašao. Srećom Newcastle nema kvalitet za posljednji pas, dribling ili kombinaciju, inače je moglo biti još grđe. Obratno za Barcu, potpuna nula od utakmice, ali Olmov dodir i finta su bili dovoljni da iščupaju stvar. Araujo opet napravio problem, on je kriv za gol (in)direktno, a i Raphinha koji je spavao umjesto da čuva Barnesa. Raphinha još jedan loš meč, ne može da se sastavi od povrede, ali on je provukao pas Olmu i opet napravio razliku. Mora da se dozove jer bez njega nema ozbiljnog fudbala. Lamine Yamal potpuno suzbijen, Lewis Hall ga je pojeo i mislim da je bio najbolji igrač na utakmici.
Barca umorna, nespremna ili jednostavno fizički nejaka, to je ozbiljan problem, ali odjednom (što je najviše i bolno) tehnički limitirana, da ne može loptom da pobijedi presing, da igrači bivaju oduvani u duelu kad krenu da je iznose ili da ne mogu da se povežu pasovi iz prve i prebaci lopta na drugu polovinu - e to je već za alarm.
Sta napravi Fede Valverde...
Po Tudorovom metodu, Dias i Gej nece izlazit u drugo poluvrijeme, kako ih izradise kod treceg gola hahahaha
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
nesto englezima ne ide u madridu ovih dana. moze li gigio horor stopama kinskog?
Ne samo u Madridu, komplet Englezima ne ide u ovim prvim utakmicama. Premier liga, jesmo li sigurni da je najbolja na svijetu?
A ni u Njemackoj danas previse
prejak je veli ritam u engleskoj pa se umore za ove mečeve cla. svaku raspravu o težini nekakvoj te lige je utulio upravo pep koji je u 7 sezona 6 bio prvak iste
Sent from my iPhone using Tapatalk