Izbor i volja,+disciplina,meni ovako odgovara,mogu da bucam šta god poželim,naravno ne da pretjerujem a nisam ni taj tip.
Printable View
Izbor i volja,+disciplina,meni ovako odgovara,mogu da bucam šta god poželim,naravno ne da pretjerujem a nisam ni taj tip.
Ja sam odradio odlican trening danas, jedva udjoh u svlacionicu
I onda rekoh aj 15min u saunu, necu to praktikovat ubuduce odmah nakom treninga
Mislio sam ljapi me zadnje par min[emoji23]
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Saunu imamo besplatno za 2 mjeseca :joy:
A mičem i mišiće i masti. Jer trenutno samo radim kardio. Lako mi je mišić nabačit', samo suficit i dobre kalorične hrane i tegovi. Ali nešto sam se odvikao od tegova, sad samo kardio bucam.
Odradoh rani dobri. Digoh se u 6 rekoh neces na tel majcin sine
P.S
Ne spamujem i dosadjujem no sebe bodrim:)
P.P.S
Mojsijevom ishranom 7kg manje od nove
Sauna da ja znam ima u level up teretanu, u gintaš na drugi sprat.
Da da levelup ima saunu
Nisam jutros, reko mici djavola
38,8km danas vožnje
Neka no sam sad i termin fudbala odigra
Ne bude li sjutra kilo manje gasi trafiku
U zadnjih 4 nedelje -2.5kg masti, +1kg misicne mase, kako kaze Technogym Check up jutros :)
Ukupno u ovih 9 mjeseci, -16.5kg masti, +4kg misicne mase, 78kg.
Body fat dosao na 16%, skeletal muscle mass na 48%, sto je u top 10% technogym korisnika :)
Nastavljamo jako u ovoj godini, sa fokusom da dodam jos 4-5kg misicne mase tokom narednih 10 mjeseci :)
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Dobro je da nisi nikad heroin probao [emoji16][emoji16]
Šalim se naravno. Svaka čast!
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Proteinska ishrana
Kapiram to, ali i dalje je teško, ovo su više nego impresivne brojke... Realno bih na ovoliko izgubljene masti bio zadovoljan i samo da ne izgubim mišiće, kamo li da dobijem još 4kg.
Brojke me ne zanimaju, samo rupe na kaišu. Prošle godine u ovo doba sam bio na jednu rupu, sad na isti kaiš na treću, može i na četvrtu ako ću baš da se bahanališem... [emoji23]
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
O ovome sam masu gledao na youtube, kad sam pocinjao trening. Nije lako, ali je moguce. Zavisi od genetike, treninga, ishrane, odmora...
2gr proteina po kg, spavanje 8 sati, odmor 1-2 dana nedeljno.
Cista ishrana, zdrave masti max 30% kalorija, zdrave carbs, nista processed. Nista slatko, nista pekara i dodati seceri, nista tjestenina...
Trening sa tezinama otprilike 5 puta nedeljno, velike tezine 7-10 puta max ponavljanje u seriji. Zadnja serija max 6-7 izbacaja, naprezanje maksimalno.
Zadnjih 3 mjeseca sam u bas blagi suficit kalorija. Nekim danima mozda i u deficit, jer ne bih da dobijem masti, pa gledam koliko mogu da radim "lean bulk".
Prvih 6 mjeseci sam bio u deficit.
Setnja 6-10k koraka dnevno... sad sam smanjio setnju. Prije sam bio na 10-12k dnevno...
Najveci potencijal za razvoj su noge, jer ih dostina zapostavlja, a ja bas forsiram taj trening, koliko god da je tezak.
dajte meni malo tih masti sto vam je visak, necu se bunit.
a nije ni svaki metabolizam isti
To znaci da ti je lijepo u zivotu 😆
@Mojsije u koju teretanu treniraš?Jesi u Tivat?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
ice-cube-it-was-a-good-day.mp3
https://i.postimg.cc/wBzNMbzt/IMG-9090.jpg
Vrijeme da ljepše ne može bit' i odradih sad svaku seriju do otkaza,što inače ne radim,i sad ona blaga mišićna extaza...:)
E navalih odmah na neki proteinski Zott sutlijaš,limunadu ogromu,pa idemo dalje :)
Uh, jeste vrijeme nego ovo polno opstenje cempresa i borova mi pada proporcionalno teze kako se puls ubrzava, samim tim i disanje...
Istina, to me nije omelo da juce odradim trening sa spravama plus 2 sata sporta sa jednom loptom i sat vremena sa drugom loptom ali mi je danas osmi putnik u glavu koji ne planira da popusti do jula [emoji2961]
Prvih 50km u životu da sam odvozio. Kakav dan bijaše, kao stvoren za pedalanje.
https://i.ibb.co/wrNhj1zg/80f988bc-6...400ecea79f.jpg
Danas tenisa malo da se oporavim od biciklete
https://i.ibb.co/rG1XBKrx/Screenshot-2.png
Ne znam prati li ko Maria Tomica, ali strasan lik, i masu dobrih informacija sam od njega pokupio :)
https://youtu.be/jx4dBDb6ohc?si=sN5DV9Vtyza-IFAP
Petrinića ponekad odgledam,ima poučnih stvari,vidjeću i ovoga kasnije.
Kako nije ovako savršeno vrijeme za WO čitave godine...:) no kad nam upekna uskoro,treba tajming mijenjati...
@Mojsije,odgledah ovaj klip,zbog tebe,lik zna što radi i vidim masu subscribera,pratio sam prije ove za street wo njih 10ak,od svakog se naravno nešto nauči,prihvati,pomogne...i onda si sam svoj majstor :)
Meni su njegovi klipovi masu pomogli prije 10 mjeseci kad sam pocinjao, dok sam pohvatao prvih mjeseci sto i kako.
Nema instant rjesenja i precica, nego kaze sto i kako treba da radis narednih mjeseci i ponavljas u besvijest, ako oces rezultate koje neces ponistiti u brzom roku.
Naravno da nema ništa da valja na brzinu,i apsolutno prezirem bilo koju vrstu hemije,jedino ona moze pokazati rezultate expresno,ali zato ti koji je koriste,još expresnije izduše,kao balon :)
edit-davno se sjetih,a sve zaboravim da te pitam,kako misliš da ne batališ trening kad budeš bio na višemjesečnim putovanjima?
Ajde da pitam ovo. Koliko vas koji imate full time job 5-6 dana u nedelji, malu dečicu (čuš mene male đavole) redovno trenira? Redovno mislim na godinu, dvije...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
To su sve izgovori,ako ti nemaš za sebe dnevno makar 45 minuta da obaviš to što treba,onda...
Da imam samo 45 min za sebe dnevno, sigurno ih ne bi potrošio na trening. :D