E zato ja neću da vozim...
Printable View
E zato ja neću da vozim...
Neke ljekove kupih, i prsutu.
Sa velikim šeširom, torbom, četiri majice, helankama, dvije marame, rajfom i šnalicama. :P
Moguce da cu biti jedina zena koja je ikad ovo izjavila ali visak stvari me jednostavno umara i definitivno ne cini srecnijom ili zadovoljnijom, primetila sam da se najbolje osecam kad imam dve, tri kombinacije koje stalno nosim. Ne secam se kad sam sebi kupila nesto, i ovo ovde nekad napisem castila a ustvari sam dobila :)... i juce sam zamolila sestru da prestane da mi kupuje stvari jer mi preveliki broj toga stvara teskobu i u ormaru i mislima kad hocu da izadjem...:hopelessness: Sem toga, mrzim da idem u soping (nekako mi je i rec odvratna).
super je boja :D
Ne mogu da nađem baš istu boju, više je ova :)Quote:
Originally Posted by goozica
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1...oqhno1_500.jpg
Prava ljetnja :D
i ta je super, prava ljetnja!
Ja ovaj put skromno :D
http://www.htc.com/managed-assets/sh...o-slide-04.png
stolicu za kancelariju. baš mi naslon ide fino uz kičmicu.
Masaza stopala mmmmmmmmmmm
zrela za bokesku ulicu.. :mrgreen:
Nemojte mi zamjerit, ali mooooram da napišem primjedbu na naslov teme. Svaki put kad se pojavi na početnoj strani, ubode me po sred oka ono nepotrebno "sa", jer nije ispravno "sa čime" nego "čime".
Hvala lepo. :victorious:
Hvala tebi. evo pitacu Zvoncicu moze li to ispraviti.
hvala vel'ka sa'ćemo probat:D
mada ruku na srce, jes nepravilno, ali je još grđe ovo "zadnji put" ali ako to promijenim nećemo znat đe smo!
Tako da smo mogle ne mijenjat, a da nazovem temu "potonje (poslednje) čime ste sebe častile" bojim se da mi se žene ne naljute...ajde recite?
A mijenjaj slobodno:D
Tasna,haljina,cipele... :)
Uskim, tankim farmericama. :dog:
crne farmerke, dvoje ljetnih pantalona i donji dio trenerke pamučni...danas zamolo jednu majicu ne kupih, ali čekaće drugi dan:)
Čime ste se častile ovih dana je najbolji izbor ja mislim. :D
Konačno imam pravi hulahop koji tražim od ko zna kad. :D
Tako da, ako vidite vrhunske trbušnjake i struk na nekoj đevojci, znaćete ko je :mrgreen:
http://www.energetics.eu/website/var...ductdetail.png
Onda uzeh converse japanke, aktivnu majicu i mali ranac. :dog:
:mrgreen:
To je ionako bila šala jer ja trbušnjake ne volim! Samo ravan stomak i to je to! :D A ne fali mu mnogo :tongue:
outfit za teretanu :D ne, ne spremam se za more, vracam se u normalu poslije nenormale ;)
ne pohvali se luv jos :)
valjda bi se pohvalila?!
Ja jesam i to prije vremena mjesec dana, odnosno 17.aprila (malisha povukao na madr, pa nije htio ljeto da propusti) ;)
neka je ziv i zdrav! :)
I tako dok drugi trče i idu u teretanu ja se trudim da ne jedem puno ...To me ne čini srećnom ali...:)
Luv se ipak najljepše častila :))) Neka je živ i zdrav beban mali! :)
OT:
Ja se častih prelijepom spavaćicom i preslatkim cvijetnim kompletićem. :redface:
Puppy da se nisi ti dje zaposlila u drzavni trezor? :D
Ili si punapara ili si neobuzdana kupoholicarka.
Ne pamtim kad sam sebe nesto castila ima sigurno par mjeseci. Hocu da se castim automobilom pa stekam :D