Klen je bio trop... Zvezda je uspjela da postigne go dosta rano a mogla je jos koji da sprca...
#proleceuevropi
Printable View
Klen je bio trop... Zvezda je uspjela da postigne go dosta rano a mogla je jos koji da sprca...
#proleceuevropi
Srećno proljeće svima koji slave! Odavno ovako rano nije stiglo!
Toooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!! !!!!!!!!!
mi smo se davno veselili ,pusti malo cigane nek slave ....srecno prolece
Eto toliko ako ćemo o statistici i evropskom proljeću ;)https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a6a6ff1071.jpg
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Kako se zivi od stare slave. I uvijek ce. Dinamo vas gazi i kvalitetom i prisutnoscu u evropskim takmicenjima u zadnjih mozda deset godina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To onaj Dinamo sto ispa od Skendera i ima najgoru gol razliku u istoriji LS, sto im je Lion ubo 7 na loto na sred Maksimira, sto je godinu posle toga protiv isto jednog Dinama slavio prvi bod u zadnjem kolu u 90+ kao osvajanje LS? Ili sam ja nesto pobrka, ima puno ekipa sa imenom Dinamo, ja mislim na zagrebacke deckice. :)
Oni makar igraju LS, a to sto ih pune - kao da ne bi Zvezdu? :lol:
Evo još malo statistike.
CZV je ove godine u grupnoj fazi takmičenja, primila SAMO 2 gola u gostima. Još jedan rekord EL ;)
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ove veli godine. Kao da fudbal nije postojao ranije, a ovamo se dice statistikom starom 100 godina
Ti rece oni bar igraju LS, ja ti argument dajem :)
Ludogorets-Milan, predosjećam dosta problema, mada do tada bi možda mogli da zamijene Gattusa :lol:
Može li Kanga opet neki evrogol protiv Rusa :)
Pa koju sreću imaju ovi partizanen naprednjaci pa to je nevjerovatno... Zvijezda je dobila ozbiljnog protivnika
https://i.imgur.com/bt68nsY.jpg
Ispadaju i CZV i Partizan. Imamo već baš zanimljive duele, i biće dobra LE ove sezone.
Ne znam zašto je sreća dobiti Plzen na žrijebu. OK, ima težih protivnika, ali Česi su beton za srpske klubove.
Pa dobro šta sad, ako se već osvaja Evropa, red je da se udari odmah na najjače.
prolaze Dortmund, Lokomotiva, Atletico, Bilbao, AEK, Zenit, Napoli, CSKA, Lyon, Sociedad, Plzen, Lazio, Milan, Sporting, Arsenal, Braga
Pa i nije bas da Partizanovci imaju srece. Ove sezone sam primijetio Plzen kao ekipu u odlicnom odnosu forme/kvaliteta u odnosu na svoje ime!
Izbjegli su jake protivnike, šteta jer su prošli dalje srećom a ne znanjem...kako ih ugazi napredak juče
Mislim da dosta timova u Telekom CG ligi ove godine i godinama unazad ima jaču odbranu od Partizanove, tako da je njima muka igrati sa bilo kim.
Stalno ulažu pare naprijed a nazad ne da šteka, nego je živi pijesak.
https://twitter.com/Boris_sportske/s...99369256701953
Imamo i Interkontinentalni kup u sklopu LE :DQuote:
Ljudi, ova braća Berezutski su igrala sa Jašinom, od kada postoji CSKA oni su tu, pamte kad je Hruščov sahranio Staljinov kult ličnost...
http://i66.tinypic.com/501934.jpg
nadam se povoljnom rez u Bg ,pa da se pije to pivo pilsner u plzen :)
podrska za CSKA i nek ih ugase
Kaže ona slina Iliev kako je Partizan dobro prošao i kako je bolje što su izvukli čehe nego Arsenal a do juče govorili kako je Zvijezda igrala sa trećim timom Arsenala. Pa kako je bilo lijepo juče pročitati kako ih je Napredak isprangijao. Uživanje. Suma Sumarum -9 axxxaxa a nastavak u Evropi je jasan, iako su imali sreće u žrijebu slijedi gaženje jer ova Viktroija je jaka koliko vidim.
to iliev nije izjavio vec ljudi sa foruma pa si se utripovao . Naravno da je bolje plzen ali jasno je svima da nismo favoriti.
klubovi sa ovih prostora ne mogu biti favoriti u dvomeču sa iole ozbiljinijim ekipama. a plzen i cska to jesu. čak mislim da će Zvezda i bolje proći nego Partizan.
Daće braća Vučić Partizanu za pojačanja ne brini, makar da zakrpe rupetinu u odbrani da se ne sprdaju sa njima. Zvijezda ima veće šanse fakat nego ova nogometna momčad zvana partizan. U derbiju još jedno poniženje ih čeka
bilo je i tezih rivala
npr spanski, koji se tradicionalno loze na ovo takmicenje, za razliku od italijana engleza
kakogod, cesi i rusi jesu favoriti..ali bili su to sparta i krasnodar,pa trt
uglavnom - danas svi igraju fudbal, nema lakih protivnika, nijanse ce odluciti, fudbal je nepredvidiv, lopta je okrugla, trava je zelena itd itd
Prvo da se otresu nogometaši u srijedu a onda da se čeka nastavak LE pa da zvijezda odradi posao kako dolikuje i naravno da se poslože kockice i partizan izgubi da ih ne gledam kakvi su miljenici sreće dovijeka
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Bolje Milan da smo izvukli, da im se osvetimo za 07-mu, al ni ovo nije lose, i Zvezda i Par su dobro prosli, s obzirom da su drugi u grupu bili, pogotovo Zvezda moze da igra sa bilo kim, Par ima dosta slabiju odbranu, ovaj Plzen nije bas za bacit.
Brz oporavak ovom pajseru želim:
https://www.b92.net/sport/fudbal/ves...nav_id=1335214
utakmice čuvene lige evrope u toku...15 ih ima noćas :)
Novi Inzagi je rođen.
Neastvaran njuh za gol ima Kutrone.
Kako je napaljen Dortmund, ja ne vjerujem, kao da igraju protiv Bajerna. Full sastav, izgleda su se nameracili da osvoje
A ako uporedimo sve njemacke i spanske ekipe sa Interom, garantujem da bi Inter izasao sa 5 rezervnih igraca u ovom takmicenju u svakom trenutku. A timovi iz tih zemalja uvijek igraju s prvim timom