Tipicno serbljacko razmisljanje NEBESKOGA NARODA ! Prvo kad pljujes na neduzni narod i Crnogrsku Pravoslavnu Crkvu VIDJI PROFESORE da sam vjernik nje !
Vi bi izboli neko dijete nozem tj zaklali ako bi ja reka da je pohomlije ima sex sa desetak djecaka i ako to dijete nije moje ?????
Alo uzdi ti mozak prije no izklapise se ovako debiono JA SAM ATEIST !
I zato aropo tvojega texta eo ti edukacija :
Vranje -- Eparhija vranjska kupila je za potrebe vladike Pahomija terensko vozilo marke "džip kompas", vredan 26.341 evro, da bi zamenila "dotrajali" "micubiši"
Pahomije glumi nevinašce
Učešće vladike Pahomija u dečjim manifestacijama protivi se zdravom razumu kažu sagovornici „Alo!“ koji su pristali da govore o tome što je vladika vranjski kome je suđeno za pedofiliju bio jedan od organizatora pozorišnog festivala za najmlađe sa posebnim potrebama održanog u Vranju. Političari svojim ćutanjem podržavaju skandal
U jednoj od ustanova u Beogradu koje se bave pravima dece rečeno nam je da oni paze na biografije ljudi sa kojima sarađuju da im se ne bi dogodio ovakav slučaj, ali nam je sugerisano da ih kada je Pahomije u pitanju nikako ne pominjemo.
O ponašanju vranjskog vladike ipak je za „Alo!“ progovorio jedan od sveštenika koji se zbog Pahomijevih (ne) dela više ne nalaze u vranjskoj eparhiji.
- Njemu ne preostaje ništa drugo nego da se pravi nevešt i da istraje na toj priči u kojoj se pokazuje kao dobrotvor i zaštitnik dece. Kad je počeo, mora svoju ulogu odigrati do kraja - protumačio je našem listu ovaj sveštenik kao dobar poznavalac svega što se dešavalo u Vranju pre šest godina kada su četvorica bogoslova optužili vladiku Pahomija da ih je seksualno zlostavljao.
pa onda:
Maloletni M. T., I. N., i K. M. optužili Pahomija za seksualno zlostavljanje u periodu od 1999. do 2002. godine u službenim prostorijama Eparhije vranjske. Krivične prijave protiv crkvenog velikodostojnika podnete su 31. decembra 2002. godine. Veće Opštinskog suda u Nišu, kojim je predsedavala Katarina Ranđelović, 6. marta 2006. odbacilo je optužbe za seksualno zlostavljanje dva maloletnika iz 1999. i 2000. godine jer je nastupila apsolutna zastarelost, dok je za druga dva dele protiv druge dvojice maloletnika, iz 2001. i 2002. godine, oslobodilo optuženog. Sudija Ranđelović tada je izjavila da postoji „određeni stepen osnovane sumnje, ali ne i izvesnost da je vladika izvršio dela koja mu se stavljaju na teret“.
Ko će mom sinu da vrati sve one besane noći u kojima je buncao, trzao se u snu. Ko će njemu da obriše sve one suze koje je prolio u trenutku kada je saopšteno da je optuženi vladika Pahomije oslobođen optužbe za pedofiliju i kada je na taj način moj sin proglašen lažovom i stranim špijunom. Mogu li sudije, koje su donele oslobađajuće presude vladici Pahomiju, mirno da spavaju?
Pa dalje :
Serbian shame of Sister Angelina & Bishop Georgije Djokic
http://www.youtube.com/watch?v=DXmy_vAWgXg
popovi spc oce da provale u crnogorsku crkvu u bajicama
http://www.youtube.com/watch?v=mUlzawuXcQ8
ITD ITD