nakon njega je mnogo gore
Printable View
nakon njega je mnogo gore
Gore i to mnogo. Glavno je da se navodi da je firma Celebic donirala kruzni tok.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
s druge strane su uzeli masu para
https://www.cdm.me/drustvo/put-slije...skoro-zavrsen/
PG - Bar... svaki dan sve manje rasvjete.. Nocas ni na zaobilaznici pola osvjetljenja nije radilo, iskljuceno zbog stednje, sto li...
https://www.cdm.me/ekonomija/na-magi...s-jedna-traka/
Planirana izgradnja bulevara od Pg do Dg,kao i od Tivta do Jaza.
a ne mogu zavrsit tri kilometra puta od rogama do spuza nego se prevrce narod svake dva dana.
koliko je ogranicenje od ovog tunela sto su ga skoro renovirali pa do cetinja? jer su tri trake a nema znaka?
Hahahahah kakva epska scena sad na kruzni Nk Ct Guzva kriminal iz svih pravaca, i sad iz pravca Ct dzip neki odustaje da ceka pred kruzni i krece preko onog trotoara zemlje i ide na pravac za Zabjelo, pa po ugledu na njega krece kolona preko trotoara hahahahahaha
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
I umjesto ono da rade, ljudima je prioritet da se siri pravac put dg...
Sent from my iPhone using Tapatalk
NATO to traži. Da od Aerodroma do DG (dje je baza) da bude bulevar sa 4 trake. To je prioritet
A kako ce do te 4 trake, treba mu 40 minuta u 15h kad se vrati sa posla 300000 radnika iz dravnih ustanova.
P.s.
Da znam da ce kod Voli Distributivnog odvajanje na Donku Goricu ali mu ne gine guzva na kruzni
Kod Logističkog će odvajanje (tako se priča) do DG a kuda planiraju dalje a da izbjegno kružni (CT semafore bivśe), trebalo bi neđe kroz Bere da prođu da bi ga izbjegli...
Nerealno, imaju bulevar do Lakovica i samo od Lakovica do kruznog Nk-CT. Mada tu moraju da otkupe vise skupe zemlje, ali ne rade put dva penzionera no toboze drzava.
Kod logistickog ide krak do allianca, a od lakovica do dg 4 trake, radi se most na moracu I raskrsnica ct~nk po milioniti put...
Onaj kruzni je samo privremenog karaktera i nije planiran tako vjecno da stoji.
Nato je naredio otvaranje makar 8 bordela da im se vojnici trose jer ne odgovaraju ako pocnu da siiii'mpatisu' ove cure kroz grad. Nece im SDT moci nista.
A koliko ce malih crnaca po porodilista da bude, majko presveta.
8 bordela?
Ma ajdeeee.
ovo sam se.cudio citavo ljeto....sad moraju i 200metara magistrale da.prilagode ulazu u tunel
Jel' to spada u dodatne neplanirane troskove... ?
Khmmmm.
Ali najjace sto Paraca veli da je radjeno po projektu i to tako mora....
po meni jeste realno tako, jer na onu malu duzinu, da bi izasao na postojeci put nagib u samom tunelu bi bio prevelik,tako da ce da to ispeglaju onamo na otvoreni pravac, e sad onamo ce imat pofino posla da spuste magistralu.
e j.bao ih tunel, bacene pare...
ne mislimo :) samo ja mislim da onamo nije nesto ni bio potreban previse... narocito kad vidis koliko treba radova zavrsiti da bi mu se sve prilagodilo...
mada kad se pogleda sira slika on ce spojiti tri trake prije i posle njega...
nego onda dolazimo do problema dje je na tri trake ogranicenje 50.... a tako je cini mi se bilo na brajice? da bi pretekao nekoga taj mora da se krece duplo manje..a takvih lise traktora i viljuskara danas nema... pa samim tim i tri trake gube bilo kakav smisao...
Što se mene tiče - pozdravljam ovaj tunel. Gadna je ona krivina, dosta ih je onamo živote gubilo, među njima mislim i jedan forumaš prije 4-5 godina...
gadna jes ali ne toliko da bi se zbog nje tunel pravio. iskreno kad je gledas iz pravca PG (dje je i najkriticnija) ipak imas prvo lijevu pa krivinu desnu. tako da te ne moze iznenadit (kao npr ona opet krivina lakat dolje na kraj tri trake koja ti dodje odjendom).
sto se tice nagiba bas ne vjerujem u najnebulozniju pricu o promasaju itd. bez ako neko nije preskocio osnovnu.
Prošao sam dionicu Bileća - Vračenovići - Vilusi. Ostala je još dionica Petrovići - Vračenovići, dok je ostatak puta odličan. Još jedan pravac za poć sa primorija do npr. Sarajeva.
Sent from my 5025D using Tapatalk
je li ostao predlog da se tuda ide za autoput?
http://kolektiv.me/102762/podgorica-...k-a-evo-i-gdje
znaci prvo ovo, pa tek onda vojislavljevica i donja gorica.... mislim da je trebalo da bude obrnuto...
sa ovim nema potrebe da se druge dvije rekonstruisu ili sire. mozda zabjelo ( da bi iz nk isli pravo ka tuzima i dalje za albaniju) i to je to.
inace, sve su naveli samo ne kad ce pocet i zavrsit radovi.
Koliko sam shvatio ovo je bulevar koji ide od kružnog toka kod ,,Voli distributivnog centra'' te ima nadvožnjak preko željezničke pruge za KAP, pa most preko Morače te na novi kružni tok koji će biti izgrađen negdje kod ,,Aliansa''. Novac je za ovo odobren i trebalo bi početi sa radovima po završetku projektovanja (osim ako se ne bude radilo kao auto-put)
Bulevar od gore pomenutog novog kružnog toka pa do kružnog toka na ,,nikšičku raskrsnicu'' će se raditi prije ovog bulevara jer je projekat gotov i mislim da je već raspisan tender za izvođača radova, a počeće radovi početkom 2018 god. (zbog budžeta jer su sredstva planirana za 2018).
Šta se tiče ulice Vojisavljeća ne znam gdje je trenutno sa procedurom, mislim da je potrebna eksproprijacija završena, da je završen i projekat, no najvjerovatnije zbog mosta preko Morače (skup objekat) će biti za neku narednu godinu (2019 ili 2020).
cek...oces da kazes da ce od kruznog kod volija da ide na novi kruzni kod aliansa a onda da se vrate kroz DG do kruznog na cetinjsku/niskicku raskrsnicu...? jer samo tako mogu preskociti Vojislavljevica...
ili ja nesto nisam dobro shvatio :)
Ko bude išao Golubovci - Danilovgrad, da, tuda će
Jeste ali ce preko zabjela ici samo neko ko ce za nk. Ona ulica ce bit dosta rasterecenja jer ce svi ostali za cijelo primorje ici novim bulvarom i izlazit kod alijansa
Sent from my iPad using Tapatalk
Takoe, a ko ide iz Nk preko Sozine, neće se lomit preko Zabjela...
Sent from Tapatalk
Od vojislavljevica ne bi trebalo nista da bude jos neko vrijeme, put mi ide kroz kucu pa cu valjda znat kad bude.