Zamisli da si pip jednom probao i odustao. Danas ne bi imao temu. :-)
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Printable View
Zamisli da si pip jednom probao i odustao. Danas ne bi imao temu. :-)
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Dok cekam odgovor na poziv za lagano vino jedne nam koleginice, zaboravih da pokazem braci kako je “rešena” jedna srbijanka koja radi u pg.
Saznala je da imam para i uzivo je trazila od mene da se vidimo i trazila mi instagram ali sve je nesto odugovlacila kad smo poceli da se dop. Vjerovatno zbog toga sto vec ima jebbaca pa se plasi da je ne provali. Ja se iznervirao i poslao joj ovo:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0ad726ff10.jpg
Djevojka koja drzi do sebe bi me blokirala i poslala u pm a ona nakon 3 dana salje “ti si mene zaboravio”, hahahahqh.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3dd5961f58.jpg
Ps: nece koleginica. Rekoh vam ja da nece forumasice pa da sam zadnji momak na planeti :(
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije ni čudo.
Poslato s Jadrana
A znam brate, ali mislio sam da se cijeni iskrenost. Ali izgleda se samo sa lazima moze naprijed :(
ma oće no se postiđela sad od nas, ada nije se javila na temu što joj treba recept za pitu...
Ja tebi rekoh nešto.
Moraćemo da uvedemo pravila neka ovđe.
@Tripleta ako se slažeš da se komunikacija između forumaša briše, ti imaš pravo da odgovoriš tj da se upuštaš u konverzaciju sa kolegama i koleginicama i da iznosiš svoje eseje, ali isto tako u njima ćeš pripaziti na rečnik i na to što pišeš ( od 17 - 23 godine npr. )
Ostale kolege ću zamoliti da ne prozivaju koleginice "neka ti ga izdžibri i tako to), ne zanima me znaju li se ili ne i kakav je interni odnos između njih.
@Tripleta ok?
Sta fali recenici “od 17 do 23 godine”? Nije valjda nekome palo na pamet da je to pedofilija? Zna se tacno definicija pedofilije.
Slazem se da treba imati ukusa u komunikaciji. A meni ne smetaju šalabacači forumski, vase je pravi kako cete urediti temu, a i svakako ce biti mrtva do ljeta.
Sto do ljeta? I zimi imas ruskinja odje, greota je to da propada.
Pusti se Ruskinja, forumasice u napad
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Nema tu ljeba, vidjele su da sam prskalica i da sve kacim odje, a SIGURNO ne bih nista pisao odje da se smuvamo ja i forumasica. Imam i ja neku mjeru.
Prema crnogorskom zakonu seks sa maloljetnicima/ama koji imaju navršenih 14 ili više godina je zakonit izuzev u situacijama kada "odnosi odraslog i djeteta u kojima odrasli ima poseban položaj odgovornosti, povjerenja i moći u odnosu na dijete (roditelji, staratelji, hranitelji, nastavnici, vaspitači, zdravstveno i drugo javno osoblje) ne dopuštaju seksualnu aktivnost ni sa maloljetnom osobom starijom od 14 godina, bez obzira na to što postoji razumijevanje i saglasnost za aktivnost od strane djeteta)."
Ukratko, Tripi može da ga meće i u 2004. godište ako hoće bez ikakvih pravnih konsekvenci.
E sad koliko je moralno i društveno prihvatljivo da magare od skoro 30 godina mota malu od 15 je druga priča.
26, izvini. Uskoro 27
Znam sto pricam od 17 pa, ajde, i do 25 je najjace nesto
Najmladje dje sam ga ja gurao je u 19 godina. Mnogo dobro.
Tripleta, nije da ne vjerujem da je zenska forumasica u pitanju, ali tamo na onojslici sto si postavio pise "Sada aktivan".
Cisto ono, mozda je to Viber, a mozda i kurajber.
Tako instagram prevodi, nije rodno osjetljiv
nemoj da odustaješ, možda se nekoj svidi što si aktivan, iskusan i poželi da te proba...što, to je moderno, djevojke se hvale kako su poebale nekog momka. možda ona nije forumašica, još uvijek, možda tek treba da dodje na forum i postane opčinjena sa tobom.
a možda i ove trenutne koje sad neće, postanu očajne pa se predomisle. žene su to, valjda ih poznaješ, bitno je da ostaneš uporan, istrajan.
ova tema ti je ustvari reklama, kao neka plaćena, vip...svi moraju da se tope sa sredinom i miješaju a ti imaš privilegiju sa posebnom temom, isto kao onaj ljuka sa upiranjem, šta li.
