pohvala ludosti je super, pogotovu kada je dva puta prochitash i pohvatesh sve fore i forice.Quote:
Originally Posted by sta_ce_nama_soferima_kuca
meni je to na faksu obavezno shtivo i (uzgredbudirecheno) najbolje do sada.
Printable View
pohvala ludosti je super, pogotovu kada je dva puta prochitash i pohvatesh sve fore i forice.Quote:
meni je to na faksu obavezno shtivo i (uzgredbudirecheno) najbolje do sada.
:respect: Friedriech Nieche - Tako je govorio Zaratustra
Knjiga je zakon,jaca od Biblije
Konstantin Kavafi - poezija
Критика чистог ума - КАНТ
To je i htio - da steknesh takav utisak; sad se vjerovatno prevrce u grobu od srece :razz: ;-)Quote:
Originally Posted by zid.ra
Dushan Miklja - Dranje dabrova
znas li kako sam procitala ovo "Dranje dabrova" u prvi mah, kao dranje DROBOVA :D ahahahahahahQuote:
Ovih dana citam opet Ljubicu Arsic - Cipele buvine boje. Fine kratke price,zensko pismo.
Харун Јахи: Обмана еволуције, Чудеса стварања, Чудо атома, Пропаст еволуције...
Препоручујем их свима!
Novi ARS - omaz Kisu
grimels fon hausen - simplicius simplicisimus,
a uporedo sa gore pomenutom stoun - zudnja za zivotom(o zivotu meni omiljenog slikara vincent van gogh-a). prva obaveza, druga zadovoljstvo.
Citas Margaret Atvud, sjajna je, zar ne? I cekam, da, jos uvijek, da je nominuju za Nobelovu nagradu.Quote:
Originally Posted by medo
Kraljice Serbske-Isidora Bjelica---odlichna knjiga! :)
UPITAJ PRAH Dzon Fante
Chovjek za kojeg je Bukovski rekao da je njegov bog.
Desio mi se onaj trip da se ne mogu odvojit od knjige! Znachi... nevjerovatna stvar!
Veceras u toku smjene "progutah" Jelena 2001 (nastavak od Jelena '93).Kao sto GAGA rece,nisam se mogla odvojit od knjige(mada imam osjecaj da necu spavati sad kad dodjem kuci).
"Proljeca Ivana Galeba" po ko zna koji put
Augustin,
Svaka čast na ukusu!
Moj repertoar ovih dana: ''Gospođa Dalovej'', Virdžinije Vulf i
''Pisma o Nemačkoj'', Herman Broh.
A.Nimzovich,"Moj sistem i blokada",iako 90% partija vec znam napamet.
lazar ristovski "kako sam dobio oskara"
Pa bas sam juce isla da poharam univerzitetsku biblioteku u kojoj sam otkrila gomilu knjiga na nasem jeziku (u americi sam trenutno)... Tako da sam se bacila na dovrsavanje citanja sabranih dela Mese Selimovica, Radoja Domanovica i Ive Andrica... Posle cu da krenem na Marina Drzica i Simu Matavulja :)
e ne zavidim ti :D
Ante Kovachic - U registraturi
Prikazuje se serija na BK, pa ko' velim, ajde... 8)
Ispade svi nacitani ;) Jos kad bi nam postovi odslikavali tu nacitanost, gde bi nam kraj bio ;)
Amin Maluf- Samarkand... just a suggestion
Perl Bak- Glasovi u Kuci... (ove godine ce se procitati svaka njegova knjiga;) :D )
Kamen za Denija Fishera...:smile: (nekako mi opet dodje u ruke)
Preporuchujem svim pripadnicama zhenskog pola da prochitaju knjigu 'Dnevnik jedne obichne zhene' od Margaret Forster.Trenutno chitam tu knjigu,i odlichna je! :lol: