Prilicno neisplativ servis...
3.2MP je istorija vec na zalost....
Imate akciju u SONY 105e S730 7.2MP
i W110 sa 4GB i torbicom za 159e....
Tako da ne preporucujem servis a takav servis je moguce samo uraditi preko ovlastenog zastupnika...
Printable View
E a sad ozbiljno,
Servis digitalnih fotoaparata i notebook racunara,
kvalitetno - profesionalno....
Refresh!!!
Pozdrav Desha. Evo posto si sad u tim foto vodama a znam te kao kolegu koji je uvjek dobro poznavao materiju kojom se bavi, da mi reces dal da kupim ixus 85is ili bi mi preporucio nesto drugo u tom cjenovnom rangu.
Nikola -Podgor electronic.
Naravno,
Cannon IXUS serija na svakom testu ima preko 4 ocjenu ( od mogucih 5 ).
Jednostavnost rukovanja, prirodne boje, izuzetno kvalitetnu fotografiju u tamnim prostorima, dug zivot baterije (li-ion), sd karticu koristi koja se lako zamjeni sa vecom!!
A video zapis... e o tome da ne komentarisemo vec,..
Ja moj IXUS 5 koristim kao kametu za klipove do 5min. i mogu ti reci da po dnevnoj svjetlosti ima snimak kao kamera! Na manjoj rezoluciji ima cak i 50 frejmova!!
IXUS 85 vjerovatno ima i na vecoj rezoluciji video snimka 50f!
IXUS 80IS 186e
IXUS 85IS 221e
Imam PENTAX Optio A10 kad se upali, izbaci objektiv, upali se displej sa pozdravnim logom i odmah se ugasi (displej) i uvuče objektiv.
Popravljaš li ovakve stvari?
koliko bi ispala zamjena displeja za fujifilm a800 finepix? slomih ga...
Za zamjene displaya morate pronaci ovlasten servis za taj brand!
U drugom slucaju je ili preskupo ili nemoguce naruciti!!!
Refresh...!!!!!
Refresh...
I dalje aktuelno!!!
Treba bi novi display za Toshiba L30-113 laptop. Može li se nabaviti i koliko je sa ugradnjom?
Crko zvuk na Acer aspire 5520,izgleda da je otisla zvucna na plocu....ima li joj spasa.....da li bi moga nesto da uradis po tom pitanju i kolko bi to kostalo.....:)))
Prvo da li si pokusao da ukljucis slusalice?
Ako ima zvuka na slusalice onda su zvucnici stradali a ako nema, onda je stradao chip zvucne kartice. U sustini moze da se servisira t.j. da se zamjeni chip na ploci ali treba prvo da saznamo koji je i mozeli se nabaviti, a za te stvari cu ti preporuciti Sasu Oluica 067 580 900 - nabavlja djelove i servisira takve stvari!!!
Mada postoji mogućnost kupovine PCMCIA zvučne kartice, ali to je još uvjek skupo rješenje.
Zvuk zna da zablokira ako su se na LapTop koristili USB zvučnici, što je kod laptopa čest slučaj.
Najeftini a najbolji moguci nacin da rijesis problem je da kupis externu zvucnu USB2.0 karticu i da onda spajas zvucnike-mixete... i jos nesto kad ukljucujes napajanje pogotovu na aktivne zvucnike sve mora biti na istoj fazi... znam da zvuci smijesno ali zna da bude lose uzemljenje u objektu i da ti se javi odredjeni napon izmedju dva uredjaj pa da ti strada mixeta, pc zvucna.....
Mozete li mi nabavit punjach od Cannon IXUS 70 i koliko bi to para bilo?
Evo kako izgleda:
Olympus fe340, ne radi kursor, znaci strelice gore desno i dolje ne rade, sam lijevo radi.
Koliko bi kostala popravka?