A pusti ga s forumašicom eno je počeo oglase da joj refrešuje, a ovamo prica o diskreciji!
Tripi - neš **bat!
Poslato s Jadrana
Otkud ti znas, Mozda sam napadao druge pa sad presao na nju?
Treba mi misljenje karamazova. Niste ga valjda banovali? Taj momak treba da je imun na ban.
Ma lakše ti je da Irinu,Svetlanu,Olgu...nagovorio da se učlane na forum CDM i mo'š pričati da si iskandžija pola forumašica[emoji1]
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ja sam bio realan i u startu rekao da NEMAM SANSE kod forumasica poslije one pisanije sve i da sam najljepsi i najpametniji.
Evo nesto fresko, upoznao je sinoc u disco u Sofiji. Samo se nadam da cu se vratiti ziv i zdrav iz njenog stana. Skrinsotovao sam drugu njeno ime i prezime i adresu dje mi je rekla da dodjem, u slucaju da me ne bude bilo da znaju ko me je roknuo.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f218878e0f.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...abcf2d8a79.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...64790aae4d.jpg
Dobro je pocela i ova godina. Samo da se i ne zavrsi. Sto ja znam, mozda je navlakusa neka. Nemam ja vjere u to sto upoznam u 2,3 sata ujutru i klubu.
tacno vidim neku pljacku banke. ne padaj pod uticaj vadzajne.
Kasno je sad. Idem sa mozgom one dolje glave.
Oćemo sliku Deniz...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Daj video da bude nafačno svima
Jesi ziv? [emoji23][emoji23]
Послато са Mi Note 3 помоћу Тапатока
Ziv sam jos uvijek, evo cekam da se vrati u dnevnu iz svoje sobe. Mozda mijenja tange
Drz se Tvile, pratimo desavanja.
Haha livescore. [emoji1787]
Koja je kvota na dizanje lijevog bubrega?
Dangerous attack
3+ orgazma do 21h, poklon kvota
rezultat izjeban ujeban
Baci koju sliku, ono kao sto rade kad tv gledaju , dje se vidi runjava noga i zavrsava sa sa ispruzenim noznim palcem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Послато са Mi Note 3 помоћу Тапатока
Operisaše li ga kakav bugarski veterinar do sad? Posto je bubreg na black market i koja je krvna grupa Tripli ?
Poslato s Jadrana
evo da se i ja ukljucim, nisam znao da postoji ova tema za triletove seksualne avanture, vhr..
Raznosis li joj pi*du trile?
Crni Tripleta žuti, nije dobro što se ne javlja, on ako se ne pofali kao da se ništa nije desilo.
Nadam se da mu se istrošila baterija a ne da je istranžiran.
Zovite ambasadu, ovo ne sluti na radost.
Imao sam vremena samo da udjem na temu, ne i da odgovaram. Neko je trazio sliku, evo kacim je iako cu izgledat budalasto.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fe38dd5b87.jpg
Uglavnom, ceka me ispred zgrade i ulazimo u stan kad tamo njena SESTRA, zive zajedno. Ja izdimio u sebi, rekoh je li moguce da me zove u stan kad joj je sestra tu. Nista, ja se pravim kao da je sve u redu, pricam o istoriji bugarske i vezama sa titom, kako smo trebali da napravimo neku nasu balkansku uniju ali je Rusija otrovala njihovog tadasnjeg predsjednika i sprijecila to. Uglavnom, ne zaklapam, pricam o svemu i svacemu. Kad “naprasno” joj sestri iskocile neke obaveze u 22h (a vazi). Cim je preskocila prag masakr je nastupio, najvise mi se svidja sto je stavila hilarion (je l se tako kaze?) u usta i mnogoo je dobar blowjob sa takvim usnama. Od 22 do 00h 3x sam joj dao marmeladu a onda mi nije dala da se vratim u hotel nego sam morao da prespavam kod nje jer joj se kao svidjam (a mislim da je pravi razlog porcija prije posla). Radi u banci, neki faktor je tamo, dala mi je vizitku. Cudo jedno kako se smuvam uvijek sa nekima sto su na pozicijama. Uglavnom, sad lezim sam i cekam da joj se probudi sestra da mi pozove taxi da se vratim u hotel, operem zube i odem na bazen da se iskupam. Trazio bih ja i njenoj sestri ali mi se ne svidja. Eto toliko iz Sofije.
Ps: vratite karamazova. Treba mi njegov komentar.
Ova slika ništa ne pokazuje...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nisam htio golu da je slikam, oce rec da sam pobudalio