Uredjuje li iko ovaj forum, ovo je bruka.
Printable View
Uredjuje li iko ovaj forum, ovo je bruka.
stvarno greota sta napravise sudije. ne znam vise sta da radim. da sam bio na stadion, uskocio bih tamo i je*a bi mu majku
Sta reci osim... 3:1 ;)
I zamalo josh jedan...
naprijed DE!! ;)
Hvala Lepo
Toooooooooooooooooo!!!!!!!!!!
4:1:D
Hvala Lepo :D
klasicno fudbalsko pravilo
ne iskoristis svoje sanse i protivnik te kazni a uz to protivnik su ti njemci koji pretezno dobiaju ovako....
p.s. Lariondu odmah istjerati sa sp-a ali odmah
ali Mesut igra uhh....iduce godine ce igrat u nekom velikom klubu gdje mu je po igri koju pruza na ovom sp-u objektivno i mjesto
razvalise ih totalno
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! :yipiiii::yipiiii:
Deutschland über alles :D
Njemci u otvorenim igrama igraju sematski i dobijaju. Jedino sa igrom Srbije i Argentine ne mogu nista jer ovi im samo heklaju i vezu.. Tu ih pogube totalno...
Hvala Lepo
Larionda je pogrijesio, ali im nije kriv sto njemci imaju nevjerovatnu kontru i sto se Kapelova odbrana raspada.
Joj sad ce dosada - bunker...
Hvala Lepo
Samo da im Njemci ne vrate onaj poraz od 5:1
Driblanje ... i natenane...
Steta za nepriznat gol.. Bilo bi zanimljivije i fer.
Hvala Lepo
Bravo Jugend! :bravo:
U koju li će rupu Kapelo poslije ovoga?
Englezi se ne mogu sastaviti s loptom... Sprdnja...
Hvala lepo
da je priznat onaj gol ja mislim da bi bila potpuno drugacija slika,siguran sam u to !
rekao sam da ce Svabe biti zesci zajeb na ovom prvenstvu...
Ja sam mislila da su nove generacije u CG mnogo vaspitaniji i dzentlmeni... Steta...
Hvala Lepo
p.s. Pratimo zavrsetak utakmice. ;)
Mozda ste se vii nasli pa ja smetam jer vam je OK u "mushkom" drustvu.
Ja sam ovdje zbog teme, pa... da ispratimo ovu utakmicu do kraja i posle cete se lijepo druziti ko pravi mushkici sa "mushkom" prichom o ...samo ne o fudbalu...;)
Hvala Lepo
p.s. Eto 4:1... DE pobjedila kao sto sam i rekla da ce biti... A sada.. uzivajte u finom medjusobno-mushkom druzenju do sledece utakmice.;)
Zavrshila se utakmica
Hvala lepo... Aj cao...